Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Super narejeno Snecer. Bilo pa bi sedaj interesantno videti, kaj se dogaja na Garminu. Jaz je ne bom instaliral, tako da bom pocakal na ugotovte tistih ki jo imajo.
Ugotavljam, da ima težave Mapsource, ki pozna le plačljive ceste (Nuvi pa plačljive in avtoceste).
Ima pa Mapsource drsnik = prefere Highways, morebiti če tisto premaknem...
Sem poskusil izogibanja plačjivih cest in me je iz Zidanega Mosta peljal lepo mimo Litije do Ljubljane.
Drugače pa mi ponudi ali preko CE in avtocesta ali pa preko Trojan.
Na Nuviju 2460LT z AR 4.00 in vklopljeno izogibanje avtocest naredil simulacijo in rute za primere, ki ste jih navedli. V vseh primerih lepo pelje po stranskih cestah in se izogiba avtocest. Preizkusil tudi praktično po cesti Ljubljana-Grosuplje-Novo Mesto in pelje po stari cesti ob avtocest. Torej v napravi dela OK.
Je pa res, da morda niti ni nič narobe, jaz pač nisem iz Kamnika. Morda pri obratni rutui ne smeš zaviti na levo, ampak moraš na rondo in krog. To pa naj lokalci povedo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.