bedaki na cesti

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.623
113
še v SLO - ampak komaj
Kdo? Snemalec ali id10t v Miniju?
rolleyes-1.gif

Ker se nekak bojim, da je snemalec kršil kak zakon o varovanju osebnih podatkov.
crazy1.gif

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
murija, radarji, kazni in ostala tiranija na vsakem metru so razlog da folk dreka 50-60 na 90 to pa je pol sam logična posledica. vsak dan je slabi
smirk-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Ne logicna posledica bi bila, da bi nekdo tega v miniju skloftal tok da en teden neb mogu vozit. Drekaci na cesti so vzrok za marsikaj, da pa gres prehitevat v skarje in enega s ceste zrines pa ni opravicila.

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
če bi ti in tvoji manj inkasanta špilal in se ukvarjal z bolj resnimi problemi, bi promet poteku dost bolj normalno in do tega neb prhajal. ampak sej ne boš pošteku
grims-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Ce bi ti posteku bi dojel da sem se z vecino napisanega strinjal. Tko da bos moral pr seb postimat dojemanje. Pa ko sem jaz in moji na cesti nas ne bos opazil tko da smo tezko krivi za take budalascine

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
murija, radarji, kazni in ostala tiranija na vsakem metru so razlog da folk dreka 50-60 na 90 to pa je pol sam logična posledica. vsak dan je slabi
smirk-1.gif

Kam se mudi? Zakaj normalni ljudje ne hitijo?
10.gif

Upam, da prasca dobijo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
kaj narediti? ustaviti, napisati mastno položnico in povprašati po zdravju.
ne vem zakaj vlade čakako na uvedbo preverjanje znanja na 5-10 let + kaka testna vožnja.....to je nuja.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.623
113
še v SLO - ampak komaj
Zdaj me boste linčali - nič mu ne narediti, ampak se peljati za njim, da se končno zapolnita obe koloni.
V tvoji situaciji so bumbarji nafilali levi pas - desni pa fraj, kjer so potem "majmuni"* prehitevali celo kolono.

* "Majmun" v očeh tistih, ki so po lastnem mnenju ravnali pravilno in "zabili" levi pas, desnega pa pustili fraj.

Sem pa prejšnji teden samo debelo pogledal kako znajo Čehi speljati zadrgo na avtocesti - oba pasova v dolžini ca. 500-600 z enakomerno hitrostjo (torej ne levi ne desni ni "prehiteval") in na koncu eden po en v zožitev.
zmaga.gif

In tudi "polnila" sta se enakomerno - ko sem jaz dohitel kolono je bila razlika med enim in drugim pasom 4-5 vozil, pogled nazaj je pa potem tudi pokazal, da s(m)o se tako razporedili, da se ni polnila samo ena kolona.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
To znajo vsi samo slovenci, oz. tukaj vozeči ne!

Se večkrat vprašam kaj nam dela v glavi.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kaj narediti? ustaviti, napisati mastno položnico in povprašati po zdravju.
ne vem zakaj vlade čakako na uvedbo preverjanje znanja na 5-10 let + kaka testna vožnja.....to je nuja.

Pameten odgovor
bonk.gif

Sam tezko kaj naredis... edino to, da poklices 113 ... Ampak ta naj potem kaznuje tudi vse tiste, ki stojijo na prehitevalnem pasu, ceprav je vozni pas prazen ... Tam nimajo kaj poceti, ce ne prehitevajo
smile-1.gif
...

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.623
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
To znajo vsi samo slovenci, oz. tukaj vozeči ne!

Se večkrat vprašam kaj nam dela v glavi.

ne-ne-1.gif

Tud jodlarji znajo fino zjebat zadrgo. Vse prevečkrat v živo doživel.
cry12bpy.gif

Z drugim delom vprašanja se pa ne ukvarjaj preveč - škoda živcev.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
V info: za mano na voznem pasu je bila tudi kolona.
V glavnem: bedak je STAL na voznem pasu, ko je imel popolnoma čisto pred seboj in bi se lahko en kilometer še normalno (seveda z manjšo hitrostjo) peljal do zožitve in potem lepo izpeljal zadrgo, ampak ne, on bo igral šerifa.

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
on ne igra šerifa ampak ve, da če bo šel po desni hitrej mim, ga bo zih kje kak modri pofukal. ker modri kurci ne skrbijo za to, da bi bil promet normalen ampak jih zanima sam kasiranje. če bi bla vidva na prehitevalcu bi bil pa bedak ja
grin1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Hehe, modri ga ne more zacolat, če sta na obeh voznih pasovih koloni. Če bi pa sam šibal pa ja.
In v zakonu je jasno določeno, da je potrebno it do zožitve in tam izvesti zadrgo. Vsaj upam, drugače jaz potrebujem osvežitev CPP-ja...
grin1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Hehe, modri ga ne more zacolat, če sta na obeh voznih pasovih koloni. Če bi pa sam šibal pa ja.
In v zakonu je jasno določeno, da je potrebno it do zožitve in tam izvesti zadrgo. Vsaj upam, drugače jaz potrebujem osvežitev CPP-ja...
grin1.gif

Modri ga v takem primeru ne bo zacolal... ker jih nikjer ni... Lazje je kasirati nekje za kaksnim grmovjem tik za tablo za zacetek ali konec naselja ...
smile-1.gif

19. jul 2007
2.838
1.563
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
V info: za mano na voznem pasu je bila tudi kolona.
V glavnem: bedak je STAL na voznem pasu, ko je imel popolnoma čisto pred seboj in bi se lahko en kilometer še normalno (seveda z manjšo hitrostjo) peljal do zožitve in potem lepo izpeljal zadrgo, ampak ne, on bo igral šerifa.

Vzel je resno "Prehitevanje po desni strani na avtocesti in cesti, rezervirani za motorna vozila, ni dovoljeno",

Če je STAL je seveda ravnal napačno, če je pa vozil s hitrostjo leve kolone pa ni ravnal nič narobe.

disclaimer: jaz v takšnih primerih lagano odpeljem do mesta zadrge (hitreje kot leva kolona, ne pa na polno), če pa je kdo takšen pred mano, se pa tudi ne sekiram, ker če bi se vozilo kot je treba (po obeh pasovih do dejanske zožitve), tistega praznega prostora sploh ne bi bilo