A si ti tut notr padu ...

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
ksz

Ma ja... saj sta kar kul, ampak se bojim, da bosta postala bedna, ko po zmanjkalo teh for....
grin1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
ksz

Ma ja... saj sta kar kul, ampak se bojim, da bosta postala bedna, ko po zmanjkalo teh for....
grin1.gif

Ja zna bit kriza, ker oddaja je le mal dolga
smirk-1.gif

Prot enmu Mariu so 100let naprej..

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Meni se pa 2. oddaja ni zdela boljša od prve, prej nasprotno. Par for je prav čudnih, tako da se sprašujem ali ima Zrnec (oziroma kdor je pač odgovoren za predstavljene fore) res tak čuden smisel za humor ali pa podcenjuje publiko. V mislih ima fore v stilu tistega žonglerja in potem tista montaža s politiki. Ne vem no. Bom še pogledal, ker je kak preblisk kdaj pa kdaj.

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
ksz

V bistvu gre le za parodijo Mariotove odaje. Tako nekako kot (Cifra bo tudi vedel
grims-1.gif
), Alan Ford vs. James Boond.
Druga oddaja je, vsaj zame, bila neprimerno boljša.
k010.gif

MMG, če odšteješ čas reklamnih blokov, potem je bila oddaja sorazmerno kratka.

lp
Dolfe

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.912
113
Meni je pa včeraj bil zanimiv skeč o piđama partyju. Prav fouš sem bil Bizovičarju, da je Špelco za joško prijel.
smile-1.gif

Drugače me pa še vedno moti tisti svetleči panel v ozadnju. Me prav oči bolijo od bleščanja. Pa tudi med pogovorom z gosti bi lahko malo ozadje scene zatemnili (muzikante).

Toliko samo v namig če slučajno ta forum berejo odgovorni za te zadeve.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ja nekak tak ja, ko kak band špila bliska ko sto mater!!! Drugač pa čeu Jureta pa Ladota nimam kaj rečt! Sta prava patrona
smile-1.gif

Ampak upam, da se vsako odajo nebojo ponavlali isti štosi oz po istem kopitu!
10.gif

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
Ne bi vedla kej dost povedat o tem, ker si se nism vzela casa za pogledat...Je pa gledala moja predraga mati in me seznanila z novico, da kej slabsega se ni gledala. Prvi minus ji je bil to, da oddaja ne poteka v zivo, medtem ko Mario povezuje vse v zivo (jao kaksn stavk, prfoksa za slovo bi omedlela). Js sm dejansko ujela tist prvi del, ko so pel BFM (od kdaj so oni spet na sceni?) in me ni cisto nic presenetilo, ko se je Skocirjev poba hripavo drl v mikrofon, da je "vazn da zadane" -sele kasneje sem slisala komad naprej, da zadane v srce. Yeah right, s kje mu pa inspiracija za tak naslov?
rolleyes-1.gif

Kokrkoli ze, Zrnec in Viktorji -to bom sigurno se gledala, naduvanga bika Bizovicarja pa ne, ker mi je nek wannabe smeksi bisex.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
ker si pac zadnja.

Odaja je totalno bedna, narejena direkt za poneumljanje folka. Finte na nivoju gostilniških pogovorov, pač tipična ameriška produkcija, poceni humor za neizobrazence. Da raje niti ne nacnem teme o slovenskem jeziku, ki je obema popolnoma tuj, spakedranscina, ki ji ne moremo rect niti ljubljanscina pac ni primerna za oddajo ki bi rada bila na nekem nivoju...

edino kar je mogoce dobro so glasbene tocke...tukaj pa se dobrote tudi koncajo...

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Ko sem gledala oni skeč s tistim pižama partyjem, sem se spomnila, da sem nekoč že gledala en film na popolnoma isto temo. In ko sem to gledala, sem se resno zamislila, wtf gledam? Groza.

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Citat:
Uporabnik MackaGrrr pravi:
Ne bi vedla kej dost povedat o tem, ker si se nism vzela casa za pogledat...Je pa gledala moja predraga mati in me seznanila z novico, da kej slabsega se ni gledala. Prvi minus ji je bil to, da oddaja ne poteka v zivo, medtem ko Mario povezuje vse v zivo (jao kaksn stavk, prfoksa za slovo bi omedlela). Js sm dejansko ujela tist prvi del, ko so pel BFM (od kdaj so oni spet na sceni?) in me ni cisto nic presenetilo, ko se je Skocirjev poba hripavo drl v mikrofon, da je "vazn da zadane" -sele kasneje sem slisala komad naprej, da zadane v srce. Yeah right, s kje mu pa inspiracija za tak naslov?
rolleyes-1.gif

Kokrkoli ze, Zrnec in Viktorji -to bom sigurno se gledala, naduvanga bika Bizovicarja pa ne, ker mi je nek wannabe smeksi bisex.

Ti reči mami da je Mario tut beden

jakao

Pripravnik
19. jul 2007
406
0
16
nokia
čist ok, men je manjkal tržaški pevski zbor
cheer.gif

zamejci, ki pojejo, bi lahko bili stalnica v oddaji
cheer.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Se kdo spomni prve dve odaji z Mariom? Verjetno ne, ker vas je večina prešmrkavih.
Naj vam povem, da so bile bedne in še vedno se drži tega koncepta.