Ženske iz vzhoda

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Mili bože
crazy1.gif

hysterical-1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Ah, to je pa predrago...daj mu malo ceneje zrihtaj....morda bi pa lahko organizirali akcijo, da vsak prispeva npr. 5€ in imamo potem mir s fehtarjenjem po forumu...kaj praviš?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ksz
pri nas dela nekaj punc iz rusije..so zelo prijetne, izobražene, zelo hitro se naučijo našega jezika..luškane so
smile-1.gif

ena je zadnjič šla..Ljudmila RIP
cry12bpy.gif

seveda gre tukaj govor o gospodarski družbi, ne kaj drugega

Nazadnje urejeno:

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Kaj pa se ti tolk po glavi tolčeš
17758-icon_confused.gif
To ni najboljše za psihofizično kondicijo.

Drugače sem pa napisal samo svoje mnenje. Pač rusinje mi ne sedejo, mogoče bi mi ti dosti bolše sedla
wink-1.gif

@ mX: Od kje pa teb ideja, da rabim psihiatra
confused-1.gif

@mX in elvir: vidva se kar potrudita, ampak na tak način se me ne bosta rešla na forumu. Če bo res dobra bejba, ji bom morda dovolil, da me malo zmasira.

@Tamara: lepo, da se smejkaš

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Zadeva je zelo simpl.
Greš tja, jo pripelješ iz vukojebine v civilizacijo, za kar ti je neznansko hvaležna in to tudi pokaže. Poleg tega so lepe, znajo kuhat, seksat, pa ne jamrajo za vsako figo, ker niso scrkljane mamine punčke in očkove princeske. So spoznale real life na zajeban način.
Jup, čist drugač so od vas.
smile-1.gif
In nadaljevanje zgodbe, sicer ne prvoosebno ampak resnično.
Tip si je pripeljal Rusinjo ,jo oženil nakar se je začelo. Nakprej mu je ruska tašča poslala še eno hčer katera je potrebovala bogatega moža, plačevat je moral letalske karte za taščo in njeni hčeri.....

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Zadeva je zelo simpl.
Greš tja, jo pripelješ iz vukojebine v civilizacijo, za kar ti je neznansko hvaležna in to tudi pokaže. Poleg tega so lepe, znajo kuhat, seksat, pa ne jamrajo za vsako figo, ker niso scrkljane mamine punčke in očkove princeske. So spoznale real life na zajeban način.
Jup, čist drugač so od vas.
smile-1.gif
In nadaljevanje zgodbe, sicer ne prvoosebno ampak resnično.
Tip si je pripeljal Rusinjo ,jo oženil nakar se je začelo. Nakprej mu je ruska tašča poslala še eno hčer katera je potrebovala bogatega moža, plačevat je moral letalske karte za taščo in njeni hčeri.....
Tukaj, v mojem postu, se ni šlo za rusinje, ampak daljnovzhodnjakinje.
smile-1.gif

edikss

Zelenc'
9. maj 2008
12
0
1
Lucija
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
za hodit z njo, za ožent.. kakšne izkušnje?
nekateri dedci jih lovijo po netu, pa sem pripeljejo.. ampak to je meni vse tako čudno malo...
kakšne izkušnje?
jes mam sosedo ki je iz gruzije pa mi malo moska deluje - mozaca mi ni glih vsec ceprav ocka pa pravi da bi jo in nekaj pokaze kot da nekj drzi in se premika naprej pa nazaj. mam obsutek da misli o seksu. se sreca da ga mama ni vidla. spet bi cel teden sam krompir jedel kot takrat ko je lovil makedonko k cist gostilno kjer on hodi
smile-1.gif

hihi
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
"plačevat je moral letalske karte za taščo in njeni hčeri..... "

LOL. A obstajajo taki bebci?
hysterical-1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
PS.: Vidim, da imava nekaj skupnega
wink-1.gif

grin1.gif

Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
pri nas dela nekaj punc iz rusije..so zelo prijetne, izobražene, zelo hitro se naučijo našega jezika..luškane so
smile-1.gif

ena je zadnjič šla..Ljudmila RIP
cry12bpy.gif

sej tole hočem rečt... one so super duper dokler njim paše, dokler ne dosežejo svoje... potem pa dobi delodajalec/ moški reality check šus u glavo...
tale, s katero delam, ima tako logiko razmišljanja (skupno večini vzhodnjakinj, po pogovorih z ostalimi, ki teritorij poznajo), da mi, kljub vsem letom ko delava skup, še vedno precej pogosto vzame sapo in ne morem dojet al sem v kakšni domišljijski deželi al kje...
stupid-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
"plačevat je moral letalske karte za taščo in njeni hčeri..... "

LOL. A obstajajo taki bebci?
hysterical-1.gif

če gre za rusko eltalsko družbo, je to pravzaprav zelo pretkana poteza...
evil.gif