A si ti tut notr padu ...

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Sem slišal, da druge oddaje sploh ne bo...
zmaga.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Na POPu pravijo drugače

http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3106733

Nedeljska oddaja, v kateri je bil glavni gost Gojimir Lešnjak - Gojc, je dosegla izjemen odziv, in sicer v povprečju kar 17,4% rating in 47% delež in bila včeraj v ciljni skupini 18-49 let, ki ji je program tudi prvenstveno namenjen, tudi "top 1" oddaja dneva oziroma najbolj gledana oddaja dneva na slovenskih televizijah.

Odlično pa je bila nova nedeljska oddaja sprejeta tudi v najširši ciljni skupini (10+), saj si jo je namreč v povprečju ogledalo več kot 333.700 gledalcev (18,4% rating) oz. jo je spremljalo kar 39% vseh takrat zbranih gledalcev pred malimi zasloni. (Vir: AGB Nielsen Media Research, 28.10.2007).

Firbec dela svoje.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Men je blo kar gledljivo, eni skeči so bli bolj posrečeni, drugi manj (prvenstvo v križanju nog je bilo najbolj butasto)...

Seveda je blo tebi butasto
tongue-1.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Prava slika o gledanosti se bo pokazala šele čez nekaj tednov. Za prvo oddajo lahko pričakujemo, da si jo bo ogledalo veliko ljudi, vsaj glede na čas predvajanja (prime time), na voditelja (Zrnec ima še veliko kredita iz svojih prejšnjih projektov, sploh njegovih prvih viktorjev), nastala je alternativa Mariu (čeprav sta oddaji že v konceptu precej različni),...
Čez par tednov se bodo tisti, ki bodo malo potrpeli in pričakovali boljšo oddajo, naveličali čakanja, tisti ki jim je všeč, jo bodo gledali še naprej, tisti ki jim je všeč Mario, pa se bodo vrnili na RTVS.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:

Na POPu pravijo drugače

http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3106733

Nedeljska oddaja, v kateri je bil glavni gost Gojimir Lešnjak - Gojc, je dosegla izjemen odziv, in sicer v povprečju kar 17,4% rating in 47% delež in bila včeraj v ciljni skupini 18-49 let, ki ji je program tudi prvenstveno namenjen, tudi "top 1" oddaja dneva oziroma najbolj gledana oddaja dneva na slovenskih televizijah.

Odlično pa je bila nova nedeljska oddaja sprejeta tudi v najširši ciljni skupini (10+), saj si jo je namreč v povprečju ogledalo več kot 333.700 gledalcev (18,4% rating) oz. jo je spremljalo kar 39% vseh takrat zbranih gledalcev pred malimi zasloni. (Vir: AGB Nielsen Media Research, 28.10.2007).

Firbec dela svoje.

pred drugim delom naj:

- se osredotocijo na neko ciljno skupino

- pogruntajo originalen koncept

- najamejo frizerja

- zmanjsajo dozo sladkorja za 90%

- vpliv "metro populacije" za 50%

- zmanjsajo kic na odru

- najdejo duhovite (to bi znal bit problem) goste

itd...

Do takrat pa 1,5/10, zal!

Nazadnje urejeno:

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
ta odaja je sam za kontra Maria , in da bi poleg tega še mlade ob 18+ let pripravila do gledanja slo oddaj.

Mislim da kr dobro konkurira mariu

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Jst nobene ne gledam, če zbiram brez pomislekov zberem Maria
smile-1.gif

Na kakšni osnovi pa se lahko odločiš, če sploh nobene ne gledaš?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Ne gledam pomeni da ne gledam redno, sem pa Mariota parkrat pogledala in je velik bolj zanimiv ....

Tko da ja na podlagi izkušenj
grin1.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Zanimivo. Zrneca nisi gledala, si pa parkrat Mariota zato je odaja Spet doma boljša.
rolleyes-1.gif

Tudi sam sem preveč pričakoval od as ti tud....ampak OK. Tudi prvi Hri-bar ni bil nekaj ekstra, pa ga sedaj redno gledam preko neta .
Ni mi pa jasno kakšna je to finta, da je treba na 24ur.com nekaj plačat, da lahko nekaj gledaš iz te odaje
13.gif

jakao

Pripravnik
19. jul 2007
406
0
16
nokia
oddaja ni bila tako slaba, bi pa lahko bila boljša, za moj okus, sicer pa maria ne gledam, tak da ne morem primerjati.

upam, da postane partizanski pevski zbor stalnica oddaje - matr so ono pesem odpeli - se da kje nabavit kak mp3, cd, plošča, kaseta?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Danes je bila pa zelo kul oddaja, veliko smeha in malo se že pozna vtečenost voditeljev. Bila je veliko boljša od prve.

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Prva oddaja mi je bila kar gledljiva (ok, sem pač čudakinja v primerjavi z vsemi kritiki, ki se valijo po alterju), vendar pa je bila današnja oddaja malo.... ne vem.... podobna Mariu?

Prvič kičasta in osladna Špela Grošelj (kaj pa človek vidi na blondinkah? Narastek...), za finalni udarec pa še Jan Plestenjak, ko sem morala takoj obrniti drugam... ker se cenim!

V uteho mi je bilo le, da sta se oba fajn delala norca iz nje, ona pa tega sploh ni opazila ali pa le ni znala reagirati.

Sicer pa, nisem še prav dokončno obupala
crazy1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
sej men je pa fajn, da je malo podobna mariu. V prejšnji je bilo preveč enih (bednih) skečev, posiljenenega humorja in je izpadlo bedno.

Danes je bilo pa dobro.