Hvala za odgovor. Ste vsi dobili pošiljko iz EU?? Ima kdo drugačne izkušnje?Ni carine, odposlali so mislim da iz enega centra v Nemčiji. Dela pa super. Aja, preko indiegogo ja.
Ja na Aliespes koliko hočešA za Apple Car Play obstaja podobna rešitev?
Oj, a tebi sedaj deluje? Meni danes ne deluje več in ne morem vzpostaviti povezavo pa da sem bog. Vseskozi blinka zelena lučka in to je to .Za EU kupce pošiljajo iz Nemčije.
No... njihova podpora je smešno počasna z odgovarjanjem na e-maile. Svoj AAW sem pred časom odposlal nazaj k njim, kjer so mi potrdili, da ne deluje ok. Sedaj čakam, da odpošljejo nov paket. Sedaj bo minilo že 1 mesec odkar sem prejel pokvarjen AAW.
EDIT: OK... nevermind. Ravnokar sem dobil nov AAW. Tajming v nulo!
Ja, to sem opazil tudi jaz. Zgleda da imajo cloud sync ob vpisu v račun.Fora je, kar je zanimivo, da ko odprem njihov app (tudi po tem ko sem naredil reset telefona) in se prijavim z google računom notri, je v seznamu že moja naprava, tako da nove naprave kot da ne bi moral dodati.
Crowdfunding is not shopping
Your donation is a way to support a project but does not guarantee that you will receive a perk.
You may request a full refund from Indiegogo until December 02, 2021, unless the Campaign Owner has initiated shipping with a tracking number. Any refunds after this date are the responsibility of the campaign owner, Emil Borconi-Szedressy, at their discretion.