ksz
Ma ja... saj sta kar kul, ampak se bojim, da bosta postala bedna, ko po zmanjkalo teh for....
Ma ja... saj sta kar kul, ampak se bojim, da bosta postala bedna, ko po zmanjkalo teh for....
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
ksz
Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
OMG, danes sem se na novo zaljubil!
Polona Kasal
Odkrivam toplo vodo najbrž...
Citat:
Uporabnik MackaGrrr pravi:
Ne bi vedla kej dost povedat o tem, ker si se nism vzela casa za pogledat...Je pa gledala moja predraga mati in me seznanila z novico, da kej slabsega se ni gledala. Prvi minus ji je bil to, da oddaja ne poteka v zivo, medtem ko Mario povezuje vse v zivo (jao kaksn stavk, prfoksa za slovo bi omedlela). Js sm dejansko ujela tist prvi del, ko so pel BFM (od kdaj so oni spet na sceni?) in me ni cisto nic presenetilo, ko se je Skocirjev poba hripavo drl v mikrofon, da je "vazn da zadane" -sele kasneje sem slisala komad naprej, da zadane v srce. Yeah right, s kje mu pa inspiracija za tak naslov?
Kokrkoli ze, Zrnec in Viktorji -to bom sigurno se gledala, naduvanga bika Bizovicarja pa ne, ker mi je nek wannabe smeksi bisex.