bine iz gostilne

mistique

Guru
16. jun 2009
14.112
1.889
113
Emona / Carnium
Zdele sem ujel dolenjčka, kako sedi na "pomidorčku" (mudel je mislu, da to pomeni terasa) in razlaga, da je ena od tekmovalk impotentna in da se razburja ter prehitro reagira...

Pa ne me je*at.
hysterical-1.gif
 

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
A letos še avta ne bodo podelil za tiste k glasujejo, samo 1.30€ bodo vzel za vsak glas?
 

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.608
494
83
gorenjec je 100% dvojček po horoskopu :D se mi zdi precej dvoličen to bo še smeha :D
le odkod je?
 

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
samo nekaj mi povejte hochstaplerji.

A zamrznjena zelenjava, vlozeno sadje, konzerve.. so za vas visek kuharije?! Tole danes me je vrglo na rit.
crazy1.gif


Pravzaprav se mi dosti ljudi kar smili.
crazy1.gif
Jaz jem domac golaz iz srne, jelena, divjega prasca (celo medveda) v kufru avtomobila, jerebice najbrz nihce ne pozna vec in zelenjavno juho iz vrta, da o zrezkih iz 2 leti starega bika, rejenega doma ne govorim in piscancih, ki so vzgojeni na domacem vrtu, jajcih, ki so rumena...domaci salami...domace vlozenem zelju, repi, fizolu pridelanem doma...

Zalostno, da vse to promovira ena trgovska veriga, ko bi morale biti osnove taksne hrane nakupljene najmanj na trznici, ce ne direkt od lokalnih kmetov. Res je za nas dober vsak drek. Samo, da je kartica zaupanja in en odstotek popusta.
 

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.462
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Tale Binetova gostilna in sistem kuhe je moja mami skritizirala. Pred 40 leti v gostinski šoli niso smeli toliko prešlatat vse hrane preden je šla pred gosta na mizo. Po drugi strani pa delajo inflacijo odpadkov.
 

kareden

Pripravnik
23. nov 2007
74
0
6
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
samo nekaj mi povejte hochstaplerji.

A zamrznjena zelenjava, vlozeno sadje, konzerve.. so za vas visek kuharije?! Tole danes me je vrglo na rit.
crazy1.gif


Pravzaprav se mi dosti ljudi kar smili.
crazy1.gif
Jaz jem domac golaz iz srne, jelena, divjega prasca (celo medveda) v kufru avtomobila, jerebice najbrz nihce ne pozna vec in zelenjavno juho iz vrta, da o zrezkih iz 2 leti starega bika, rejenega doma ne govorim in piscancih, ki so vzgojeni na domacem vrtu, jajcih, ki so rumena...domaci salami...domace vlozenem zelju, repi, fizolu pridelanem doma...

Zalostno, da vse to promovira ena trgovska veriga, ko bi morale biti osnove taksne hrane nakupljene najmanj na trznici, ce ne direkt od lokalnih kmetov. Res je za nas dober vsak drek. Samo, da je kartica zaupanja in en odstotek popusta.

Se čisto strinjam s tabo.
Daj povej, kje dobiš jerebice, a je to čisto privat ulov?
Sem jih že iskal po raznih super turbo maxi ne vem še kaj centrih, pa nikjer nič - razen umetnih piščancev in zamrznjenjih rac iz Madžarske.
 

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
evil.gif
ne bom

Zanimivo, da ni vec kontra postov. Bine je fejst mozakar, ampak se mora podrejati sefom. Hrana pa en velik smeh. Ne vem kaj je oh in sploh v sladici iz visenj v konzervi in ostali predelani hrani.
Meni top ponudba pomeni sveza zelenjava, sveze sadje in za top kuharja se pac to spodobi. Ker zamrznjena, konzervirana ipd.. hrana je sinonim za menze. Pa nima veze kako postavljeni so tisti kvadratki hrane na krozniku. Jaz bi za dva dni odtegnil hrano vsem, ki sodelujejo v tem showu (vkljucno za kamerami) in jih potem poslal se afnati s temi porcijami.

evil.gif
 

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Ta sov je eno veliko sranje,kjer kandidati so totalni amaterji (vrhunskih kuharjev v Sloveniji imamo za eno sezono oddaje).
Bine ima svoj stil dela,drugace bivsi hotelski kuhar ki izmislja na racun drugih....treba odpret svojo restavracijo pa stroske krit in pol izmisljat neke fantazije.
Njegova kuhinja je za povprecnega slovenca prezakomplicirana,v nasi kulturi ni preko pecenke on krompirja ali pa dunajca in pomfrija....zalostno ma resno
 
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Ta sov je eno veliko sranje,kjer kandidati so totalni amaterji (vrhunskih kuharjev v Sloveniji imamo za eno sezono oddaje).
Bine ima svoj stil dela,drugace bivsi hotelski kuhar ki izmislja na racun drugih....treba odpret svojo restavracijo pa stroske krit in pol izmisljat neke fantazije.
Njegova kuhinja je za povprecnega slovenca prezakomplicirana,v nasi kulturi ni preko pecenke on krompirja ali pa dunajca in pomfrija....zalostno ma resno

Pač radi dobro jemo. Jaz tistega šita iz gostilne ne bi jedel
 

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik ggg pravi:aja pa kaksen sef to? izgubljeno s prevodom spet? chef ni isto kot chief.

Saj tudi chief ni isto kot šef. To je bolj kot poglavar.
Boss.
 

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
samo nekaj mi povejte hochstaplerji.

A zamrznjena zelenjava, vlozeno sadje, konzerve.. so za vas visek kuharije?! Tole danes me je vrglo na rit.
crazy1.gif


Pravzaprav se mi dosti ljudi kar smili.
crazy1.gif
Jaz jem domac golaz iz srne, jelena, divjega prasca (celo medveda) v kufru avtomobila, jerebice najbrz nihce ne pozna vec in zelenjavno juho iz vrta, da o zrezkih iz 2 leti starega bika, rejenega doma ne govorim in piscancih, ki so vzgojeni na domacem vrtu, jajcih, ki so rumena...domaci salami...domace vlozenem zelju, repi, fizolu pridelanem doma...

Zalostno, da vse to promovira ena trgovska veriga, ko bi morale biti osnove taksne hrane nakupljene najmanj na trznici, ce ne direkt od lokalnih kmetov. Res je za nas dober vsak drek. Samo, da je kartica zaupanja in en odstotek popusta.
če je nekaj hitro zamrznejno (zelenjava ki je ne dobiš pozimi) in nekaj vloženo (sadje ki ga ne dobiš pozimi) in je oboje kvaliteno narejeno ne vem v čem bi bil problem.
 

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Tist k šinfa "bine" kjuzin, zih Modrijane posluša k šnicl & funfri žere.

U ti matr, skor se mi je zaletel... Pa ne s pomfrijem..
grin1.gif

Te sploh nebom spraševal, kaj si hotu s tem povedat, ampak vsaj pr enmu si kiksnu
tongue-1.gif


@All : Nism glih vsega prebral, mam pa za vas vprašanje : Kolk od vas si je dejansko privoščilo in peljalo drago na večerjo v restavracijo, kjer je bil račun nad 100€ za oba ?
Vsi, ki še niste; dejte najprej to probat, pa boste mogoče pol boljš razumel GIŠ. Oddaje ne gledam ( lani sem kak del videl), ampak, če sodite samo po temu, kar vidte... Se je mal za zamislt
smile-1.gif
...

Sej vem, kako je... Najlažje je pluvat po Renoju, pa se ga v življenju še peljal ni.. " " sem zanalašč spustil
wink-1.gif



Tisti, v katerem je kanček Gurmana, mu ni problem dobr plačat za dobro hrano.
Samo mogoče nekateri pozabljate, da, ko ješ, ne ješ tolk, da se nažreš, ampak tolk, da nisi lačen. Bistvena razlika, žal.
In v gurmanski restavraciji se pač nažrl ne boš. Vsaj ne z eno porcijo. Nekak je to namen, ane
smile-1.gif
?