Zjebala te posodobitev, ki je včeraj prišla.Evo, glasovno iskanje v google maps mi nehalo delat, ne najde nobenega naslova nič...zakaj, mi ni čisto nič jasno, zleda da sem nekaj zjebal v nastavitvah
Posodobitve, posodobitve, posodobitve
Zjebala te posodobitev, ki je včeraj prišla.Evo, glasovno iskanje v google maps mi nehalo delat, ne najde nobenega naslova nič...zakaj, mi ni čisto nič jasno, zleda da sem nekaj zjebal v nastavitvah
Se da kaj narediti da bo delalo?Zjebala te posodobitev, ki je včeraj prišla.
Posodobitve, posodobitve, posodobitve
English only bug: https://www.androidpolice.com/google-maps-language-bug/Evo, glasovno iskanje v google maps mi nehalo delat, ne najde nobenega naslova nič...zakaj, mi ni čisto nič jasno, zleda da sem nekaj zjebal v nastavitvah
Saj ne moreš tipkat med vožnjo, ker teži da se vozilo ne sme premikati.Fora je, da če ne najde slovenskih imen, je govorno iskanje brezpredmetno in moraš ročno tipkat s tem ogrožaš sebe in druge v prometu
Meni nič ne težiSaj ne moreš tipkat med vožnjo, ker teži da se vozilo ne sme premikati.
Meni dela tipkanje tudi med vožnjo, ampak samo v zemljevidih.Saj ne moreš tipkat med vožnjo, ker teži da se vozilo ne sme premikati.
Si pomislil mogoče na to, da se najprej nekje varno zaustaviš in šele potem tipkaš? Ali pa si podatke vneseš še preden se podaš na pot?Fora je, da če ne najde slovenskih imen, je govorno iskanje brezpredmetno in moraš ročno tipkat s tem ogrožaš sebe in druge v prometu
No no, ne pametovat preveč. Bi rad videl tistega kateri vedno ustavi avto preden začne pritiskat po telefonu ali po nastavitvah v avtu. Sploh v teh časih ko izginjajo fizični gumbi. Sicer pa ravno zaradi tega sprašujem ker nočem tipkat med vožnjo oz. čim manj.Si pomislil mogoče na to, da se najprej nekje varno zaustaviš in šele potem tipkaš? Ali pa si podatke vneseš še preden se podaš na pot?
Kaj pa če imaš sovoznika, ki lahko brez motenj vnese naslov namesto voznika?Si pomislil mogoče na to, da se najprej nekje varno zaustaviš in šele potem tipkaš? Ali pa si podatke vneseš še preden se podaš na pot?
Na Peugeoju ne more No mogoče, če bi šel direkt na telefon.Kaj pa če imaš sovoznika, ki lahko brez motenj vnese naslov namesto voznika?