Je to kaj novega? Da SMS prebere v slovenščini?Glede na to da Google drugače Slo jezik podpira, recimo sms lahko že govorno sestavi in prebere, mi ni jasno zakaj tega ne more dati v asistenta.
Je to kaj novega? Da SMS prebere v slovenščini?Glede na to da Google drugače Slo jezik podpira, recimo sms lahko že govorno sestavi in prebere, mi ni jasno zakaj tega ne more dati v asistenta.
Mislim, da je razlog, da nimajo slovenske sinteze. Imajo pa razpoznavo. Torej razume slovensko, ne zna pa govoriti slovensko. Potrebujejo oboje.Ne razumem kje je bolj kompleksen. Če lahko v google maps na telefonu lepo iščem z glasovnimi ukazi in razume imena slovenskih krajev zakaj tega ne morem narediti v isti aplikaciji v android auto?
Tudi to ni dovolj. Hrvati imajo sintezo (TTS) in razpoznavo, pa vseeno ni na voljo Hrvaški Google Assistant. V ozadju morajo biti za posamezni jezik na voljo naprednejši sistemi, ki jih uporablja GA.Mislim, da je razlog, da nimajo slovenske sinteze. Imajo pa razpoznavo.
and looks to be US-exclusive at present...S tem je aawireless efektivno gotof. Samo vprašanje kdaj se bo piramida podrla.
Moj je na poti, plačan 19.9.21A mislš da ga bova dobila v januarja, hermann?
A mislš da ga bova dobila v januarja, hermann?