En post je celo v tej temi bil uporaben .
Mtl jih je imel kar malo v roki .Cakam da bo mtl kaj napisal.
On jih je najbrz najvec skoz roke spustil....mogoce bi kdaj tudi za kaksnega dobrega zvedel, preden ga svercerji na avtonetu najdejo.
Kako se stara aluminij? Ga tudi kaka "rja" napade?
Torej oljna crpalka in EGR. Sicer za a6, pa saj motor je isti.A6 semgledal, ampak ne vem, ne potegne mi.
aja pozabimo V8 in naprej, tist se finančno zalepiš zagozovo čez čas..zafaking ketno moraš motor ven vzet, to sam v garaži ne morem. In takoj odpade. je eden prodajal za dobrih 5 jurjev takega. Na oko nič ni manjkalo. Nisem pa šel gledat.
Glede 3.0tdi, zadevo sem vozl 2002 al kdaj so prišli ven. naredil z njim par jurjev km, in je pil okol 8. nisem preveč šparal, smo pa tud meli relacijo vmes. Bomba od performance in poraba. Ampak takrat je bil avto pač nov.
gume, in potrošni material je seveda dražji kot za rang 2 ali 3 nižjih avtov, vseeno pa ni katastrofa, da se to ne bi dalo kupit in zamenjat. Ebay je naš prijatelj med drugim.
Zanima me pač, kaj me lahko doleti nepričakovanega glede motorja. En post je celo v tej temi bil uporaben .
Ne vem ce lahko napisem al ne, bom tvegal, tako pise v clanku za 3.0. Vsaj za moje kar prvilno pise.To je za 2.0tdi, 3.0tdi so šobe, lopute, napenjalec verige
Ce to popravljas na pooblascenem je hitro servis z nekaj nadmestnimi deli ekonomska totalka.
Za to popravljat je dobro da vsaj nekaj sam naredis. Ali poisces dele na odpadih, ebayu, autodocu....,ce pa znas se sam kake malenkosti zamenjat pa se toliko bolje.
Se nekaj. Set gum za tole dvomim da je bistveno ceneje od jurja. Ajd ce gres na kaksne korejce , kitajce potem gre z vijolicnim skoz. Tudi ce jih imas celo leto gor, jih za dlje kot dve do tri leta ne mores imet. Glede ja to da pise o bregu in pogoju 4x4.
Besede in stevilke si zamenjalOstalo je pač Hanzi nasral. Hanzi, brez zamere, dejansko sem šel preštet, samo v tej temi si naklofal devetnajst (z besedo: 19) postov in kot ponavadi povedal nič (z besedo: 0). Svaka čast, tudi za to je potreben talent.
mtl tvoj zadnji odstavek je popolnoma na mestu in se načelno strinjam s tem, da je vse skupaj overkill.
Ampak malo špilajo "čustva" in pa velikih smo navajeni.....na koncu lahko kravo uporabimo tudi za kakšno smuko, naložimo familijo in gremo v rovte. V dolini pri trgovskih centrih so parkirplaci brez problemov, pri službi tud. Časi da bi se nekam tlačil na silo kot za časa študenta so mimo.
Ma kakih 5 k no...jurja zavarovanje, 300 gume (letno), kaj se?aja cestnina 300. Ajde ce crkne kaj za 3k na leto, potem je res strel v koleno, drugace pac ne.
A bejž no? Si moreš mislit da sem si drznil to storiti nalašč. Da si tudi tisti bolj bistri lažje predstavljajo rang velikosti števil nič in devetnajst.