Napajanje USBja običajno avtoradio čez nekaj minut samodejno izključi. Tvoj AA je bil pa povezan v sekundi verjetno zato, ker pri precej vozilih, ko ti odkleneš avto, se navigacija že začne bootat in takrat tudi vklopi napajanje USB-ja.Edino danes sm ugotovil, da je usb v avtu ves čas "živ" in mi bo scuzalo akumulator ko keks (prvi hint je bil, ko je avto po parih dneh stanja danes malo zakašljal in AA je bil povezan v pol sekunde)... sem potem nastavil v aplikaciji start/stop pa upam da bo pomagalo. Namesto zelene lučke zdaj na škatlici sveti bela.
Za ta denar naj ga kar imajo.Oz link do produkta
Wireless Android Auto Adapter-Presales
Due to the overwhelming market demand, the products are out of stock and are currently being expedited production. Will ready stock about 30-Dec, if you can't wait, please do not purchase, thank you. Cartizan newly released products: Wireless Android Auto Adapter. Compatible with: cars have...cartizan-direct.com
Katere appe uporabljate na AA poleg google maps?
-YT music ne deluje (currently not availble).
-Tidal in spotify ne mislim plačevat, že plačujem YT premium.
-Kateri app je še uporaben?
Jup, točno tako sem tudi jaz preveril ali moj AAWireless sploh kdaj izgubi napajanje v avtu. Odgovor: Ja, ga.Napajanje USBja običajno avtoradio čez nekaj minut samodejno izključi. Tvoj AA je bil pa povezan v sekundi verjetno zato, ker pri precej vozilih, ko ti odkleneš avto, se navigacija že začne bootat in takrat tudi vklopi napajanje USB-ja.
To enostavno sprobaš tako, da zakleneš avto in čez pol ure prideš pogledat, če lučka na USB vmesniku sveti. PREDEN odkleneš vozilo. Potem pa odkleni vozilo in se čudi, kaj se zgodi. Preden vključiš kontakt .
Napajanje USBja običajno avtoradio čez nekaj minut samodejno izključi. Tvoj AA je bil pa povezan v sekundi verjetno zato, ker pri precej vozilih, ko ti odkleneš avto, se navigacija že začne bootat in takrat tudi vklopi napajanje USB-ja.
To enostavno sprobaš tako, da zakleneš avto in čez pol ure prideš pogledat, če lučka na USB vmesniku sveti. PREDEN odkleneš vozilo. Potem pa odkleni vozilo in se čudi, kaj se zgodi. Preden vključiš kontakt . Javi, če sem se zmotil.
Pa naslednjič malo prej razdelaj/preveri svoje trditve, da ne boš neumnosti okrog trosil .
Avto je pa zakašljal, ker nimaš Toyote, ampak Škodo.