Zdravo imam bmw 520d b47 cca 115000km
avto dela brez problema, me pa zanima ce je pametno preventivno naliti notri razne dodatke kot so:
Zanima me se kateri adblue je ok za uporabo.
5l lahko stane od 6 do 25eur. Nekateri pisejo, da je vse isto, mi je pa cudno zakaj potem taka razlika v ceni.
avto dela brez problema, me pa zanima ce je pametno preventivno naliti notri razne dodatke kot so:
STP dodatek dizel gorivu za odmaševanje filtra trdih delcev DPF Cleaner | mimovrste=)
KODE ZA POPUST – 10 % popusta na izbrane artikle s promo kodo 10ZPKSI. Ponudba velja od 20. 1. do odprodaje zalog oz. najkasneje do 2. 2. 2025! STP DPF Cleaner odmašuje blokiran filter trdih delcev (DPF filter) ter mu podaljša življenjsko dobo. Uporablja se za navadno dizelsko in bio dizelsko...
www.mimovrste.com
STP čistilo za celoten sistem dizelskega motorja Ultra 5v1 Diesel System Cleaner, 400 ml | mimovrste=)
KODE ZA POPUST – 10 % popusta na izbrane artikle s promo kodo 10ZPKSI. Ponudba velja od 20. 1. do odprodaje zalog oz. najkasneje do 2. 2. 2025! STP čistilo za celoten sistem dizelskega motorja Ultra 5v1 je primerno za vozila z običajnim in bio dizelskim gorivom. Količina 400 ml.
www.mimovrste.com
Zanima me se kateri adblue je ok za uporabo.
5l lahko stane od 6 do 25eur. Nekateri pisejo, da je vse isto, mi je pa cudno zakaj potem taka razlika v ceni.