I
skratka zgodba ni očitno takšna, da bi pijančka morali takoj na kol obesit...
Raje tipa, ki je dal pitbula noseči ženski za sprehajat, sam pa bil frajer... Pes pa potegnu čez cesto za lastnikom...
V glavnem, po glasovanju alterja je večji greh vzreja pitbulov, kot pijan šofer, ki povozi pešca.
Ti trdiš, da je videl pa ni bremzal? Ali pa morda ni videl, pa zato ni bremzal?Kot sem rekla. Vsak pri sebi se naj vpraša, kako bi ravnal v dani situaciji. Bi bremzal ko bi videl moškega s psoma prečkati cesto, žensko pa pred prehodom, ali bi na polno peljal dalje?
Kot sem rekla. Vsak pri sebi se naj vpraša, kako bi ravnal v dani situaciji. Bi bremzal ko bi videl moškega s psoma prečkati cesto, žensko pa pred prehodom, ali bi na polno peljal dalje?
Trdim, da bi jaz v tem primeru ustavila in dala prednost pešcu. In trdim, da tako zelo alkoholiziran voznik nima kaj delati na cesti. In trdim tudi to, da ima tako zelo pijan šofer slabše reflekse.Ti trdiš, da je videl pa ni bremzal? Ali pa morda ni videl, pa zato ni bremzal?
Vsak pes je nevaren samo toliko, kot ga lastnik vzgoji...
Dva znanca, en sodelavec, en prijatelj - vsak svojega pitbula. Bolj razvajenih in nežnih psov si ni za zamišljat... Ampak, tako so bili vzgojeni...
Ko me (ali kogarkoli drugega na ulici, popolnega neznanca) kaki vidi, se vleže na tla na hrbet in ga je treba čohat... Če ga ne, te poliže celega... Zdaj pa, da so nevarni...
Če pa je že imel 2 pitbula v rokah. S tem da se je baje potem drl ubil mi je psa namesto, da bi se drl ubil mi je ženo samo kaže kako sprevrženi smo postali ljudje. Pa ne pravim da ni kriv pijandura za volanom......Večji del krivde (po moje) nosi tip, ker ni on "šetal" pitbula...
Če bi seveda pešca tudi pravočasno opazila.Trdim, da bi jaz v tem primeru ustavila in dala prednost pešcu. In trdim, da tako zelo alkoholiziran voznik nima kaj delati na cesti. In trdim tudi to, da ima tako zelo pijan šofer slabše reflekse.
Kaj je bilo v resnici, pa ne vem. Razen da sta mrtva mati in otrok in da je bil voznik krepko pod vplivom alkohola.
Nekdo tik pred tabo prečka cesto in ga ne opaziš?Če bi seveda pešca tudi pravočasno opazila.
Tako je tudi PO PREDPISIH jebovas hitler,tito & stalin. Kle pa prepucavanje a je bil voznik prbit ali ni bil ali je kriv ali ni kriv.Trdim, da bi jaz v tem primeru ustavila in dala prednost pešcu.
Amen!Tako je tudi PO PREDPISIH jebovas hitler,tito & stalin. Kle pa prepucavanje a je bil voznik prbit ali ni bil ali je kriv ali ni kriv.
Če imaš pešca(e) tik ob prehodu in če ravno ne leži(jo) na tleh, gre za namero prečkanja ceste in moraš ustavit. Če je pred žensko šel že tip čez cesto pa še toliko bolj!
Amen!