Citat:
Uporabnik ggg pravi:
samo nekaj mi povejte hochstaplerji.
A zamrznjena zelenjava, vlozeno sadje, konzerve.. so za vas visek kuharije?! Tole danes me je vrglo na rit.
Pravzaprav se mi dosti ljudi kar smili.Jaz jem domac golaz iz srne, jelena, divjega prasca (celo medveda) v kufru avtomobila, jerebice najbrz nihce ne pozna vec in zelenjavno juho iz vrta, da o zrezkih iz 2 leti starega bika, rejenega doma ne govorim in piscancih, ki so vzgojeni na domacem vrtu, jajcih, ki so rumena...domaci salami...domace vlozenem zelju, repi, fizolu pridelanem doma...
Zalostno, da vse to promovira ena trgovska veriga, ko bi morale biti osnove taksne hrane nakupljene najmanj na trznici, ce ne direkt od lokalnih kmetov. Res je za nas dober vsak drek. Samo, da je kartica zaupanja in en odstotek popusta.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ne bom
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Ta sov je eno veliko sranje,kjer kandidati so totalni amaterji (vrhunskih kuharjev v Sloveniji imamo za eno sezono oddaje).
Bine ima svoj stil dela,drugace bivsi hotelski kuhar ki izmislja na racun drugih....treba odpret svojo restavracijo pa stroske krit in pol izmisljat neke fantazije.
Njegova kuhinja je za povprecnega slovenca prezakomplicirana,v nasi kulturi ni preko pecenke on krompirja ali pa dunajca in pomfrija....zalostno ma resno
Citat:
Uporabnik ggg pravi:aja pa kaksen sef to? izgubljeno s prevodom spet? chef ni isto kot chief.
če je nekaj hitro zamrznejno (zelenjava ki je ne dobiš pozimi) in nekaj vloženo (sadje ki ga ne dobiš pozimi) in je oboje kvaliteno narejeno ne vem v čem bi bil problem.Citat:
Uporabnik ggg pravi:
samo nekaj mi povejte hochstaplerji.
A zamrznjena zelenjava, vlozeno sadje, konzerve.. so za vas visek kuharije?! Tole danes me je vrglo na rit.
Pravzaprav se mi dosti ljudi kar smili.Jaz jem domac golaz iz srne, jelena, divjega prasca (celo medveda) v kufru avtomobila, jerebice najbrz nihce ne pozna vec in zelenjavno juho iz vrta, da o zrezkih iz 2 leti starega bika, rejenega doma ne govorim in piscancih, ki so vzgojeni na domacem vrtu, jajcih, ki so rumena...domaci salami...domace vlozenem zelju, repi, fizolu pridelanem doma...
Zalostno, da vse to promovira ena trgovska veriga, ko bi morale biti osnove taksne hrane nakupljene najmanj na trznici, ce ne direkt od lokalnih kmetov. Res je za nas dober vsak drek. Samo, da je kartica zaupanja in en odstotek popusta.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Tist k šinfa "bine" kjuzin, zih Modrijane posluša k šnicl & funfri žere.