Zdi se mi skrajno čudno, da zdaj vsi ti volilci Svobode zahtevajo višje plače.
nisi mi odgovoril, a nisi ti tudi neuspešno migriral v tujino kot delavec?
Spremenimo naslov teme v Beraški učitelji?Sicer pa ko ravno o izobraževanju:
"Po Kovačičevih besedah so bili visokošolski učitelji uvrščeni v primerljive plačne razrede z zdravniki, kar pa se je z leti zaradi višanja plač zdravnikom porušilo, zato pričakujejo dvig plač vsem visokošolskim učiteljem, pa tudi na ostalih delovnih mestih in v plačni skupini J za sedem plačnih razredov."
V visokošolskem sindikatu pričakujejo linearen dvig plač za sedem razredov | 24ur.com
Predstavniki visokošolskega sindikata in pristojnega ministrstva so nadaljevali pogajanja za razrešitev stavkovnih zahtev. Kot je povedal predsednik sindikata Gorazd Kovačič, pričakujejo linearen dvig plač za visokošolske učitelje za sedem plačnih razredov, vendar se vladna stran pred sredinim...www.24ur.com
srčno upam, da model resno ni učitelj, ker potem pa res ne vidim rešitve, če učitelji take streljajo in širijo neresnice naokoliSpremenimo naslov teme v Beraški učitelji?
No direktor še nisem, samo da te ne bo skrbelo za mene
Poglej priponko 63239
Očitno ima veliko zdravnikov v Sloveniji težave z diagnozo vnetja slepiča, ni samo v naših koncih tako.
Spregledali vnetje slepiča: za invalidnost krivi zdravnike | 24ur.com
52-letni Saša Bjelić za svojo invalidnost krivi zdravnike. Šele po desetih dneh in tretjem pregledu so ugotovili, da ima napočen slepič. A posledice so mu za vedno spremenile življenje. Zaradi razlitja danes namreč ne more živeti brez stome. Njegovo zdravstveno stanje je spremenilo življenje...www.24ur.com
spet nabijaš in lažeš ter zavajaš, če sklepaš po sebi, da nimaš slabe vesti, ko narediš napako, ne sklepaj, da jo nimamo tudi drugi ko in če naredimo napako, in ja napake delamo vsi, vsaka napaka je v normalni firmi tako zasebni kot državni zavarovana z odgovornostjo, koliko jih jer pa bilo do sedaj v zasebnem in javnem sektorju izplačano je pa druga stvar, ampak v javnost itak pridejo samo tiste iz javnega sektorjaOdgovornost je že vgrajena v privatni zdravstveni sistem, kjer delodajalec skrbi za to če mu nek doktor ustvarja minus (preko tožb) ali slab ugled, in ustrezno sankcionira. V javnem sistemu odgovornosti ni. Kdor meni drugače je najbrž v javnem sistemu, ali profitira od njega.
ne skrbi me zate nič batio, ker se te ne spomnim od prej, da bi trolal po forumu in širil laži, spomnim se te edino, da jamraš že 15 let, da ne moreš do lastne nepremičnine
Torej,vsak teden solanja stane jurja? Kaj predstavlja najvecji delez tega stroska?
Torej,vsak teden solanja stane jurja? Kaj predstavlja najvecji delez tega stroska?
Slaba vest in odgovornost nimata nič skupaj, sploh ker se pri nekaterih "slaba vest" pojavlja ves čas pa se na tem nič ne naredi. Če delaš v zdavstvu potem to sam veš.da nimaš slabe vesti, ko narediš napako, ne sklepaj, da jo nimamo tudi drugi ko in če naredimo napako, in ja napake delamo vsi,...........
Ne tice se direktno zdravnikov, tice pa se nasega javnega zdravstva. Zaradi kratkih cakalnih dob sem mamo peljal na mr in rtg2x na Ptuj, slikovna diagnostika d.o.o. Prek zavarovalnice.
Noro.
To vidis, kaj je optimizacija, to vidis, kako se drzi casa narocanja. To vidis, da obdelajo 20 ljudi ko se v bolnici se prebudili ne bi.
Danes od 5h siba ena inzenirka radiologije sama rtg in mr. Ob 6 prisla, zdaj je sla ze mama na wc s cdji v roki. Torej dva rtgja in MR.
Ce se lahko javno zdravstvo pribliza samo polovici tega, smo na konju.
Inzenirko poznam se iz studija v LJ. Oz "poznam". Placa baje konkretno visja kot v lokalni bolnici. Naredi pa tudi 150% vec. Top.
Delo pa imajo zato, ker oni v javnem bolj spijo kot delajo.
Dve leti nazaj je tudi meni ortoped rekel da tja ne rabim hodit ker bom moral potem dvakrat na slikanje. Kako je danes pa ne vem.