bedaki na cesti

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Ob tem kriziscu sem zivel od rojstva do 21 leta in je bilo ze nekaj identicnih nesrec... problem je da ko se zacne dvopasovnica vsi odprejo motorje kot da so na letecem startu moto gp... radar ne bi resil nic ker motorji nimajo tablic spredaj, ce namerno divjajo jih pa tudi zadaj skrijejo. Z avtom se pa tam bp 90 peljes in ni neke nevarnosti (locena smerna vozisca, plocnik par metrov od vozisca, itd)

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Ni bil na nujni vožnji ampak tu zdaj sploh nima veze, če je bil na nujni vožnji ali ne. Spregledal je idiota, ki se je s cestakom naganjal po mestu.

Ta i.diot, ki se je izživljal po mestu je umrl in se svojih posledic več ne zaveda, reševalec, ki pa se je odločil, da bo življenja reševal in ne jemal, pa se bo zdaj celo življenje sekiral.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.486
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ob tem kriziscu sem zivel od rojstva do 21 leta in je bilo ze nekaj identicnih nesrec... problem je da ko se zacne dvopasovnica vsi odprejo motorje kot da so na letecem startu moto gp... radar ne bi resil nic ker motorji nimajo tablic spredaj, ce namerno divjajo jih pa tudi zadaj skrijejo. Z avtom se pa tam bp 90 peljes in ni neke nevarnosti (locena smerna vozisca, plocnik par metrov od vozisca, itd)
Radar ne, verjetno. Takih motorjev pa na Fužinah verjetno ni več kot za prste ene roke. Prosim ne mi rečt, da se ne da nič nardit.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.624
113
še v SLO - ampak komaj
Da ne bo izpadlo, da plave zagovarjam - ampak se res bojim, da bo izpadlo kot s kontrolo "belih kombijev", kjer so morali nehati, ker so pretežno Romune na AC ustavljaji in jih s tem očitno postavljali v neenak položaj ter jim krstili človekove pravice (izločevanja na osnovi nacionalnosti in barve vozila).

J.ebeš to, da so ravno ti največkrat kršili predpise.

Edit: tipo

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
To sem izpostavil zaradi tega, ker nekateri so vpletali nujno vožnjo....
Seveda pa se strinjam z napisi drugih. Najebal ga je reševalec.

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Ljubljana, obroč obvoznica, kdo sploh kaj reda dela oz. sploh kdo kaj dela?
Adijo pamet kako se to vozi.

Pa zakaj jebeno ne postavijo kamer na križiščih, kje je problem?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Radar ne, verjetno. Takih motorjev pa na Fužinah verjetno ni več kot za prste ene roke. Prosim ne mi rečt, da se ne da nič nardit.
Ne vem kako idejo imas... pa motorjev je na fuzinah kar bekaj... je le naselje s 40.000 prebivalci

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
HRC najbrž res ni veliko, cestakov pa je najbrž v vsakem bloku več kot za prste ene roke. Moraš računati da je v enem vhodu 100+ stanovanj, en blok pa ima 3,4 mogoče celo 5? vhodov
Normalno da ni motorjev v blokih, so pa v garazah pred bloki. Sem živel 5 let s pogledom na vhod v garaže in so se vozili tudi motorji v garaže.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
In kaj bodo kamere rešile?
Kamere so po lj križiščih že desetletja.
Res da ne v vsakem, ampak tudi v tistih pokritih z vec kamerami se dogajajo nesreče s smrtnim.izzidom.

Če bi ljudje upošteval.znake da je radar ob cesti, potem ne bo plačevali kazni. Pa še kar letimo na radarje.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
rešile nič, ampak naj se lepo kaznuje po posnetkih budalaščtine....smo ugotovili, vzgoja NE DELUJE, ostra palica samo.

zakaj letijo na radarje? ker prededn sploh dobi kazen, je prepozno.. pa vezati cpp prekrške na zavarovanje in prej pike na vozniške.

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
dej ti [cenzura] najd si neko službo al pa vsaj psa za šopat pod rep, ker si nenormalno zatežen. še bolš bi pa blo da bi se z onim pesjanarjem izijem dobila in se družno v rit nabijala, tuki bi bil pa mir.
grims-1.gif

[cenzura] en nedojeban

Floki

Guru
6. sep 2007
10.104
3.161
113
Citat:
Uporabnik laibach123 pravi:
Posneto istega dne kot se je zgodila nesreča na Zaloški. Na posnetku je ura za 1h nazaj.

youtube

Tale ni bil hiter, jaz sem nekaj let živel v blokih ob barjanski, ponoči se je tukaj pogosto vozilo tudi 150+ tako z avtomobili kot motorji.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
rešile nič, ampak naj se lepo kaznuje po posnetkih budalaščtine....smo ugotovili, vzgoja NE DELUJE, ostra palica samo.

zakaj letijo na radarje? ker prededn sploh dobi kazen, je prepozno.. pa vezati cpp prekrške na zavarovanje in prej pike na vozniške.
Kot prvo: vzgoje ni.
Kot drugo: ko bo, bo trajalo 10 let da se pozna

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
A je skušal kdo pogledati zadnjo gumo (povečava), ali se samo meni zdi, da je bila že lani zanič!?!?

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Z avtom se pa tam bp 90 peljes in ni neke nevarnosti (locena smerna vozisca, plocnik par metrov od vozisca, itd)
Izkaže se, da nevarnost je. Ločena smerna vozišča na avtocesti so druge vrste kot na zaloški, ljudje ne zavijajo množično levo.