Če boš lepo razredčil v enakem razmerju kot boom efekt, bo travica kvečjemu hvaležna in bo zaživela, ne pa umrla.uf, dobra, ampak pol pa naj 35 litrov vlijem po trati namest bum efekta?
Če boš lepo razredčil v enakem razmerju kot boom efekt, bo travica kvečjemu hvaležna in bo zaživela, ne pa umrla.uf, dobra, ampak pol pa naj 35 litrov vlijem po trati namest bum efekta?
Nisem 100% prepričan, ker sem zadnji trenutek pogledal na tablo, ampak bencinska črpalka Logo v Pirešici se mi zdi, da ima ceno 65 centov.Pridi z 50L sodi pa rešiva po 75 centov
Daj preveri to prosim. Prej bi rekel 1,65.Nisem 100% prepričan, ker sem zadnji trenutek pogledal na tablo, ampak bencinska črpalka Logo v Pirešici se mi zdi, da ima ceno 65 centov.
Tako da imaš visoko ceno
Nisem 100% prepričan, ker sem zadnji trenutek pogledal na tablo, ampak bencinska črpalka Logo v Pirešici se mi zdi, da ima ceno 65 centov.
Tako da imaš visoko ceno
pri taki litraži vam bo pa ja Avtofun dostavil
Bil na Petrolu, tankal in hotel kupiti še adblue in se zgrozil nad ceno. Sem potem vzel drugje, pol ceneje.
Pripenjam nekaj aktualne ponudbe.
Sloga: 10l= 15,50eur
Agroizbira Prosen: 10l= 16,79eur
Autodoc: 10l= 17,45eur
Bartog: 10l= 18,06eur
Euroton: 10l= 25,00eur
Mimovrste: 10l= 26,90eur
Petrol: 10l= 32,90eur
Na 20000km, da se nebi enkrat peljal mimo take črpalke, je pa tudi skoraj neverjetno.Sem preveril katere črpalke nudijo adblue, pa je slaba izbira v mojem koncu. Verjamem, da se ga da dobit ceneje.
Jaz pa nisem vedel, da se ga dobi v plastenkah.Seveda da se, saj delam 25-30.00 na leto. Nisem vedel za možnost tankati adblue na črpalkah.
Tole deluje....da ne bo straha!
Frekvenco imajo veliko, ker veliko kamionov tam tanka Ad-Blue, tako da se ne rabite bat kake "zaležane" robe.
Logo črpalka Škofja Loka. Pravkar natočil 12,23 litrov po ceni 0,57 €. Ceneje skor ne gre.