Imam GARMIN nuvi 2360 LT.
Na njem imam naloženo CNE 2012.30 in AR 3.30 (CD licenca).
Posodobil sem AR na verzijo 4.00 po postopku za Mac (http://www.garmin.com.hr/Default.aspx?sifraStranica=340&kultura=hr) brez težav, dokler nisem nuvi-ja prvič zagnal in mi je le ta javil "Zemljevidov ni mogoče odkleniti", čeprav imam v BaseCamp vse zemljevide označene kot odklenjene. Poizkusil sem zemljevide po nagradnji še ponovno poslati v napravo, ampak mi program MapInstall javi "Za napravo ni bilo mogoče najti odklenjenih zemljevidov". Nato sem poizkusil še izbrisati karto iz mape in narediti prenos in sedaj mi za prenos javlja, da so že vsi najnovejši zemljevidi nameščeni; s tem misli CNE 2012.30, ki se nahaja v BaseCamp, AR pa mi ne ponudi, čeprav je tudi navoljo.
Zadevo sem poizkusil prenesti tudi s MapSource na PC, kjer sem namestil AR 4.00 in zemljevid odklenil s kodo in ga poslal v napravo, ampak sem spet naletel na isto težavo ob zagonu naprave.
Ima kdo kakšno idejo kaj storiti?
Sicer sem se že obrnil na
podpora@garmin.si, kjer pa niso sposobni bili na podoben opis odgovoriti kot besedo in linkom za namestitev za PC verzijo, kar pa mi popolnoma nič ne koritsti, na drugo e-pošto pa sploh niso odgovorili več...