Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
za hodit z njo, za ožent.. kakšne izkušnje?
nekateri dedci jih lovijo po netu, pa sem pripeljejo.. ampak to je meni vse tako čudno malo...
kakšne izkušnje?
...
mislila sem na ženske iz bivše SZ... nekdo je omenil kako so oh in sploh... po tem kar sem jaz slišala, niso glih taka čista desetka, ampak pač od vsake posebej odvisno...
...
jao kaj ste mi nardili iz teme
Mja, se strinjam. Efektivnih, torej z ožjo temo povezanih komentarjev je bilo vsega za dve strani.
Pred kakšnima dvema letoma sem spoznal eno deklico, o čemer in o kateri sem posredno že nekoč pisal na tem forumu v nekaterih drugih debatah (kasneje se je izkazalo za skrajno zanimivo spoznanje in doživetje ...). To omenjam zato, ker mi je punca, ki bi jo lahko brez dvoma uvrstil med one, ki "niso glih taka čista desetka" (čeprav bi na pogled lahko bila), sicer ljubiteljica t.i. "muckov" (beri prevoznih sredstev znamk Audi in BMW, slednjih tako na štirih kot na dveh kolesih), nekoč omenila, kako se je nek njen znanec, bil naj bi eden izmed najboljših avstrijskih civilnih (?) pilotov, precej na hitro in presenetljivo poročil z neko Ukrajinko in potem je še nekaj pokomentirala, skorajda potarnala, kakšen da je naval punc "z vzhoda" ... Toliko za uvod.
Malo čudno se mi sliši, morda se nisi najbolje izrazila (?), ampak, če "dedci lovijo punce po netu" se meni sliši tako, kot da jih ne lovijo ravno zaradi kakšnih pozitivnih namenov (
športni lov v tem primeru ne štejem za pozitivni namen!
) ... Če je temu (v večini primerov) res tako, čemur se osebno ne bi čudil, potem se ne čudim tudi takšnim posledicam:
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Tudi jaz sem slišal, da je vse ok dve tri leta, potem se punca udomači, skurba in pobegne s premoženjem....
deloma je to razlog zakaj sem odprla to temo... tudi meni so na uho prišle take zgodbe... ampak eni moški jih pa kar vlačijo sem, eno za drugo...
Še zlasti, če jih dejansko "vlačijo sem, eno za drugo".
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
od sodelavke sosed je prevoznik in vozi dosti po Ukrajini,..je imel že tri žene od tam, še vsaka mu je v roku dveh let "ušla"...zakaj so mu pa tako interesantne pa nimam pojma...
Sam se temu, da so mu žene ušle, ne čudim. Mislim tudi, da za to niti ni treba imeti kakšnih posebnih izkušenj. Če se postavim v vlogo ene izmed njegovih žen, ki svojega moža, prevoznika, čaka sama doma, recimo en teden in tako večkrat na leto, on pa se še naprej vozi na Vzhod (s tem mislim na države v evropskem delu bivše Sovjetske zveze) - najbrž to res ni tisto, kar sem pričakoval(-a) od novega življenja na Zahodu (pustimo zdaj detajle o uvrščanju Slovenije itd.) ... Še če bi med obema res vse štimalo in tudi sicer bilo "sploh in oh", dvomim, da bi taka zveza (že v začetni fazi) dolgo zdržala. Sploh, če upoštevamo značaj, neke splošne značilnosti, pričakovanja, mentaliteto itd. punc z Vzhoda (pa ne bi rad s tem vzpodbudil kakšno preveč stereotipno gledanje, ker bi lahko bil potem kdo zelo presenečen ...). Najbrž pa je tisto vprašanje "zakaj so mu pa tako interesantne" hkrati posreden odgovor na iskanje razlogov za to, da mu punce po par letih uidejo ...
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Ne vem, kaj manjka Slovenkam, da skoz rinete na vzhod. Zakaj ne zahod? Poleg tega je tema napačno napisana. Pravilno je Z vzhoda. Nazaj v OŠ!
Naslov teme je vsaj v mojem odgovoru popravljen.
Zakaj ne na Zahod? Tudi na Zahod. Pa na Jug, Sever, ...!
Torej, odgovor na to je, kot je omenila že
Michkena zgoraj - kaj nekdo ima in kaj mu/ji manjka, je v jedru pač odvisno od vsake osebnosti posebej, ne glede na to kje se kdo nahaja. Vse ostalo je nek pridih eksotike in načeloma drugotnega pomena (vsaj tako bi moralo biti).
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Jaz sem imel par projektov na območju bivše SZ. Punce tam so res lepe. Bi si upal rečt ene najlepših na svetu. Tudi komunikativne (no, razen rusinj). Problem je edino, če si preveč prijazen do njih, se znajo hitro s kufri pred hotelom prikazat.
Slišim pa zgodbice kako so si možakarji v SLO pripeljali krasno rusinjo, ki pa je po 3 letih, ko se je malo udomačila, lepo pobrala pol bajte in šla.
lp
Tam glede pretirane (?) prijaznosti in kufrov bi te pa prosil še za kakšen informativen podkomentar.
Prav tako po možnosti za kakšno podrobnost glede odhodov Rusinj, pa ne o imenih seveda. Sem prepričan, da bi to zanimalo vse bralce. Je moralo biti že kaj res hudo narobe, da ti nekdo po nekaj letih "pobere pol bajte" (kaj točno naj bi to sploh pomenilo?) in gre stran (zagotovo ne nazaj domov?) ...
Glede lepote Rusinj in Ukrajink (in prebivalk ostalih okoliških držav) se popolnoma strinjam. Se očitno pozna, da so se na teh območjih v preteklosti mešale najrazličnejše rase. In če pogledamo malce naokoli, lahko ugotovimo, da so poleg energentov drugi najpomembnejši izvozni artikel Rusije (če se omejim nanjo) - ženske.
O.k., da se vrnem nazaj.
Torej, ja, lahko se vprašamo npr. tudi, od kje prihaja trenutno (baje) najbolj iskani "slovenski" ženski (foto-)model? Neka oseba mi je pred časom zaupala, zakaj toliko lepih žensk išče pot na Zahod. Glavni razlog je odnos moških do žensk. Samo zelo na kratko - kdo bi si želel živeti ali upal ustvariti družino nekje, kjer so izjemno lepe ženske praktično za vsakim vogalom in je vedenje in ravnanje večine moških "temu primerno", torej v slogu "eh, saj zlahka dobim vsaj enako tebi", torej sploh ni nobenega spoštovanja itd.? So pa še drugi razlogi. Nekaj tednov nazaj sem imel priložnost počvekati z zdravnikom manualne medicine iz Belorusije, pa sem ga povprašal, kako in kaj je na tistih koncih. Rekel je - Rusija zelo veliko kriminala povsod, Belorusija (in morda tudi Ukrajina, če se prav spomnim) zelo mirno in zaspano, politična diktatura. (...) Če pa kdo še ne verjame o navalu in adutih vzhodnjakinj, pa mimogrede lahko preveri tudi na naslednji strani, ki sicer spada med zelo resne in kakovostne:
http://uk.anastasia-international.com/[/COLOR]
S tem zaključujem svoj današnji esej na to temo.