Ženske za volanom

Moja draga vozi

• Skupaj glasov
    133

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.487
113
Pa sej je kar pridna. C8 vozi suvereno in seveda po žensko. Bognedaj šaltat pravi čas, včasih vozi tok bliz desnega roba, da mi ni jasno, kako še ni robnika pojahala. Pa motoviljenje z novimi gumami po robnikih ji ni tuje.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.715
113
pri taščici
Moja pa noče velikega, niti močnega ne pogreša, čeprav... nekoč se bo "superb" znašel na dvorišču, zdaj pa vozi... :devil:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.715
9.487
113
No pa da ne rečem, da zadnjič perem avto po enem tednu njenega gospodarjenja, pa desen špegu odrajsan, pa vprašam...kva s pa delala....jest nč. Ja luba duša, ko jest počim avto vem, da ga počim. No pol sva ugotovila, da ga je usekala v podvoz pod železnico, kjer gre na 20 centi mimo in je ona kot vedno vozila preveč desno. No grem še mal naprej na zadnjem blatniku sledi še enega drajsanja....ej, zakaj maš ti špegle...a spet sm jest kriva. ja kdo pa, a je en od tamalih al pa clo pes kluče plunu....jao!!!

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Temle povej da ne znajo vozit:

evil.gif
če bi znale vozit bi se usedle noter pa vozile, ne pa da ga vlečejo
evil.gif

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Moja se načrtno izogiba določenih ulic, ker so kao preveč nepregledne za speljati.
bonk.gif

Pa tako sedajšnja kot bivša imata strah voziti po neznanih cestah. Potem pa imej takšnega sovoznika na kaki daljši poti.
uf-1.gif