A si ti tut notr padu ...

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
>>>@Scorpy : da si zaklenla temo v Glasba in Film je pa tolk mim, da bi pršla že skor nazaj...

Ata zaklenil.
crazy1.gif

Niti ni glasba niti film.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Jah, ena srednja žalost. Ampak, pazi, ne zato, ker bi bila toliko slaba, temveč VERJETNO zato, ker smo vsi preveč pričakovali od omenjenega tandema. OK, Bizovičar ni ravno sinonim za razvedrit, bolj za zajebancije, ampak Zrnec je pa (nasplošno) car. Ampak v tej oddaji je bil komaj C. A-ja in R-ja še nismo videli. Morda kmalu ...

Se mi je pa zdel v redu skeč od čokolade (medved in svizec) in pa oni o vinski mušici, pri teh sem se nasmejal. Ostalo je bilo tud v redu, ampak ne toliko za smejat, bolj "podkožni" humor , ko sta se norčevala iz posameznikov in sistema.

No, ni mi bil pa jasen "piramidni sistem, ki to ni". A mi kdo zna razložit ?

Povzetek: morda ne ravno najbolje, vsekakor pa gledljivo. Na koncu tudi ti 2 uri hitro mineta. Morda zato, ker je ponedeljek prvi delovni dan in s tem konec vikenda ?
evil.gif

Noker

Nazadnje urejeno:

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Oddaja ni bila bogvekaj, ampak je bila vseeno veliiiko boljša kot Mario. Raje gledam (če bi že res moral v nedeljo zvečer gledati TV) dva odbitka kot pa pocukrano oddajo tipa Mario.
Partizanski pevski zbor je bil res zadetek v Gojčevo dušo, res ga gane. Nekateri skeči so bili bolni, nekateri predvidljivi, nekateri za nasmejat. To res ni oddaja za širši krog populacije, stare mamce bodo itak raje gledale opravljanje in čajčkanje pri Mariu.

Vsaka oddaja je boljša kot pa tisti "gay banter" na SLO1 v nedelo zvečer...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Se mi je pa zdel v redu skeč od čokolade (medved in svizec) in pa oni o vinski mušici, pri teh sem se nasmejal. Ostalo je bilo tud v redu, ampak ne toliko za smejat, bolj "podkožni" humor , ko sta se norčevala iz posameznikov in sistema.
No, ni mi bil pa jasen "piramidni sistem, ki to ni". A mi kdo zna razložit ?

Noker

Piramidni sistem, ki to ni - to je najbolj izguljena fraza zagretežev ko te mamijo da se vpišeš v "novi biznis" - vsi zanikajo zvezo z Amway sistemom (so mi Webso stručkoti tak nalagali, poor suckers)
grin1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
>>>@Scorpy : da si zaklenla temo v Glasba in Film je pa tolk mim, da bi pršla že skor nazaj...

Ata zaklenil.
crazy1.gif

Niti ni glasba niti film.

Kar je povezano s filmom, glasbo, zabavo ...

che

Pripravnik
20. jul 2007
169
1
18
Men osebno dost bl ušeč k Mario..................u 3 oddaji bo gost Matjaž Javšnik.........baje da bo smeha za popizdt........pustmo se presenetit

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Duschmanyn pravi:
To je zelo neuravnoteženo rdeča oddaja, tako kot vse na poptv

Sej se čudim, da Janša ni še nč uredu glede tega... ta svoboda ni ql
smirk-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
OFF
Saj si lahko Obzorja duha posnameš na videokaseto, pa glej to cele dneve.

ON
Oddaje ne morete primerjat z Mariotom. Vsaka oddaja je namenjena svoji ciljni publiki. Res pa je, da bo Mario slej ko prej moral zaključiti. Derenda, Lendero, Špik&Čop ne morejo biti večni gostje.
Tudi vse oblike "ruralnega" humorja je že izkoristil.

Oddajo bolj primerjam z HriBARjem. Tudi tu je bila prva oddaja bolj kot ne bedna. Pa je šla kasneje kvaliteta gor. Zdaj sicer zopet pada, ampak že sama zasnova je izvirna.

Pri tej novi oddaji pa je zgrešen že koncept. Vse me spominja na že davno videno. Ti fotelji pa gosti pa pogovor ..., to ni to.
Potreben je nek presežek, izvirnost.

Imam občutek da sta fanta le podcenila slovensko publiko in upala, da bosta na lovorikah, ki sta jih dosegla, naredila zelo gledano oddajo brez veliko vloženega truda.

ocena 7/10
glede na pričakovanje pa 6/10

Duschmanyn

Pripravnik
30. avg 2007
257
0
16
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
OFF
Saj si lahko Obzorja duha posnameš na videokaseto, pa glej to cele dneve.

Podtikaš pedijater, tako kot če bi jaz tebi rekel, da si posnemi na kaseto zgodbe iz školjke, mostovi hidak ali 11 šola
bonk.gif

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Glede oddaje sem imel mešane občutke jeze in razočaranja. Sledil je preklop po polovici "oddaje". Juriju ni kaj očitati, un drugi kljukec je pa itak že skoz disaster.

Še rezultati aktualne ankete na rtvslo.

Pa pozabil so dat Maria gor!
hysterical-1.gif

91106-Clipboard01.jpg

Priponke

• 91106-Clipboard01.jpg
    91106-Clipboard01.jpg
    32,1 KB · Ogledi: 156
Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Men je blo kar gledljivo, eni skeči so bli bolj posrečeni, drugi manj (prvenstvo v križanju nog je bilo najbolj butasto)...vsak začetek je težak, mal bo treba potipat, kaj je publiki všeč, kaj bi rada in kaj ne...in začinit v pravi smeri. Na splošno je pa fajn, da je Bizovičar bolj v liku voditelja, Zrnec pa glavni lik skečev. Že samo njegova mimika je tak smeh... :D Oddaja ima sigurno potencial in se jo da še fajn razvit, če jima bo ratal, je pa od njiju odvisno. Itak pa je včeraj večina folka pričakovala čudeže...in zato so občutki bolj mešani, mogoče celo nekoliko negativni, kot ne.
rolleyes-1.gif

Kar se pa konkurence Mariotu tiče...mislim, da bo za obe oddaji dovolj prostora in gledalcev. Sem pa včeraj slučajno preklopila na nastop Saše Lendero...ki je bila na odru kot Xena...višek glasbene interpretacije, I guess...
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Mogoče še en moj občutek: sem imel filing (čeprav nisem dolgo gledal), da je ta oddaja tudi neka video zbirka email for in vicev, na novo zrežiranih (recimo Večernik), zato mogoče kliče po "že videnem" oz. "nič inovativnega".

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
2. oddaja bo dost boljša, ker zdaj se bodo pričakovanja posameznikov precej spustila in ustalila na nekem nivoju.