Citat:
Uporabnik Jado pravi:
jest: no dej ne pametuj.
Hahahahaha... kdo to pravi...
P.S.: Pa po skoraj 14.000 sporocilih bi se ze lahko naucil pravemu odgovoriti ...
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
jest: no dej ne pametuj.
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Jaz ne bi dolgo razmišljal, enostavno bi idiota prehitel po desni. Morda bi tudi sam izpadel [cenzura], verjamem pa, da bi mi kolona zadaj sledila.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kaj ima to veze komu odgovarjam no....
Ne to je logicen manever. Ne morem verjet da se taka drama dela iz tega. Pac ga obvozis po desni. Ko si mimo pozabis nanj. Sej na odstavnem pasu ni protioklepnih min da bi vam avto razneslo ce gres po njem.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Jaz ne bi dolgo razmišljal, enostavno bi idiota prehitel po desni. Morda bi tudi sam izpadel [cenzura], verjamem pa, da bi mi kolona zadaj sledila.
Po odstavnem pasu? To pa je verjetno se bolj kretenski manever
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne to je logicen manever. Ne morem verjet da se taka drama dela iz tega. Pac ga obvozis po desni. Ko si mimo pozabis nanj. Sej na odstavnem pasu ni protioklepnih min da bi vam avto razneslo ce gres po njem.
Ja, bi znalo bit kaj takega.Citat:
Uporabnik buce pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne to je logicen manever. Ne morem verjet da se taka drama dela iz tega. Pac ga obvozis po desni. Ko si mimo pozabis nanj. Sej na odstavnem pasu ni protioklepnih min da bi vam avto razneslo ce gres po njem.
Se upam it stavit da bi potem ta bu(h)tel, ko bi videl, da ga prehitevaš po desni, sam stopil na gas, sam za to, da ti nebi potem mogel iti nazaj na voznega... že doživel.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ja, bi znalo bit kaj takega.
Razen, če ga presenetiš
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
... dostikrat zadnje case vidim da avstrijci kampirajo na prehitevalnem pasu... vcasih se celo umaknejo na vozni pas... a takoj, ko sem mimo spet nazaj na prehitevalnega... ceprav je vozni prazen... Jaz se vedno vrnem po prehitevanju nazaj na vozni pas, ce je prost ...
Če na prehitevalnem pasu pelješ 130km/h se ti ni treba nikomur odmikat, ker hitrejšega avta ni. Ne more bit, ker je 130 MAKSIMALNA dovoljena hitrost. Hitrejše ni. Torej se nimaš komu odmikat. Ker ga ni. Se pravi, nikogar ne oviraš.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Recimo moje mišljenje (pa me na prehitevalcu praktično ni). Tudi, če je cesta razrita, nimaš kaj delat tam, če je nekdo zadaj hitrejši. Ni panike, da voziš po prehitevalcu (po mojem mišljenju, čeprav je to v nasprotju z zakonom), če nikogar ne oviraš zadaj. Ko pa je nekdo hitrejši, se pravočasno spokaj na voznega in potem za njim spet na prehitevalca, če je to taka nuja.
Ne bo držalo. Če gre kdo 130/h po prehitevalnem, ta ni bedak. Bedak je tisti, ki gre več kot 130.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Tudi bedakov na prehitevalcu NE MORE bit, ker je to protizakonito, pa jih to očitno ne moti, ker se jih kar nekaj najde.
Kaj naj sedaj naredimo?
Ali si ti tak bedak, da zakoni zate ne veljajo, za druge pa zahtevaš, da se jih držijo?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ne bo držalo.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Tudi bedakov na prehitevalcu NE MORE bit, ker je to protizakonito, pa jih to očitno ne moti, ker se jih kar nekaj najde.
Kaj naj sedaj naredimo?
Ali si ti tak bedak, da zakoni zate ne veljajo, za druge pa zahtevaš, da se jih držijo?
Zakon jasno pove, da je NAJVIŠJA dovoljena hitrost 130. Višje ni. In če ni višje hitrosti in če greš ti z najvišjo hitrostjo, nikogar ne oviraš, torej se nimaš komu umikat. Ker ga pač ni.
Simpelj ko pasulj.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ne bo držalo. Če gre kdo 130/h po prehitevalnem, ta ni bedak. Bedak je tisti, ki gre več kot 130.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Kaj naj sedaj naredimo?
Zakon jasno pove, da je NAJVIŠJA dovoljena hitrost 130. Višje ni. In če ni višje hitrosti in če greš ti z najvišjo hitrostjo, nikogar ne oviraš, torej se nimaš komu umikat. Ker ga pač ni.
Simpelj ko pasulj.