In 2x ni za rect da ga je imela v rokah. Nekaj sem slišal, da otroke ze v vrtcu (na) učijo pogledati levo in desno in se enkrat levo.pred prehodom za pesce.
Ocitno pa potem odrasli pozabimo
Otroci znajo kar upoštevat pravilo, da počaka dokler se vozilo ne ustavi pred prehodom. Odrasli pa znajo kar skakat na prehod, ne da bi se prepričal če je varno ... sploh v temi.In 2x ni za rect da ga je imela v rokah. Nekaj sem slišal, da otroke ze v vrtcu (na) učijo pogledati levo in desno in se enkrat levo.pred prehodom za pesce.
Moj primer,
Zvečer s parkinga počasi vozim rikverc proti prehodu za pešce, ko sem že na prehodu zadnji trenutek opazim peško z otroki, ki ne glede na to, da sem že na prehodu ( v gibanju ) prečka prehod. V časopisu bi pisalo, da ji nisem omogočil prehoda. Imbecil babji z otroki uveljavlja prednost, ki že meji na rusko ruleto
Glede nesreče na Nasipni... Besede očividca, ki je tudi klical rešilca in to 2x. Oče je pred avtomobilom pohitel preko ceste, mamica pa se je ustavila. Pes je nenadoma potegnil za očetom in povlekel nesrečno mamico za seboj direkt pod avto. Žal bi lahko imel voznik 0.0 v krvi ter reflekse supermena, pa nebi mogel nič napravit... Kdor pozna ta prehod za pešce, ve, da je avto viden vsak par 100m levo in desno, sploh ponoči. Ulica ter prehod sta tudi osvetljena.
Očetu je po nesreči "počil film" in kar naprej ponavljal "ubil mi je psa, ubil mi je psa..." Na koncu so morali klicati drugega rešilca, da je odpeljal še njega (to so morali storiti očividci in prisotni, ker ga je policija totalno ignorirala...)
Če pred mano nekdo prečka prehod, bom instinktivno stopila na bremzo, ne glede na to ali je še kdo za njim ali ne. Ali mogoče narobe razumem situacijo?
Pogoj je seveda, da ga zaznaš.Če pred mano nekdo prečka prehod, bom instinktivno stopila na bremzo, ne glede na to ali je še kdo za njim ali ne. Ali mogoče narobe razumem situacijo?
Če pred mano nekdo prečka prehod, bom instinktivno stopila na bremzo, ne glede na to ali je še kdo za njim ali ne. Ali mogoče narobe razumem situacijo?
Kaj bi ti naredil v tej situaciji? Vsak normalen človek bi ustavil in pustil čez cesto še žensko. Vsaj jaz bi. Ti ne?Pes je zadnji trenutek potegnil direkt pod avto, voznik ni mogel nič. Pijan gor ali dol.
Pod pogojem, da jo zaznaš.Kaj bi ti naredil v tej situaciji? Vsak normalen človek bi ustavil in pustil čez cesto še žensko. Vsaj jaz bi. Ti ne?
Če si koma pijan, težko pravilno in pravočasno reagiraš. Ampak kriva je žrtev, ker si lasti pitbula. Žal, ampak tako se bere Sneckota.Pogoj je seveda, da ga zaznaš.
Če si koma pijan, težko pravilno in pravočasno reagiraš. Ampak kriva je žrtev, ker si lasti pitbula. Žal, ampak tako se bere Sneckota.
če jo je pes potegnil pod avto, ni druge ... v tem primeru večji del krivde nosi peška, ke ne obvlada podivjanje pasme