Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Verjetno bi se morala kdaj dobit
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Dečko pač na vsak način probava....
In nadaljevanje zgodbe, sicer ne prvoosebno ampak resnično.Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Zadeva je zelo simpl.
Greš tja, jo pripelješ iz vukojebine v civilizacijo, za kar ti je neznansko hvaležna in to tudi pokaže. Poleg tega so lepe, znajo kuhat, seksat, pa ne jamrajo za vsako figo, ker niso scrkljane mamine punčke in očkove princeske. So spoznale real life na zajeban način.
Jup, čist drugač so od vas.
Tukaj, v mojem postu, se ni šlo za rusinje, ampak daljnovzhodnjakinje.Citat:
Uporabnik dsf pravi:
In nadaljevanje zgodbe, sicer ne prvoosebno ampak resnično.Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Zadeva je zelo simpl.
Greš tja, jo pripelješ iz vukojebine v civilizacijo, za kar ti je neznansko hvaležna in to tudi pokaže. Poleg tega so lepe, znajo kuhat, seksat, pa ne jamrajo za vsako figo, ker niso scrkljane mamine punčke in očkove princeske. So spoznale real life na zajeban način.
Jup, čist drugač so od vas.
Tip si je pripeljal Rusinjo ,jo oženil nakar se je začelo. Nakprej mu je ruska tašča poslala še eno hčer katera je potrebovala bogatega moža, plačevat je moral letalske karte za taščo in njeni hčeri.....
jes mam sosedo ki je iz gruzije pa mi malo moska deluje - mozaca mi ni glih vsec ceprav ocka pa pravi da bi jo in nekaj pokaze kot da nekj drzi in se premika naprej pa nazaj. mam obsutek da misli o seksu. se sreca da ga mama ni vidla. spet bi cel teden sam krompir jedel kot takrat ko je lovil makedonko k cist gostilno kjer on hodiCitat:
Uporabnik Michkena pravi:
za hodit z njo, za ožent.. kakšne izkušnje?
nekateri dedci jih lovijo po netu, pa sem pripeljejo.. ampak to je meni vse tako čudno malo...
kakšne izkušnje?
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
PS.: Vidim, da imava nekaj skupnega
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
pri nas dela nekaj punc iz rusije..so zelo prijetne, izobražene, zelo hitro se naučijo našega jezika..luškane so
ena je zadnjič šla..Ljudmila RIP
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
"plačevat je moral letalske karte za taščo in njeni hčeri..... "
LOL. A obstajajo taki bebci?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
"plačevat je moral letalske karte za taščo in njeni hčeri..... "
LOL. A obstajajo taki bebci?
če gre za rusko eltalsko družbo, je to pravzaprav zelo pretkana poteza...