A si ti tut notr padu ...

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
No sej smeha res, da ni blo tolko kot je večina izmed vas (nas) pričakovala, oddaja pa je bla tudi (pre)dolga ampak vseeno raje gledam to in se vsaj malo nasmejim, kot pa Mariota kjer se sploh ne nasmejim.

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Pri Mariu je vedno prisoten nek nedoločen, a vseeno neprijeten občutek v želodcu, ki se s pojavom Saše Lendero, Anžeja Dežana in Nuše Derende še stopnjuje ...

In zato, SLO1 ob nedeljah no more (vsaj dokler bo tam kraljeval Mario)!

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Se pridružujem mnenju...sem bil zelo razočaran in oddaje zaradi nezanimive in neposrečene vsebine nisem spremljal do konca....

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
torej... jaz sem tudi od zacetka malo "cudno" gledal potem sem pa "not padu":)))

meni so bli prou fini... se posebej so bli dobri s tisto "anketo" ko so gojca malo zafrknli... pa tudi gojc se mi zdi primeren gost za prvo oddajo...

res ne vem kaj bi VI radi... Mario, kateri se ze 10 let ponavlja in ponavlj ain ponavlja je v redu tile dva fanticka ki sta nekaj novega uvedla oz se trudita sta pa brezzvezna...

morda vas je zmotil partizanski pevski zbor?

so bili pa skeci na rahlo visjem nivoju in niso bili na nivoju "mario"...

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik Stric pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Pa kake bolj zanimive goste bo treba najt od nekih znucanih igralcev.

Če pa Gojc ni dobra izbira za gosta, pol pa res ne vem, kdo bi bil.
Verjetno je bil zato prvi gost, da je reševal kakšne nepredvidene situacije.

Meni se je zdelo, da je blo tole gojcu ful odveč... se mi zdi, da bi on sam znal naresti miljaužntkrat več kot bizovičar, pa da ko sta ga mal poskušala zajebavat, ni trzal na "hude" fore...

lp

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Vidim, da je bilo moje sekiranje, ker sem zamudila, odveč
grin1.gif

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
Nisem gledal včeraj. Samo, ko berem komentrje na 24ur me pa res zanima, če je bilo tako slabo. Vseeno bom gledal naslednji nedeljo. Ziher raje kot Maria.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Meni je pa bila najbolša zadnja misel, nikol ne vzem hkrati odvajala in tablet za spanje
hysterical-1.gif

Pa če smo že pri tem kaj kdo gleda! Vse drugo, samo Maria NEEEEEEE
10.gif

Nazadnje urejeno:

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
men je blo pa všeč...vseekakor bolš kot mario...ker nikol nisem zastopil slovenskega humorja, v vseh teh klinikah, mario, ozare...ne štekam zakaj se vsi smejijo čeprav ni smešno. Tak patetično deluje vse skupaj, No tta dva čeprov se mi zdi da ni neki waaw , takšno kot smo si jo predstavlal, je za populacijo ki mogoče ni tko butasta kot kot populacija SLO-TV. skos so mel neke fore, da si mogu že mal poštudirat ka je hotu z tem povedat. ne pa sam gledat ko tipičn slovenc z IQ-je pod 80.

no men ni neki waaw...sam me je pa pritegnala da bom naslednič spet gledat...prva oddaja po...hmmm...nevem

@Scorpy : da si zaklenla temo v Glasba in Film je pa tolk mim, da bi pršla že skor nazaj...

romci

Pripravnik
21. sep 2007
143
0
16
Jst sem gledal, pa moram rečt, da je oddaja kar kul. Glede na to, da nimamo v SLO na žalost nobene oddaje, da bi jo lahko gledali z veseljem (ne mislim samo nedelje), je tole kar dobrodošlo. Ok, se opravičujem tistim, kateri navijate za
Maria.
Torej, ni neki super duper, vendar ko pogledaš, kaj nam slovenska TV nudi, potem vidiš, da je oddaja zelo dobra. Pač razvedrilan, mal heca, mal štosov, mal brezveznih stvari, pa je. Ni pa to neki intelektualno zabavna oddaja.
LP

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Oddaja ni bila bogvekaj, ampak je bila vseeno veliiiko boljša kot Mario. Raje gledam (če bi že res moral v nedeljo zvečer gledati TV) dva odbitka kot pa pocukrano oddajo tipa Mario.
Partizanski pevski zbor je bil res zadetek v Gojčevo dušo, res ga gane. Nekateri skeči so bili bolni, nekateri predvidljivi, nekateri za nasmejat. To res ni oddaja za širši krog populacije, stare mamce bodo itak raje gledale opravljanje in čajčkanje pri Mariu.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
torej... jaz sem tudi od zacetka malo "cudno" gledal potem sem pa "not padu":)))

meni so bli prou fini... se posebej so bli dobri s tisto "anketo" ko so gojca malo zafrknli... pa tudi gojc se mi zdi primeren gost za prvo oddajo...

res ne vem kaj bi VI radi... Mario, kateri se ze 10 let ponavlja in ponavlj ain ponavlja je v redu tile dva fanticka ki sta nekaj novega uvedla oz se trudita sta pa brezzvezna...

morda vas je zmotil partizanski pevski zbor?

so bili pa skeci na rahlo visjem nivoju in niso bili na nivoju "mario"...

1. zbor me ni motil, pravzaprav je bil (sploh na reakcijo Gojca) ena najbolj posrečenih potez
2. Maria ne gledam, moti me, ker na slovenskih programih v nedeljo zvečer ni več spodobnega filma
3. tudi tega "rahlo višjega nivoja" skečev se človek preobje. Dve uri skečev je enostavno preveč.

Ne vem no, nekako so hoteli iz vsega pobrati najboljše, pa je prišel ven en spak.
Vse skupaj je bilo preveč zrežirano, pripravljeno vnaprej. Zanimivo bi bilo imeti kakega gosta več, prišlo bi do več sproščenosti in nepričakovanih situacij.

Drugače pa verjamem, da je bilo v vse skupaj vloženega ogromno truda, ampak rezultat....

PS: Ko sem med gledanjem Sharka preklapljal na Odpeto sem se več nasmejal. Sproščeno, nič zategnjeno ...

PSS: anketa? Imel sem občutek, da nekateri od vprašanih sploh ne vedo kdo je Fidel Casto (nabava hrane
bonk.gif
)

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Bolj ko berem komentarje (tudi drugje) opažam da je folku ful bolj všeč, če sredi mukotrpnega blebletanja uleti "Ana Liza" (ali kdorkoli je že zdej tam) in prbije vic v rangu "Reči radirka.... tvoj fotr po sekretu dirka". In potem se cel studijo prisiljeno nasmeji, sledi pa "No....." od Maria.
smirk-1.gif

Tole bo bolj v rangu oddaje Hri-Bar ... samo pač manj politično ampak bolj kritično do slovenskih oddaj.

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
najbolš je blo ko sta pela (takoj na začetku). pa ko sta zapela eno za oblast!
grin1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Kaj je Gojc mislil s tem, ko je rekel, da so vsi pošteni komunisti izstopili iz partije 1948. Je on fan Titota ali Stalina?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
tole je malo na visjem nivoju... in definitivno ni ciljna publika enaka kot pri mariu...

si pa zelijo dolocen procent ljudi speljat na svoj mlin...

je pa res da je tole PRVA oddaja... (pilotska se je ponavd reklu)

meni je koncept vsec... stosi so dobri sam vsi jih naujo zastopl...