Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Ne vseh motoristov metat v isti koš... Veliko nas je tudi takih, ki kar se le da, upoštevamo CPP, spremljamo avtomobiliste ipd. Žal pa smo zaradi projektilov v istem košu z njimi.
Jaz sem lani brez nekih težav prevozil dobrih 8000 km, letos sem tudi že blizu 1000-ke.
Vse, kar je bilo spregledano iz strani avtomobilistov, sem sam rešil brez posledic, pa pri sebi preklel tiste voznike in voznice, ki ne vedo, čemu služijo ogledala, kaj pomeni mrtvi kot ipd. Če pa bi se držal načela "gas do daske", pa bi bila z mojo tudi že v statistiki tistih spregledanih iz strani ostalih voznikov.
Sem pa takoj za to, da bi se npr. za lastništvo ali uporabo športnih motociklov moralo opraviti psihoteste, psiholog pa bi ti potem prižgal ali zeleno ali rdečo luč za tovrstne motocikle.
Kot kolesar nisem imel problemov z drugimi udeleženci v prometu (če smo bili trije smo vozili eden za drugim in NIKOLI eden zraven drugega). Meni je bilo jasno kaj se mi lahko zgodi. Sem kot kolesar prekleto ranljiv. Z vožnjo po AC 100-130 tudi ne, ker uporabljam vzratna ogledala in včasih stisnem gas do konca, da zadnjemu ni treba zavirat. Ne vidim vzroka zakaj bi ga zajebaval, pa čeprav prehitevam z 130km/h. Sedaj pa imam polno problemov z motoristi, kolesarji, avtomobilisti,....to je v tebi. Ali se boš umaknil, ali špilal šerifa. Jaz si ne znam več drugače razlagati situacije. In polno ljudi je, ko jih povsod tepejo. V službi, šef mu najeda za brezveze, tečna baba, sitna žena, ni seksa, še otrok ga pošlje v 3PM. Nekje se mora pokazat, da je glavni. EVO, z novim avtom, ki se je zapufal zanj za celo življenje, je cesta odlična priložnost. Kdo bi vedel.
Se pa ne strinjam s temi psihotesti. Sicer iz tega ven se da veliko razbrat, ampak je dvorezen meč. Dokler se bodo skrival za grmovjem in kasiral na res butastih krajih, ne bo drugače. Tudi s tem dretjem Jadota nebi bilo nič. Pri nas sedaj, ker očitno nimajo bolj pametnega dela, gledajo polno črto. Posek je bil narejen, da se sedaj lepo vidi lep konec ceste. Ampak sedaj pa kasirat, ko vidiš vse, lahko komot prehitiš, ampak Mejduš je pa polna črta. Toj nevarno, ker ni po zakonu, ampak se pa lepo vidi. To itak ni pomembo
Vsem pa svetujem, da malo bolj gledajo na cesto. Menim, da bi to pravilo že veliko rešilo: šibkejši se prilagaja močnejšemu. Jaz sem dal veliko posnetkov kako se lahko hitro zgodi sranje. Jaz sem jih nekaj rešil, pa tudi drugi mene. Če bi oba spregledala, bi bil pa BUM. Se pa strinjam, da eni pa res nič ne mislijo. In take se dobi med pešci, kolesarji, avtomobilisti, motoristi, kamionarji,.....tako pač je.