Hitro naštej euro 4 motorje z adblueNe rabiš Euro 5 standarda not vlačit. No, lahko tudi Euro 4, razlika je ta, da ga na 5ki motorji ponucajo bistveno več kot na 4ki.
Hitro naštej euro 4 motorje z adblueNe rabiš Euro 5 standarda not vlačit. No, lahko tudi Euro 4, razlika je ta, da ga na 5ki motorji ponucajo bistveno več kot na 4ki.
še tu se da skregat.Pomoje se edino strinjamo v tem, da se med sabo ne strinjamo.
Sem šel prav poiskat ta post: dva dni nazaj spet da čez 2.500km se ne bo več zagnal. 8.800 prevoženih, 10L sem tankal po 1,59 €, kar je trenutno dražje kot dizel.Pri 4.000 prevoženih km je moj avto signaliziral, da ima za manj kot 2.500 km AdBlue, ker je rezervoar 17 litrov je poraba čez 2,5 litra na 1000 kilometrov.
Letošnji avto.
Eh jaz tankam na kamionski pumpi, pa ker je tako "poceni" še pol litra polijem, saj je pištola narejena za navpično pozicijo v kamionskih rezervarjih in pri osebnih ne izklopi.Vse za sveži zrak.
Sicer pa lahko Adblue kupiš kantinco še dražje.
kdo je ta nenategovalec? kar javno z njim.Natocili na pooblascencu v sklopu servisa 1€/L… Drugac pa nasa zadruga zmaga.