bedaki na cesti

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
20 let izpit, 2x plačal prvo leto (pred koncem naselja sem prehitro pospešil iz 50 na 60+), 3-4 kontrole, potem nič....zaradi mene so lahko kontrole 24/7.
Kamen se lahko vrže..
Jaz 19 let pa pol izpit, brez kazni brez da bi me kdaj policisti zaustavili...

Škoda je vsakega življenja...

A vozi te pa mami okrog?
Mene so v eni noči 3x ustavili. Je pa res da je tega že skoraj 20 let. Sedaj ponoči nisem več toliko ja cesti.
Nazadnje so me ustavili pred kakšnimi 3 leti s "kalasnikom"
shocked-1.gif
Me ni treba, vozim se kar sam. Je pa res kolikor se da po predpisih pa precej avtoceste obenem pa niti ne toliko kilometrov na leto.
Pa tudi nisem neka nočna ptica, da bi se ob čudnih urah vozil naokoli...

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.172
512
113
kranj
ksz: čelada se baje dokaj hitro razleti, ker s tem varuje "neumno" betico pod njo. sicer nisem motorist, a mikro razpoke se naredijo že pri navadnem padcu čelade na tla z višine motorja. tukaj pa tudi čelada ni zmogla prejeti vse sile ob udarcu. pa tudi kombi je kazal poštene znake udarce na boku...skratka, kot ima/je imel nekdo tukaj v podpisu...accelerate utill you see god....or an ambulance car
frown-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.157
3.881
113
Moj tristoletni dedek je imel pa 280 let izpit, brez prekrška. Odličen voznik. Prvih 150 let je delal jurjasto na leto, naslednjih 830 let pa po 8 cm letno in pazi to na zadnjem sedežu. Kot sem rekel, skoraj tako odličen voznik kot jado. Brez faula, nezmotljiv.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
V četrtek ali petek so ustavljali pijanega motorista, ki je vozil 124 v 50 coni na koncu Kranja proti Škofji Loki in ni ustavil...kasneje so ga dobili in opravili alkotest, 3x več od dovoljene...41 pik in 2900€...jaz bi dal še odvzem motorja....če ima željo adrenalina, naj skoči brez padala in se ubije.

Jello: človek tebe ne razume, žal.

Nazadnje urejeno:

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
To kar delajo teli motoristi ni več normalno,potem ob nesrečah krivce iščejo druge,ker jim zapre pot.

Ali je treba sedaj gledat 2x? Enkrat 50 m pred seboj in še 150m,če slučajno vidimo kakšnega divjake,ker pri 150km/h samo spelješ iz križišča in evo takoj je tukaj.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ampak tista cesta proti Loki je pa res ubijalska za 50
Pa še pogosto je radar.
Norec, pa skoz naselje.
evil.gif
.... Gotovo se ob pol desetih zvečer tam ob cesti še igrajo otroci, Kaj bi pa rekli če kakega otroka zbije. A so hiše tik ob cesti, da so tam tako pogoste kontrole? . šola blizu?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.352
-2.812
113
Tam kjer merijo - je ravnina, .. do table konec naselja je še kakih 20m, do najbližje stanovanjske hiše pa kak kilometer, do šole še več. jako naselje.
Sploh zvečer primeren čas za merjenje, se lepo kasira, ravna prazna cesta, malo prometa, nobenih pešcev,
So ga pa pomerili ko je peljal iz "naselja" ven, par 10m pred tablo za konec naselja..

casio

Fizikalc
19. nov 2014
531
26
28
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
To kar delajo teli motoristi ni več normalno,potem ob nesrečah krivce iščejo druge,ker jim zapre pot.

Takoj za njimi so pa še modeli v pajkicah na specialkah. Uro nazaj sem se peljal po trzinski obvoznici in 2x sem mogu pogledat da nimam prividov. Videl dva modela na specialkah, ki sta lepo šibala en za drugim
confused-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.563
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

Takoj za njimi so pa še modeli v pajkicah na specialkah. Uro nazaj sem se peljal po trzinski obvoznici in 2x sem mogu pogledat da nimam prividov. Videl dva modela na specialkah, ki sta lepo šibala en za drugim
confused-1.gif

Kolk sta pa šla 100+?

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
tebe bi mogl mal uzet na 24kur za novice, si iber natančen, korekten in sevede pameten
aplauz.gif

Gorenjski policisti so sinoči na Laborah pri Kranju obravnavali voznika, ki je z osebnim vozilom v naselju pri omejitvi 50 kilometrov na uro vozil s hitrostjo 124 kilometrov na uro.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Itak, čez delavca ga je dobro stisnil... Lovijo pa na avtobusni pri Savi.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik mirsi pravi:
Tam kjer merijo - je ravnina, .. do table konec naselja je še kakih 20m, do najbližje stanovanjske hiše pa kak kilometer, do šole še več. jako naselje.
Sploh zvečer primeren čas za merjenje, se lepo kasira, ravna prazna cesta, malo prometa, nobenih pešcev,
So ga pa pomerili ko je peljal iz "naselja" ven, par 10m pred tablo za konec naselja..
kje si to mislil? Jaz mislim cesto Strazisce, Bitnje , Zabnica ipd.. do Loke..tam je skoz naselje in kar njim pritice..

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.352
-2.812
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik mirsi pravi:
kje si to mislil? Jaz mislim cesto Strazisce, Bitnje , Zabnica ipd.. do Loke..tam je skoz naselje in kar njim pritice..
Jaz sem mislil cesto od delavskega mosta - Bitnje - Žabnica. Šolo ob cesti imaš šele 4km naprej v Žabnici.
Na mestu, kjer pa so merili - in okolici pa ni nobenih stanovanjskih hiš.
- " naselje" je tam samo iz inkasantskih razlogov - in pred leti je tudi bilo to območje izven naselja - tako kot tudi delavski most in vse naprej do Britofa v vzhodno smer - in do Bitenj v zahodno.
Saj ne rečem, 124km/h, kot je vozil model, je tam precej preveč, ampak naselje pa po zdravi pameti tudi tam nebi smelo bit.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Ravno včeraj me je v mestu prehiteval motorist ki je tako na oko imel krepko čez 100 in to ni bil pvi tak primer ko motoristi radi potegnejo in nabijejo km ne čudim se da se dogajajo nezgode ampak kar je preveč je preveč.Kot sem že enkrat omenil se motoristi radi izživljajo na ravnih cestah in teh je pri nas kar precej.