To da nekdo napiše da je poginil pes ne pomeni da je treba smrt in življenje psa in človeka enačiti niti ju kakorkoli razvrščati po pomembnosti. Razen za tebe. In na splošno ljudi z izkrivljenim da ne rečem okvarjenim pogledom na svet okrog sebe.
Ma tega je polno. Mamo tud pri nas (Dobrova pa proti hribom čez Horjul) enga tazga modela. Bel VW Golf LJ GRAD-O. Njegov fetiš je prehitevanje normalno hitre kolone v ne ravno pregledne ovinke. Profita ma v 10km glih ene 500m. Upam, da modela enkrat ne fašem v naročje.
kolko vidim na ikš hodil, torej podn od podna, meljski hrib...Še naslov, da jih ne faše kdo po nesreči
Kakšno vezo ima to s smrtjo matere in otroka in pijanim voznikom?mimogrede: kar 3 pitbule sta mela, to je precej moteno za moje pojme...
da bi otroku lahko kaj podobnega prebrali po rojstvu...Kakšno vezo ima to s smrtjo matere in otroka in pijanim voznikom?
Ne razumemda bi otroku lahko kaj podobnega prebrali po rojstvu...
ja, 3 ptičice je vzgajal... ko se taka drhal spusti v otroka je konecNe razumem
Ne vem kaj ti špila, da take pišeš.ja, 3 ptičice je vzgajal... ko se taka drhal spusti v otroka je konec
ne vem kaj ti špila da maš 3 putbule
šofer tak nadelan, po moje sploh ni vedel da je v avtu...
To imaš v mojem članku, ki sem ga linkala ene dve strani nazaj.V komentarjih nesreče sem zasledil, da bi naj ta bil pred dobrim desetletjem tudi eden od požigalcev
https://www.dnevnik.si/297445
manjka samo še mobitel na uhi...
Pešci in kolesarji bi morali ta oglas upoštevat.
Kljub temu to niti malo ne zmanjša krivde pijanega morilca za volanom...