Meni zgleda kot kombi kesonar s cerado do 3500kg, ne pa kamionar ...Bolj bogi reševalni pas. In levi in desni so imeli še vsap po 20 cm prostora. Plus: kaj k... se ima kamionar ustavit na levem pasu?
Možno. AMpak dobro, j..., če veš da nekaj tako širokega voziš, se pač spokaš desno.Meni zgleda kot kombi kesonar s cerado do 3500kg, ne pa kamionar ...
Mate si ti vso pamet pobral. Zahval se politikom ki so zafurali to ac. Pa totalni neorganiziranosti Darsa,policije... Če bi zaprli takoj ac bi bilo manj prometa na cesti. Razen tovornega prometa ni nekaj presežkov s strani osebnih vozil. Pa helikopter,en v Mariboru,en v Ljubljani, en v Kopru,en Krško. Ne pa da nimamo reševalnih helikopterjev.Bolj bogi reševalni pas. In levi in desni so imeli še vsap po 20 cm prostora. Plus: kaj k... se ima kamionar ustavit na levem pasu?
Ne vem, če je tako enostavno.Ker je prevrjeni tovornjak zablokiral cesto je bila cesta itak zaprta in bi lahko reševalci iz nasprotne smeri prišli po prazni cesti.
Njemu je, doda še SloboĐnjake in je narjen za njegov bolan um.Ne vem, če je tako enostavno.
To je Štajerska. Za medije iz LJ to ni del Slovenije.vec kot 2h stojimo na miru, ni se ni premaknalo niti za cm, na val202 pa nikjer na portalih ne pise, da je ac zaprta.
ko bi vsaj obvescali se tega ni.
Dolenjska avtocesta je zaprta zaradi zdrsov tovornih vozil pred priključkom Višnja Gora proti Novemu mestu.
Vipavska hitra cesta je zaprta med priključkom Vipava in razcepom Nanos proti Razdrtemu, zdrsi tovornih vozil.
- Na štajerski avtocesti med priključkom Dramlje in predorom Pletovarje zaprt vozni pas proti Mariboru ter zaprt vozni pas med priključkom Slovenska Bistrica jug in počivališčem Tepanje proti Ljubljani.
Že dve uri in pol sporočajo da je zaprt vozni pas. Jaz toliko časa stojim na prehitevalnem. Zdaj se je začela avtovleka mim basat, ampak slabo kaže.ponavadi ne piz@€im
ampak to kar je danes med dramljami in s. konjicami je katastrofa. fa#€ing nesposobni in soferji in dars pa pic.
vec kot 2h stojimo na miru, ni se ni premaknalo niti za cm, na val202 pa nikjer na portalih ne pise, da je ac zaprta.
ko bi vsaj obvescali se tega ni.
Evo zdej sem mal bolj pomirjen