Adriaroute 4.00

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Ozirma z mapsettoolkitom gre tudi, samo aply drugi FID pa bo.

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Kategorizacija cest v MapSource verziji na racunalniku ne dela. Planiranje poti, izogibanje avtocest ne dela. Maribor - Apatin te pelje po avtocesti, kljub zahtevi za izogibanje avtocest. Na relaciji Maribor - Murter pa te vodi, kakor se mu pac zdi, malo po avtocesti malo pa po drugih cestah. Kako dela na Garminu pa se nisem testiral.

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Precej napak pri planiranju poti. Tudi najkrajsa pot, ki sem jo testiral iz Maribor-Apatin pri Virovitici dela zelo cudne ovinke. Verjetno so nekatere cestne povezave prekinjene. Sem zelo razocaran nad delom, ki so ga opravljali eno leto na tej karti. Se sreca, da za ta podrocja je CNE tako odlicno pokrit.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Tudi jaz opažam napake pri vodenju. Pelje te po glavni cesti, pa malo po lokalnih uličicah in nazaj na glavno cesto. Ne glede na nastavljena izogibanja. Bom dal kar 3.30 nazaj!
Po moje bo kmalu popravek 4.xx zunaj - vsaj upam.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
CD ima še Mapsource poleg, ker zemljevid na napravi lahko nadgradiš tudi preko Mapsourca na PC.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ker ima CD verzija inštalacijske datoteke in Mapsource.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik TKJJ pravi:
Kategorizacija cest v MapSource verziji na racunalniku ne dela. Planiranje poti, izogibanje avtocest ne dela. Maribor - Apatin te pelje po avtocesti, kljub zahtevi za izogibanje avtocest. Na relaciji Maribor - Murter pa te vodi, kakor se mu pac zdi, malo po avtocesti malo pa po drugih cestah. Kako dela na Garminu pa se nisem testiral.
Meni v MapSource-u dela normalno, pa danes na cesti tudi. Res pa je, da sem jo preizkusil šele kakšnih 70 km. In JCV je tudi delal na izhodu iz AC. Bomo videli.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Možno je, da ti je po preklopu iz CN na AR nuvi še pobiral JCV podatke iz sistema.
Si po preklopu zemljevidov napravo restartal?
Do sedaj si prvi z pozitivno oceno nove AR.

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Meni Mapsource lepo izracuna pot od Maribora do Apatina tako po avtocesti kot po lokalnih cestah ce v izogibanjih vkljucim izogibanje placljivim cestam.

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Daj to malo bolj detaljno napisi. Ce vklopis izogibanje pljacljivih cest, se ti v tej smeri izogne teh cest povsod ali smo delno?

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Sem napravil pot od Maribora do Konjic (Bosna) z vklopljeno izogibanje pljacljivih avtocest. Primerjavo sem naredil z AdriaRoute in CNE 2013.10. AdriaRoute ne uposteva izklopa pljacljivih cest, CNE pa uposteva. Imam pa MapSource 6.15.7. Ce drugim dela vse OK je mogoce to vzrok. Poskusil pa sem na dveh racunalnikih, eden XP drugi Windows 7, na obeh isto.

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Zadnja verzija MS je 6.16.3

To vem, jaz pac uporabljam 6.15.7 iz cisto drugega razloga. Nisi pa napisal, kaj se dogaja pri tebi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, malo nenavadno vodi in računa v novem Mapsourcu drugače kot v starem, vodi malo po avtocesti, malo po stari cesti.
Nekaj jim ne štima.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik TKJJ pravi:
Zadnja verzija MS je 6.16.3

To vem, jaz pac uporabljam 6.15.7 iz cisto drugega razloga. Nisi pa napisal, kaj se dogaja pri tebi.

Naredi ruto v novem, bo drugače
smile-1.gif