No za razliko od drugih, pa imam jaz hude težave in ne morem usposobiti zadeve v delovanje.
Zatakne se mi pri wifi povezavi. Na napravi ves čas utripa zelena lučka. Bluetooth povezava deluje brez težav. Lahko spreminjam in shranim nastavitve na AAWireless. Wifi povezava pa se ne zgodi.
Iz support strani je status lučk:
- Blinking green: Unit is not paired to a phone, or is searching for an already paired phone.
- Blinking blue: Phone is connected via Wifi, waiting for headunit/car to connect via USB.
Torej ko je dosežena wifi povezava, se status na napravi spremeni v utripajočo modro.
Update (iz 1.5.0 na 1.7.1) mi sprva ni šel skozi (predvidevam da je potrebna wifi povezava z napravo), nato pa po igračkanju in spreminjanju nastavitev (Wifi 2,4GHz only in odstranjen contact sharing v bluetooth nastavitvah) je zletelo skozi. Sem mislil da bo to kaj pomagalo pa ni. Še vedno je težava wifi povezava, ki se ne zgodi. Sem poizkusil ponoviti naključje nastavitev kjer se je zgodila povezava, pa mi ne uspe.
Če prav razumem se tudi preko BT povezave zgodi prenos wifi nastavitev (SSID in geslo). Ali bi moral biti AAW wifi viden ves čas ali je skrit, kadar je AAW prižgan? Namreč jaz ga nimam vidnega pri wifi nastavitvah od mobitela (Pixel 3 XL).
Sem poizkusil delovanje tudi s Samsung tablico S5e, Note 9 in Galaxy S9. Povsod isto. BT povezava brez težav, wifi pa avtomatsko ne poveže in tudi ni viden za ročno povezovanje.
Pri supportu je sicer ta članek:
https://cpeb.freshdesk.com/support/...evice-never-connects-and-keeps-blinking-green
Sem ga točno po navodilih izpeljal na svojem mobitelu, pa ni nič bolje.
Opcija je še, da na supportu zaprosim za wifi geslo in ročno vnesem SSID in geslo v mobitel.