A si ti tut notr padu ...

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
OK, in kaj tocno je narobe z voditeljem? Ej kok gre men na zivce tkole neki neutemeljeno pisat, pi.zda me zanima kko bi ti zvozu vsako nedeljo zvecer oddajo v zivo?

In ne, ne gledam Maria (odkar je na sceni mogoce 3x, 4x max.), kokr sm ga pa vidla dostkrat v bivsem Baileysu, mi pa ni deloval neki napacen da bi zdej pljuvala cez njega. Ce je pa gej, pa to nima veze z vodenjem. Tud moj bivsi frizer je gej, so what. To nima veze s tem, kaksno frizuro mi bo naredu.

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
tudi Javšnika sta spravila v jok
cool-1.gif

che

Pripravnik
20. jul 2007
169
1
18
na siol TV pa med oddajo ni blo programa................A kanal in POP sta mrknla

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Ne moti me to, če je gej al pa ne! Moti me način vodenje, skoz celo oddajo se gostom nekak vsiljuje, vse mora biti v nekih tirnicah, brez kakršnegakoli odstopanja od njegovih idej! Med oddajo goste na odru (zvezde plešejo
stupid-1.gif

Zadovoljna z razlago?
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
Ja no, caj naj bi kao simboliziral al pricaral domace vzdusje -spet doma. Al neki. In napise se s cajem, ne s cajom.
rolleyes-1.gif
).

Ob nedeljah zvecer itak vse sux...Pr nas se ksn spodobn lokal ni odprt ob tem casu
hysterical-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Meni se že tretji teden zapored ne zdi.
Ampak itak je isti šit - tv imam samo za ozadje, pa mi je vseeno, kdo se zadaj dere.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Meni se že tretji teden zapored ne zdi.
Ampak itak je isti šit - tv imam samo za ozadje, pa mi je vseeno, kdo se zadaj dere.

Se strinjam. Tudi pri meni je ozadje. Samo moram priznat, da imam dosti lažje za ozadje Mariota kot to spakedranščino. Ne vem če je nekaterim smešno, da je vsak skeč podoben predhodnemu, samo, da je enkrat smetar, naslednjič pa vratar glavna vloga. Kljub temu, da ženi gredo volitve na živce, sem jo po dveh skečih brez problema prepričal, da sva gledala volilno oddajo. Sedaj pa gledamo plesno tekmovanje in moram reči, da z veseljem vržem uč na tv.

lp

madam_orange

Pripravnik
25. jul 2007
388
0
16
oranžna cona
Men je pa čist uredu. Iz odaje dosti zveš o gostu in je zabavna. Tisti, ki vam ni ušeč pa se že nehajte na veliko in široko prtožvat kok ni smešno in bla bla, preklopte pa glejte balet, kokr je nekdo omenu da ga gleda!

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
dons se mi je pa zdela fajn, sploh je veliko pripomorel k temu Javšnik. Sm se dostkrat nasmeju, fajna je bila tudi zadnja z avtomatikom. Lepo je videt zvezde da solzico spustijo ob preprostih zadevah.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Men pa tale oddaja ni bla tok všeč... mi je bla pa všeč Alya. z njenim novim imiđom je prav simpatična ratala.
smile-1.gif

nekdo je reku da na siol tv ni delalo... a ni blo že prejšnji teden tko? pa naj bi odpravili napako.
smirk-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Edina prebliska oddaje tudi pri meni Alya, ki končno zgleda kolikor toliko in pa Javšnik, ki se je vrnil na avtomatika ob koncu oddaje. Vse ostalo pa zelo bledo ali pa pač bledo za moj okus.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Men so bli kar smešni danes. Najbolj je pa blo na tržnci ko ga je musliman pozdravu - sala mulekum, on pa njemu tudi vam salamo in mleko
grin1.gif

lp

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
meni je blo danes svetovno, toti trije skupaj so za crknit smešni. že dolgo se nisem tak smejal. kot vidim sem redki tukaj, ki se jim je zdelo danes to smešno (mariborčani nismo tak zakompleksani)

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
tiste o redarjih so ble men za crknt....

ni važno da je bula nabit....dost je da skoč do vratne žile in jo pregrizne
cheer.gif

al pa varnostniki poizkušajo vzpostaviti topel kontakt...če negre pa direkt kontakt
hysterical-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik madam_orange pravi:
Men je pa čist uredu. Iz odaje dosti zveš o gostu in je zabavna. Tisti, ki vam ni ušeč pa se že nehajte na veliko in široko prtožvat kok ni smešno in bla bla, preklopte pa glejte balet, kokr je nekdo omenu da ga gleda!

Sam bi raje videl, da bi bil v tistem času na POP-u film, tako kot je bil do sedaj.
Ne gledam Maria, tole pa gledam (oz. poslušam), dokler otrok ne naženem spat. V nedeljo zvečer hočem film (pa ne neko brezveznost, kot je na Analu-K).