BigBrother II. part III

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ste slišali "pametno" vprašanje bjonde?
hysterical-1.gif

Dejansko je vprašala Sandija, če s plavalnimi očali kaj vidi, ko se potopi v 10 cm majoneze.
hysterical-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Zakaj? Ker pove, da on s temi osebki ne more bit prijatelj in je prišel prvič po denar in drugič spoznat koga in bit slaven, če temu lahko tako rečemo.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Tale ElTerorist je pa vedno bolj nadležn.
crazy1.gif

In zakaj si mu nadel tak vzdevek?
Sem mislil, da nas ameriško dojemanje sveta še ni doseglo. Vsakega se očitno lahko "označi" le zaradi njegovega porekla, barve kože, ...

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
A mislite, da bodo res upali eno noč zbežati iz hiše na žur v Cvetličarno?

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
771
-9
16
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Tale ElTerorist je pa vedno bolj nadležn.
crazy1.gif

In zakaj si mu nadel tak vzdevek?
Sem mislil, da nas ameriško dojemanje sveta še ni doseglo. Vsakega se očitno lahko "označi" le zaradi njegovega porekla, barve kože, ...

Tis, zguba cajta in energije sploh komentirat take...
Če diskutiramo površinsko, se mi zdi okej, pač očitno nimamo drugega dela, pa tudi paše bluzit včasih, ob vseh vsakodnevnih stresih... Ampak žalitve pa niso glih na mestu... Vendar spet to vsak po svoje dojema...
Kar jaz trenutno ne štekam je ta igra, ki se jo gredo
tongue-1.gif
morjo bit skoz oblečeni v uno spužvo al kako? Kdo zmaga?

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Tista spužva predstavlja "človek ne jezi se" figurico. Zmaga pa tisti, ko pripelje vse figurice "domov", tako kot pri klasični igri. Ampak pri teh pravilih, zgleda da noben ne bo pripeljal niti ene figure domov v celem tednu.
Če je pravilo, da lahko izbereš poljubno osebo, ki se mora vrnit nazaj na štart in pri tem lahko izbereš tudi tisto, ki je že na cilju, je to precej bedno (tako je bilo včeraj). Preveč majo teh for "vrni se na štart", malo preveč.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.184
3.646
113
Marlbor
Očitno se z režiserjem nikoli nihče ni hotel igrati. Niti človek ne jezi se ne, ker ne pozna niti osnov te igre. To da lahko figuro, ki je že v "štalci", vržeš nazaj na začetek, je ena večjih bedarij.
smirk-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Letos je BB dal take odločitve, kar mi jasno pove, da za vsem tem stoji ženska! Ženska, ki nima sposobnosti racionalnega razmišljanja in odločanja. Če je figurica v štalci al kakorkol, je safe, je varna, ne more it nazaj. Nazaj gredo lahko tisti, ki trenutno igrajo.

Eltajib navadn hinavc, taktizer pa tak, da se vam ne sanja. Ljudje bodo to spregledal in prvič ko bo nominiran bo letu vn.

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Letos je BB dal take odločitve, kar mi jasno pove, da za vsem tem stoji ženska! Ženska, ki nima sposobnosti racionalnega razmišljanja in odločanja.

hysterical-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Tale BB ne jezi se je pa najbl brezvezna naloga...tist učeri, da se je moral Tyeb vrnit nazaj, je bla prov bosa
smile-1.gif

Sam tale priljubljenost se pa tut obrača, kot kurja čreva...ne vem, kako lahko folk o Jeanine tako čez noč spremeni mnenje...mogoče je res naredila nekaj zase, sam KAKO je to naredila je pa za kozlat...in folk to veselo podpira...krneki.
bonk.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Priljubljenost se spreminja glede na to, kdo je nominiran. Saj vidiš kako je Nasketu zrasla, ko je bil nominiran in zdaj mu je spet padla, ko ni.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
771
-9
16
lani so jih stradali, letos pa se morajo s hrano obmetavat, tlačit z nogami...
rolleyes-1.gif

Žanin pa sploh ne morem skužit, na trenutke ima neke prebliske pačenja kot vrtičkarji (=oni iz vrtca)..
13.gif