BigBrother II. part III

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
mislim, da ni dvoma kdo bo letel v petek ven, res...
evil.gif

Sandi - ta rabi mamo, pa še nekaj časa, preden bo zrel za kakšno žensko... Sara je pa faca ker si dost upa..
zmaga.gif

Kdo pa? A misliš na Jeanin? Glasujejo ponavadi najstniki, ki uporabljajo za romanco naslednje izraze: "uuu kako sta sweeet", "kak lep parček", "kako sta sladka, pustimo jima še en teden", "Marchelo je lepši od prejšnjega fanta in ji ga privoščim",...
hysterical-1.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Enako velja za Matejo in Tajba.

Vseeno mislim, da bo deklica s dekco odletela. Predvsem zaradi nespametnega odnosa do bivšega fanta.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
ElTyeb je enkrat rekel Mateji, da če eden od njiju leti ven, da naj drugi tut gre prostovoljno z njim. Me zanima, če bi se obljube res držal...

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Zarečen kruh.
smile-1.gif

Notri sta zato, da zmagata in ker sta dva imata 50% več šans kot ostali in zaradi tega ne bosta kolektivno odšla.

Mogoče, če bi bil Tajb izločen, da bi Mateja še šla za njim (blond) obratno pa nikakor.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Heh, jaz bi pa pričakoval ravno obratno, ker ona je takrat, ko je on to predlagal malo zagodrnjala, on je pa bil ful prepričljiv.

Maš pa prav, da je verjetno nakladal...
smile-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Meni greta pa tadva že počasi na živce, baje da sta ta vikend izlila veliko žolča na Jeanin.

Kaj ima pa s svojim bivšim fantom, pa me en k... briga. Videlo pa se je, da to ni to in da je bila ženska v najstniških letih že na pol poročena.
rolleyes-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Kaj so se v petek tolk režali? Bila je neka gostja (frendica od nekoga iz hiše ali nekaj podobnega), ki je očitno rekla nekaj butastega in se je cel studio režal še deset minut.
bonk.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Ni nič takega rekla, a "trot" Gačanovič ali kako se že piše, pade v nenadzorovan smeh (ni mu bilo prvič), ko se kaj smešnega domisli in blekne, potem se pa vsi režijo kot pečeni mački. Prav mučno. Če bi bil sam režiser, bi ga že zdavnaj v rit sunil, že itak kvaliteta peša, s njim pa postane vse skupaj še bolj klovnovsko.

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
A je kdo gledal oddajo danes? Kakšna igra! Totalna beda. Tybu so naročili, da si pobrije obrvi, Marcello glavo........
Tale Poop TV ne šteka da so meje med hecom in dobrim okusom.
frown-1.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Patsy, malo preveč dramatiziraš
tongue-1.gif

Še vedno se imajo možnost vrniti na začetek (v hišico), uporabijo jokerja, ali pa pač opravijo nalogo. Tu je sedaj samo vprašanje, kdo se je pripravljen bolj žrtvovati za svojo nalogo in tista skupina, ki je bolj "požrtvovalna" bo pač zmagala. Naloge so pa valda take, da bi jih čimveč obupalo
wink-1.gif

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Me veseli, da vsaj kdo uživa v teh šovih. Jaz včasih (na pol
smile-1.gif
) pogledam za zabavo ampak tokrat mi sploh ni nič zabavno. Se mi zdi da jih že od začetka samo ponižujejo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
a si pozabila da je 92.000€ v igri? kaj si pa pričakovala? sej pa niso bedaki da bi jih ujčkal in potem dal 92.000€ zmagovalcu
bonk.gif
( govorim o "igralcih")

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Nisem.
smile-1.gif
Mene nagrada sploh ne zanima. Zanima me dober show in tega zame NI. Folk v gatah lahko gledam doma, take ki jih tako nizkotno ponižujejo (pa če bi glih hotela) lahko gledam na kakšnem drugem šovu na TV (a nima Ricky Lake pa un kaj je že...blond, stari nekaj takega).

Bljak pa takšen šov!
frown-1.gif
Tole je še hujše kot lani.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
A je kdo gledal oddajo danes? Kakšna igra! Totalna beda. Tybu so naročili, da si pobrije obrvi, Marcello glavo........
frown-1.gif

Mene je bolj presenetlo, da je folk pripravljen it norca iz sebe delat v en kontejner za 3 mesece, hud napad samospoštovanja pa faše ko si je treba obrv obrit ...
smirk-1.gif

V tej bajti bi morali bit zajebanti, ljudje za štos, folk, ki bi sam od sebe prišel na idejo o britju obrvi in glav, ne pa folk, ki joka o nekem jokerju, ko do tega pride v določeni igri.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
frown-1.gif

Saj v tem je ravno poanta igre, da so vmes (težje) naloge, ki bodo tekmovalce postavile pred vprašanje: riskirati jokerja, se vrniti nazaj ali se žrtvovati za ekipo.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.184
3.645
113
Marlbor
Sem bil par dni na počitnicah, pa sem zamudil par oddaj. So se že kaj fukali, ali še vedno nič?