BigBrother II. part III

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ja, pa elvir je bil moj sošolc. dar za sklepanje maš neverjeten, verjetn uvožen s kitajske
grin1.gif

sara je pač dans dokazala, da je govno, kaj čem ti zdej.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ti rabš zgleda ekstra podnapise, zakaj je govno
ne, ni zato, ker je kao hotla tayba zbit.
rolleyes-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
A ni ta prava brazilska pinceta in puljenje vsake kocine posebej
17758-icon_confused.gif

A si smešen?
smile-1.gif

Sicer pa ti podložniki niso več podložniki, ampak zdaj so oni gospodarji, saj jim hrano kuhajo drugi,... Se spomnim, ko je bil še Seba na strani podložnikov, jedli so suh kruh, konzerve itd., gospodarji (Sara&co) so se pa dobesedno basali s hrano.
rolleyes-1.gif

Še izjava Sare: "naj nam gospodarji kupijo vosek, saj imajo dnar"
stupid-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Mene bolj zanima, kak je ona naredla 100 trebušnjakov. To ne narediš kar tako, če jih ne treniraš redno. So bili verjetno precej naspol narejeni. Mi je njena poteza dost logična, da ni šla naprej. Ok, res da, njene izjave potem niso bile glih na mestu. Očitno ženska pozabi, kar govori trenutek prej. Samo glede na njen fotografski spomin iz otroštva pri enem letu, je to malo nenavadno.
crazy1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Sara je visoko inteligentna, včeraj spet izjavla nekaj pametnega.
hysterical-1.gif

Včeraj je izjavila, da se ona v javnosti noče lupčkat pa za roke držat, kao da to ni za javnost , čez 5 min je rekla, da pa bi sexala v hiši, če bi slučjano tak naneslo.
stupid-1.gif

Sem mislil, da je samo mene to zmotilo. Največjo uslugo bi si naredila, če bi bila tiho. BTW, od kdaj je treba imeti mozolje pod modrcem?
hysterical-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Respect za tole izjavo mame in dam ji povsem prav. Tako glede fanta kot glede Marčela.

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
Upam da gre danes vn Jeanine, ker mi gre tolk na jetra, za popiz***, naslednji za njo naj bo pa takoj Marcelo! Bruh na kvadrat!

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
..pa še Hrvatica je
evil.gif

Manjkalo bi se še, da bi zmagala pa 92k € porabila na Hrvaškem.

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
sej ga nihče ne bo, ker je davek baje že odštet od nagrade ... teh 92k€ bi naj bilo čistega izplačila oz. dobitka