Zal… v tem trenutku na blazini lezim sredi bazena…je tud klorirana voda pa sta me dva pocila…Mogoče zanimiva zadeva, če ima še kdo take izkušnje: ob bazenu (klorirana voda) ni nikoli komarjev. Pol je rešitev da si na vrtu postaviš bazen in si dvakrat zmagal: kopaš se pa še komarjev ni.![]()
Evo, blaginja je že za taprave..jaz pa iz 12 h izmene-jutri pa nočna...hišniki pa to.Ne tok dalec pa ne sezem![]()
Ti sam sopaj, na placilni listi se vse pozna.Evo, blaginja je že za taprave..jaz pa iz 12 h izmene-jutri pa nočna...hišniki pa to.![]()
Bullshit.Mogoče zanimiva zadeva, če ima še kdo take izkušnje: ob bazenu (klorirana voda) ni nikoli komarjev. Pol je rešitev da si na vrtu postaviš bazen in si dvakrat zmagal: kopaš se pa še komarjev ni.![]()
Še bolje se bo pa poznalo potem pri pokojnini! #nepopuscaj GattoTi sam sopaj, na placilni listi se vse pozna.

Pa pomembno je da se bo cimveckrat poznalo
Tole lahko potrdim, da ni res. Vsaj pri meni ne.Mogoče zanimiva zadeva, če ima še kdo take izkušnje: ob bazenu (klorirana voda) ni nikoli komarjev. Pol je rešitev da si na vrtu postaviš bazen in si dvakrat zmagal: kopaš se pa še komarjev ni.![]()