BigBrother II. part III

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Marcelo ni zgledal nič kaj strt od žalosti, ko je Žanin šla..

A si vidu? Boli ga, mal se je pozabaval...

Ampak roko na srce, ful je luštna, jaz bi jo tud mal povaljal.
evil.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Jao, ta Jeanin je res malo prtegnjena s kakšnim fantom je hodila, po zgodbicah sodeč.
stupid-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Nisem slisal zgodbic. Sem samo prebral, da naj bi bil nasilen.

Kolikor pa sem videl danes pa je govorila, da je ona v soli in sluzbi, ko pride domov sta vsak v svoji sobi. Cez vikende gre on na ribolov nje to ne veseli. Samo spita skupaj.... Slisat je kot povprecen par
smirk-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik slvn pravi:

Kolikor pa sem videl danes pa je govorila, da je ona v soli in sluzbi, ko pride domov sta vsak v svoji sobi. Cez vikende gre on na ribolov nje to ne veseli. Samo spita skupaj.... Slisat je kot povprecen par
smirk-1.gif

Misliš podpovprečen?
confused-1.gif

Nočem niti razmišljat kako se v takšni zvezi sexa.
cry12bpy.gif
zeeeeeh

D_K

Guru
24. sep 2007
3.067
845
113
Ni kaj, najboljse je opravljat druge. Hebi ga, pac mata tak, itak da se stvari zdaj se napihnejo. Enkrat jo je mogoce malo bolj grdo pogledal, pa je ze nasilen. No mogoce je pa res, samo jaz ne verjamem tem zgodbicam, baba cula baba rekla.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ni bilo tu kaj dost opravljanja drugih. To je ona rekla
smile-1.gif

Dela, da je nasilen pa nisem slisal. Sem samo bral na alterju.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik slvn pravi:

smirk-1.gif

Ne vem, meni je to malo čudno vse skup.

Mitja naj bi bil nasilen, mama od Jeanine pa pravi, da je "dober fant"...
grims-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Kaj tvoja mama ve za vse probleme s tvojo tamalo?! Meni ni pa nič čudno. Tudi, če bi mama kaj več vedela, je toliko pametna, da ne bi šla o tem govorit v javnosti (kaj nas pa briga). Janin je pač imela to potrebo, ker se to nje tiče malo bolj osebno.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
BB postaja zmeraj bolj bedn, glavni akterji, ki so bili zanimivi, so šli ven.

"Mladoporočeni" par je pa zdolgočasen, bedn in taktičen, upam, da ne pobereta denarja.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Se strinjam, da je BB mimosun letos. Odkar ni samuraja
cry12bpy.gif
, mi ni več zanimiv. Sploh pa folk preveč kalkulira, Mateja si zasluži medaljo. Na konc bomo še izvedeli, da s Tajbom sploh nista par, ampak glumita za BB priložnost. Pa ne vem, zakaj mislijo, da je zanimivo, da so skoz vključene med tekmovalce neke naveze: sestre, mame, parčki itd. Meni je to mimo.