Tisti BiH se je na koncu še izognil, ker vprašanje kam meri radar?
Čisto možno... Pa to niti ni glavno. Glavno je, da je tam prehod za pešce in križišče, kjer bi lahko nekdo ven prišel. Tale je mimo letel na oko vsaj enih 90km/h, kaj bi nastalo v primeru nesreče, verjetno ni treba ravno veliko domišljije, da si predstavljaš.
Kamionar na AC ni mogel drugače...
Kamionar na AC me je MORAL videt v ogledalu in bi pač počakal. Sedaj ali je bedak, ker ne gleda, ko speljuje ali pa se mu jeb..., ker bi se samo jaz razmazal pod prikolico. K sreči ni bilo nobenega na voznem pasu in sem lahko odreagiral tako, sicer bi pač ABS pel in bi molil, da se ne bi zložil pod prikolico... Ob ustrezno previsoki hitrosti bi morda tudi izsilil tistega na voznem pasu.
Take, ki se s 50 vključujejo pred mano, prehitim po vključevalnem pasu in se vključim lepo varno pred njimi.
Jaz pa tega nikoli ne naredim, ampak če vozni pas ni prost potem pač vztrajam na varnem na odstavnem pasu, dokler se ne morem varno vključit.
Razlog je pa preprost: tisti, ki se tako vključujejo na AC so običajno konkretno ''omejeni'' v vozniških sposobnostih in da nekdo prileti mimo po desni je za njih običajno izjemno strašljiv dogodek, ki lahko vodi v izrazito neprimerno in nevarno reakcijo. Sicer bi recimo lahko jaz bil z ustrezno hitrostjo takrat že mimo, ampak nekako ne bi rad imel na vesti koga drugega, ki bi se ravno takrat znašel na napačnem mestu ob napačnem času... Pa čeprav je to ta omejenec...