...ker vsi PSA avti ignorirajo povecano porabo med regeneracijo oz. je ne vštevajo.Jaz imam skos iste ture vsak teden prakticno in poraba je zabetonirana na 5,8L z letnimi gumami in 6-6,1L z zimskimi.
...ker vsi PSA avti ignorirajo povecano porabo med regeneracijo oz. je ne vštevajo.Jaz imam skos iste ture vsak teden prakticno in poraba je zabetonirana na 5,8L z letnimi gumami in 6-6,1L z zimskimi.
No to bi bilo šele inteligentno - sploh Mile.Namesto da bi nabil luci, meglenke, daljinke in Mileta Kitića na max...
ta podatke je BV, če ne podaš razdalje in povprečne hitrostiJaz imam skos iste ture vsak teden prakticno in poraba je zabetonirana na 5,8L z letnimi gumami in 6-6,1L z zimskimi.
JeNo to bi bilo šele inteligentno - sploh Mile.
Dvomim, da gretje kabine vklopi, saj ni električno.
no tale aplikacija... imam iPhona pa mi vedno (pri vsaki vožnji) teži, če dovolim povezavo. Se da to kje obkljukati, da je vedno dovoljeno in da pač on ves čas beleži?Dnevni računalnik ima 2 poti. ena je trenutno na 9400km in je povprečna 41km/h. Drugi ja na nekih 6500 in je povprečna hitrost 41km/h. Povprečna poraba 5,8l/100km na obeh.
Včeraj app zabeležil 12 poti, 1 ali več mu je ušla, piše manjkajoči podatki, čeprav nekako iz teh 12 boš nekako videl kako to gre:
1.) 6,9km; 5,8l/100km
2.) 6,2km; 4,8l/100km
3) 5,4km; 3,7l/100km
4) 14,3km; 5,6l/100km
5) 8,6km; 5,8l/100km
6) 8,6km; 4,7l/100km
7) 8,2km; 6,1l/100km
8) 5,3km; 5,7l/100km
9) 5,4km; 5,6l/100km
10) 13,5km; 6,7l/100km
11) 7,7km; 5,2l/100km
12) 7,5km; 5,3l/100km
tako gajslanje je večina mojih poti. Ta mesec dosedaj povprečna poraba 5,8l/100kmh.
Itaq ima vsak dizel še električni grelec kabine ,ko neki kalorifer zraven , drugače bi bil sam ko mile kitić pozimi preden bi segrelo kabino.
A to malo na pamet, tako pavšalno?Itaq ima vsak dizel še električni grelec kabine ,ko neki kalorifer zraven , drugače bi bil sam ko mile kitić pozimi preden bi segrelo kabino.
no tale aplikacija... imam iPhona pa mi vedno (pri vsaki vožnji) teži, če dovolim povezavo. Se da to kje obkljukati, da je vedno dovoljeno in da pač on ves čas beleži?
Ajde če nima pa je res polizdelek.A to malo na pamet, tako pavšalno?
Hm, men na jabuku dela brez potrjevanja, se pa ne spomnem kaj je bilo v nastavitvah…no tale aplikacija... imam iPhona pa mi vedno (pri vsaki vožnji) teži, če dovolim povezavo. Se da to kje obkljukati, da je vedno dovoljeno in da pač on ves čas beleži?