bedaki na cesti

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.563
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Kaj me pa razkuri čiščenje stekel na avtocesti med vožnjo. Jest nevem a eni to prav nalašč špricajo 10sekund, da mi še meni očistijo steklo ali se jim kaj zameriš ali je spet kak tretji razlog. Sam nikoli ne špricam, če je kdo za mano, ker to res ni kul in sem zaenkrat še priseben in ne vračam nazaj...

Kaj pa narediš če dežuje?

jello

Guru
22. sep 2008
10.154
3.875
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ti jaz povem kaj je: občutek imajo, da imajo večjega in posledično te lahko posiljujejo in dokazujejo svojo nadmoč. Ker s svojimi povprečnimi jajci takšnih priložnosti nimajo ravno veliko, znajo biti sploh agresivni in nevarni.
Isto sem jaz doživljal, ko sem šaltal med svojo veliko kravco in ženinim jajčkom. Identična vožnja, v jajčku izsiljevanje, itd. v kravci pa se je to bistveno redkeje dogajalo, več ali manj s strani tistih z večjim
smile-1.gif
).
Balkan.press

Tukaj si mal falil ker sumicin starodobnik ni ravno "ženin jajček".

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Kaj me pa razkuri čiščenje stekel na avtocesti med vožnjo. Jest nevem a eni to prav nalašč špricajo 10sekund, da mi še meni očistijo steklo ali se jim kaj zameriš ali je spet kak tretji razlog. Sam nikoli ne špricam, če je kdo za mano, ker to res ni kul in sem zaenkrat še priseben in ne vračam nazaj...

Ne se limat drugim za rit... mogoce to pocnejo namenoma
wink-1.gif
... sploh ce se ti to velikokrat dogaja...

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Citat:
Uporabnik casio pravi:

Res bi bilo za poskusit z varnostno razdaljo. Meni se še v življenju ni zgodilo, da bi me to motilo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.154
3.875
113
Nikjer nisem niti približno tega napisal. Ampak da se obnašanje ostalih udeležencev pač močno razlikuje od tega če sediš v ženinem jajčku ali v "bolidu" o katerem piše sumica.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Tukaj ne pišemo o normalnih udeležencih, temveč o balkanskih bedakih. In starodobnik in mestno jajčko sta po njihovi hierarhiji pod njihovimi povprečnimi jajci, zato lahko z neumnostmi dokažejo svojo "nadmoč". To je vse.
Edina izjema bi bila, če ima sumica kakšnega športaka oldtimerja, potem pa še dodatno privlači "dirkače", ki bi z njim tekmovali na cesti. Ampak po mojih izkušnjah je takih izredno malo v današnjih časih. Briga.mladiče.za.avte.press

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
He,he...isto se meni dogaja, ko menjam med Alhambro in C3jem. Zena se mi vcasih kar smeje in prav rece,da z Alhambro se to ne bi zgodilo. Je pa rekla,da je ze prav navajena in ko ona pelje veliki avto se ji zdi prav smesno,da jo vec ljudi pocaka,kot ko je na cesti z jajckom.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.546
433
83
Citat:
Uporabnik vuk pravi:
He,he...isto se meni dogaja, ko menjam med Alhambro in C3jem. Zena se mi vcasih kar smeje in prav rece,da z Alhambro se to ne bi zgodilo. Je pa rekla,da je ze prav navajena in ko ona pelje veliki avto se ji zdi prav smesno,da jo vec ljudi pocaka,kot ko je na cesti z jajckom.

to potrjujem tudi sam, kot tudi žena, sam dodam še službeni jajček :D

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Mogoče je pa razlog to da so prav male jajčke praviloma na čelu kolon in nihče noče vozit za njimi.

Sem pa tudi sam to opazil. Kot da bi imel na strehi ogromen napis: "Prosim izsili me".

Nazadnje urejeno:

casio

Fizikalc
19. nov 2014
531
26
28
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Citat:
Uporabnik casio pravi:

Res bi bilo za poskusit z varnostno razdaljo. Meni se še v življenju ni zgodilo, da bi me to motilo.

Varnostno razdaljo imam vedno, luči 100% pravilno nastavljene.. nevem čemu dobim to. Pa niso to Bmw, Audi itd. ampak navadni avti. V večini primerov mi priletijo mimo po prehitevalnem pasu in se nastavijo pred mano in takoj za tem dobim brezplačno čiščenje stekla, ki se še takoj zasuši na soncu.
LeQuack: Če pada dež je druga zgodba

V redu. Pustimo zdaj to...
roza.gif

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.546
433
83
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Mogoče je pa razlog to da so prav male jajčke praviloma na čelu kolon in nihče noče vozit za njimi.

Sem pa tudi sam to opazil. Kot da bi imel na strehi ogromen napis: "Prosim izsili me".

ok, mini one pri 160kmh ni ravno ovira na cesti, ravno tako ne golf 4 TDI pri 170...
enako se lahko pelje 140 audi a6 4F, pa se noben ne "zakaja" v zadek kot pri zgornjih dveh

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
jaz pa sem že nekajkrat vrnil... ker tako poskušam pokazati da imam tudi jaz rad lepo sprednje steklo.
Pa ni treba biti čisto za ritjo da pokasiraš "meglico" vitrexa na svojo šipo. Najbrž pokasiraš tudi 100m za njim. (2s)
Sicer pa ena z varnostno razdaljo na ljubljanski obvoznici.

Nazadnje urejeno:

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Gledam tole: https://www.youtube.com/watch?v=3-Le4KWPDig&app=desktop , pa ne vem kateri je vecji bedak od velikih. Da snemas skoraj 10min pijanca, ki bi gladko lahko koga ubil na svoji poti in ne poklices policije
confused-1.gif

Ma ce bi ga sam srecal takoj poklicem policijo se vmes zabijem vanj ( ja mam mal pocohan avto pa bi mi takle superprav prisel ), mu pripeljem se ene tri dokler se taplavi ne prikazejo pa je delo opravljeno. Razmisljam pravilno ali ne?