BigBrother II. part III

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ja, bolj zanimivo bi bilo, če bi dali v isto skupino dva že par let sprta
evil.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
sam problem je v tem ker folk tiste konfliktne pošilja domov...take bi bilo potrebno notri pustit pa bi postalo hitro zanimivo

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Se strinjam, da je BB mimosun letos. Odkar ni samuraja
cry12bpy.gif
, mi ni več zanimiv. Sploh pa folk preveč kalkulira, Mateja si zasluži medaljo. Na konc bomo še izvedeli, da s Tajbom sploh nista par, ampak glumita za BB priložnost. Pa ne vem, zakaj mislijo, da je zanimivo, da so skoz vključene med tekmovalce neke naveze: sestre, mame, parčki itd. Meni je to mimo.

Se strinjam. Sandija ne razmeteva več tolk, Shaolin je šel, Žadojka je šla, prepriljivi sestri sta tut šli. Tea je obupna, Mateja je dolgočasna, Sara je glup ploh, Tajbi je vedno bolj zoprn, Meho je itak z odhodom Shaolina ostal brez fotra in je zgubljen, Marcelo je bruh...

Brez veze, v glavnem. še dobro da nisem kupil kartice, ker bi zdaj klel.
evil.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
ksz

Ravnokar se je v hišo Big Brother zaletel pijan voznik, ki mu je dokurčilo spakovanje in sprenevedanje v tej hiši.

Na muhi (beri: kljunu) je imel Tajba in Matejo.

Več pri poročilih ob 17 uri.
328783-qqq.jpg

Priponke

• 328783-qqq.jpg
    328783-qqq.jpg
    31 KB · Ogledi: 111

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ja jaz tudi pogresam tistega samuraja. Pa mi je sel dolgo na zivce. Samo proti koncu je postal cisto ok (mislim, da se je malo sprostil). Tale parcek pa je res tako takticen. Mateja ves cas namiguje tajbu kaj in kako. Potem pa kritizirata druge kaki taktiki, da so.

Tudi jaz upam, da ne pobereta denarja. Spoh imata pa veliko prednost, ko nikoli ne nominirata drug drugega. Brezveze.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Jaz samo ne razumem kaj je v teh šovih narobe s taktiko? Pritožbe so tako na tem forumu, kot tudi v BB-ju. A se samo meni zdi čisto OK taktizirat? Saj gre samo za igro.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Mateja mu ves cas nekaj namiguje. Kdaj kaj prisepne. Potem skupno napadeta koga drugega. Ponavljata kako taktizira. Meni to pac ni vsec, ker sta najvecja taktika prav sama.

Tisti bosanec (se ne spomnim ze imena) je navadno cist v easy - tak kot je verjetno zunaj. Tisti, ki so na drugi strani ograje tudi podobno.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Kako nesramno je par podjebaval Naskeja! Fuj, sram ju je lahko. Moj glas za izselitev gre njima, ko prideta na vrsto.
rolleyes-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
pa danes tudi nadaljujeta, sicer se neki delata da je v hecu, a v vsaki šali je nekaj resnice

Mateja je ena navadna avša. Cele dneve se baše s hrano, podjebava Naskeja, spravla se je na Teo in potem vekala ko malo dete, s Tajbom sta se mi čist zasrala.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Saj skoraj ves cas delata to v hecu. Pac kamuflaza. Samo sta full prevec ocitna. Tudi meni gresta ze precej na zivce.

Kaj pa mata z Naskejem?

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Sploh ne vem kaj se sekirate, vi itak naute mel nobene možnosti vpliva na izločanje, ker majo to čez najstniki. Lahko samo upamo, da bodo takšna ravnanja prepoznal in jih obsodil oz. kaznoval z izločitvijo.

Letos je BB dolgočasen, ker je zmagovalec že znan t.j. Naske!

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Si prepričan?

Če ne bodo prej ločili Matejo in Eltajba potem zna biti Naske naslednji.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Nisem prepričan 100%, vendar vem, da Naske ne bo letu za matejo in ET, ker je pred njim še cela druščina kandidatov primernih za odhod, nejc, tea, ... le marčelo zna bit resen kandidat naskeju, ker na konc vedno mora zmagat najvišji in najlepši. Ne pozabit, da glasujejo najstniki, videz precej pomeni.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Že, sam problem je v tem, da mora biti nekdo nominiran in Mateja, Eltajb sta v prednosti, ker ne bosta drug druzga izločila razen na koncu, ker samo eden/a ostane.
Tako bosta glasovala za Naskeja in še za to ta novo ali pa nekoga druzga.

Nazadnje urejeno:

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ce sem te prav zastopil, mislis, da zmaga Naske? Ali pa Marcelo.

Marcelo ni ravno najlepsi pomoje. Tu bi se se dalo diskutirat. Najvisji pa sigurno ni :D
Naske tudi ni najvisji. In sem skoraj preprican, da ni najlepsi
grin1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
s22b,
ja to je precejšnja prednost, ker nominirala ne bosta drug drugega, lahko samo upamo, da bo prej nominiran kdo od njiju. dovolj je, da je le enkrat nominiran. prejšnje leto je bila Tina tista, ki je imela precej zaveznikov, gledalci so sovražil in prvič, ko je bla nominirana je takoj letela vn.

slvn,
najstnikom se ziher bolj dopade marčelo, kot pa naske. Dober nasprotnik je tudi sandi, ki sem ga pozabu. Je neke vrste dvorni norček, kot Miha prejšnje leto, zato zna ostat do finala.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.067
845
113
Ce hocejo kaj popestrit naj dajo noter kako bivso (tak kot je ze nekdo omeno). Prej ko je bla pa Janine, pa bi morali dat njenega tipa noter
smile-1.gif