Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Preizkusil sem zgornjo ruto v treh napravah: 265W, 765 in 3790. Rezultat je vedno enak. Kot domačin lahko zapišem, da v nobenem primeru ni potrebno obračanje v kožišču (iz ali za Mengeš).
Po drugi strani pa je zanimivo, da jurisu kaže pravilno na PCju, sicer verzije programja nam še ni sporočil. Enako kaže tudi meni pravilno v starem MS, vnovih in BC pa narobe.
In to vse z isto karto, ni druge kot da je algoritem pri določenih drugačen za izračun.
Po moje je kriv algoritem v programih, karta pa je najbrž ok ? Ni pa nujno, lahko da so v karti kaj nedosledno kategorizirali, da moraš spremeniti nastavitve.
Bo prej, da je feler v AR, ker na napravi kaže narobe (na 765 in tudi na drugih kot ugotavlja uporabnik).
Imam problem z prikazom načrtovane poti .
Do zdaj delalo vredu a naenkrat ne prikaže. AR 4.0 + AT 2.41 če imam vklopljeno mi ne prikaže poti od A do točke B.Izračuna ja koliko je do cilja samo ne nariše.
ČE pri izračunu prikažem info prikaže a med samo navigacijo ne prikaže..
Probal sem resetirat navigacijo a nič.
V CNEU NTU2013 pa mi prikaže normalno.
Si probal izključit AT in imeti vklopljeno samo AR?
Probaj vklopit samo AR in ponovno zaženi nuvija z samo omogočeno karto AR.
Če pa imaš na tvojem 25x5 naložen FW 6.40 je pa to problem v kratkem bi moral biti na voljo FW 6.50.
zdaj sem dalgor AR+SCGR+NYG hungary in zadeva deluje (brez AdriaTopo)
Imel sem gor AR+AT+SCGR+NYG hungary in ko izklopim samo eno karto npr. AT ni izklopil
Na navigaciji imam FW 6.30
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.