A si ti tut notr padu ...

madam_orange

Pripravnik
25. jul 2007
388
0
16
oranžna cona
Če še enkrat prebereš vsa sporočila, vidiš kako smo Slovenci zahtevni. V to oddajo je v bistvu vloženo ogromno dela in časa in je po dolgem času oddaja, ki temelji na skečih in smehu, mi pa se spet zmrdujemo! Res smo zanimivi!
smile-1.gif

Res upam, da mi rata it igralstvo ven študirat!
cheer.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Zasnova ni slaba, ampak premalo smešno je (vsaj občutek mam, da so hoteli nekaj smešnega naredit) ...
Kup skečev in 2 ali 3 smešni momenti ...
Premalo.
Pa kake bolj zanimive goste bo treba najt od nekih znucanih igralcev.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik madam_orange pravi:
Če še enkrat prebereš vsa sporočila, vidiš kako smo Slovenci zahtevni. V to oddajo je v bistvu vloženo ogromno dela in časa in je po dolgem času oddaja, ki temelji na skečih in smehu, mi pa se spet zmrdujemo! Res smo zanimivi!
smile-1.gif

cheer.gif

Mislim, da smo enako zahtevni kot drugje po svetu. Ni vsaka oddaja uspeh, po drugi strani pa je bilo že kar nekaj zasnov, ki je bilo uspešnih.

Bil je Videošpon, Videospotnice, TLP. V končni fazi je Mario zelo uspešen (čeprav ga sam ne gledam).
Odpeto ima zanimivo zasnovo in odpetega voditelja.
Iščemo in zahtevamo pa vedno nekaj novega. Tole danes je pa enostavno preveč razvlečeno, en sam gost... Skeča se ne da gledati 2 uri. Imam občutek, da želijo ustrzati vsem, na koncu pa ne bodo všeč nikomur.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Zakaj so pa Videospotnice ukinli? Meni se je zdela oddaja zelo dobra, tudi par dobrih voditeljev je bilo ...

Katere dobre oddaje pa še niso ukinili na TV SLO?
crazy1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Ksz

Na pašeta skupaj - Zrnec in Bizovičar - prvi dela skeče, humor drugega temelji na retoriki. Zmešaš tole skupaj, dobiš kič - oddajo, ki se obupano trudi biti smešna, čeprav ji redko uspe. Skeči niti niso bili smešni (piramidna igra - WTF?) in tudi ne bodo, če jih bo vsak teden toliko - dober skeč je težko ustvariti in ti to težko uspe tedensko, že na viktorijih niso bili vsi špica (so pa bili večinoma dobri) pa je to letni dogodek. Da se Zrnec zamaskira v nekega prodajalca in govori z malce čudnim naglasom, še samo po sebi pač ni smešno.

Band je sicer korak v pravo smer, ambient se mi ni zdel nič kaj prijazen - tako pač je, če pri nas že desetletje na tem področju vlada suša - ne moreta dva humorista kar takoj narediti odlične oddaje, manjka izkušenj. Pričakoval nisem veliko, zato tudi razočaran (še) nisem. Naj furajo dalje, bomo videli. Ogled naslednje oddaje me še ne mika, čez nekaj česa bom pa vsekakor spet pogledal kakšno, da vidim, kako napredujejo. Čeprav to verjetno niti ne bo potrebno - če bo kakšen skeč ali scena res zažigala, se bo tako ali tako pojavila na youtube in takrat se bo vedelo, če je oddaja (že) vredna ogleda ali ne. To bo še najboljši filter.

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Če pa Gojc ni dobra izbira za gosta, pol pa res ne vem, kdo bi bil.
Verjetno je bil zato prvi gost, da je reševal kakšne nepredvidene situacije.

Se pa strinjam z večino, da odaja ni nevem kaj. Konkurenca Mariu sploh ne, ker imata različen profil gledalcev. Stare mame sigurno ne bodo menjale Maria za tole. 80% folka v Slo itak ne razume teh skečev, zato jim bo oddaja dolgočasna.
Scena se meni zdi obupna.
Zrnec je OK, ampak fura stare štose (kar je razmljivo, vsak teden 2 uri novih bo težko), medtem ko je Bizovičer dober dokler gre za NLP style, medtem, ko v skečih totalno pogori.

lp

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Kar je, je bolje od Maria in njegovih že skoraj 10 let istih for, istih gostov, pevcev ipd. Človek si je prav oddahnil, ko so predvajali na nedeljo zvečer kako državno proslavo
crazy1.gif

Ne vem, mogoče so eni pričakovali, da se bodo ob novi oddaji skoraj dve uri valjali po tleh od smeha. Žal, kot je bilo ugotovljeno, bi se Slovenci tudi takšne oddaje naveličali.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Zakaj so pa Videospotnice ukinli? Meni se je zdela oddaja zelo dobra, tudi par dobrih voditeljev je bilo ...

Zgonil so se po domače povedan.... V poplavi elektronskih medijev je nekako "out" vrtet vsak dan več ali manj iste spote...

on topic....

Oddaja ni konkurenca Mariu... pač čist drugačna zasnova. Se mi pa ni zdela napačna. Definitivno raje gledam Zrnca in Bizovičarja v skečih in pri finem drkanju drugih oddaj, kot Mariota, ki že od kar pomnim fura isto dolgočasno zasnovo. Dejmo fantom čas, da se še izkažeta
grin1.gif

Pa upam da bosta imela tudi glasbene goste na podobnem nivoju kot danes... Mario pri teh stvareh v veliki večini ne seže dlje od Saške in Rebeke...

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
ksz

Tole mi pa tudi ni jasno. Za ogled križanja nog hočejo 10 evrov. A ni bilo na TV?
90168-npadu.jpg

Priponke

• 90168-npadu.jpg
    90168-npadu.jpg
    67,5 KB · Ogledi: 166

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Kar je, je bolje od Maria in njegovih že skoraj 10 let istih for, istih gostov, pevcev ipd. Človek si je prav oddahnil, ko so predvajali na nedeljo zvečer kako državno proslavo
crazy1.gif

Ne vem, mogoče so eni pričakovali, da se bodo ob novi oddaji skoraj dve uri valjali po tleh od smeha. Žal, kot je bilo ugotovljeno, bi se Slovenci tudi takšne oddaje naveličali.

Sej to... folk je pričakoval dve ure smeha. Skeči mogoče niso bili ravno za po tleh se valat, so pa konkretno par zadev v sloveniji špiknli pod rebra
grin1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Kdo pa je lahko v sloveniji bolj zanimiv kot izkušen igralec? Turbo angels?
confused-1.gif

Nekdo, ki zna kaj zanimivega in/ali smešnega povedat? Ne pa da nekaj momlja sebi v brado in ne ve, kaj bi rekel ... No ja, pol krivde je tudi na Pizd.ovičarju ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
smile-1.gif

cheer.gif
Skeče sem našel, smeha pa ne, kar je ravno glede na to, kdo sta voditelja in avtorja, še toliko bolj presenetljivo. Zdaj pa ne vem, a sta mela slab dan, ali je kdo tretji prste v vse skupaj vtikal in stvar pokvaril (kar sploh ne bi bilo presenetljivo) ...

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik Tempo pravi:
Norčevali so se iz sedanje klerikalne vlade, na koncu pa je zapel še partizanski pevski zbor.

Brez tega bi bila oddaja pol slabša...
grims-1.gif

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
mislm da je tut dve uri preveč... sej sta face in sta bla smešna, sam js sm res mogoč pričakovala več... ena urca kvalitetnega humorja bi bla čis dovolj...
mi je blo pa všeč k je bil gojc gost in se je on tut z njimi zajebaval...
smile-1.gif

blo je tko, par momentov k se je človk nasmejal (ne pa lih krepnu od smeha)... drgač pa kaj js vem... sm že pomisnla če mam js slab dan... tok da če bi že ocenjevala... bi 1-10 dala kako 6ko, 7ko ...
smirk-1.gif

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
tudi meni se je zdelo dve uri konkretno preveč.
izgleda, da sem tudi jaz preveč pričakovala. je pa dejstvo, da bo izredno težko vsak teden pripraviti smešno oddajo (sploh ker so že pri prvi imeli kar nekaj težav in zadeve niso bile tako smešne kot smo pričakovali...). ja, je bilo par dobrih momentov, a vse skupaj je bilo predolgo. verjetno bi bilo bolje, če bi bila oddaja dolga le eno uro. vmes sva z mojim celo parkrat preklopila na mariota.
shocked-1.gif

in kot je že nekdo napisal - tudi jaz se nisem mogla otresti občutka, da oddaja ne bo prav dolgo na sporedu, če bodo vse naslednje oddaje podobne. žal...

no, vseeno jima dam še nekaj časa... bom v nedeljo spet gledala.
grin1.gif