Ženske iz vzhoda

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Zakaj je sploh potrebna ta "tripolarna" debata med vami? Upam, da veš, zakaj si jo vzel, za druge naj te pa en "organ" briga. Važno, da je tebi všeč, jaz nikomur ne bi polagal računov, to je pač osebna stvar.
Če se razumeta in vama je lepo, je to dovolj velik plus in osebno menim, da pokrije vse ostale minuse (če so).

Noker

... so, leave them ....

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Vidiš, da sem elvirju uspel razložit?
grims-1.gif
Če ne bi napisal zadnjih nekaj postov, bi ostalo pri prvotnem razmišljanju. Imaš pa prav drugače.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
.... recimo, da imaš prav (to z razlago). Lahko pa tudi, da tvoji posti delujejo kot aspirin .... (čez čas učinek popusti
evil.gif
)

zmaga.gif

Noker

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Govoriš, kot da samo ženske (Slovenke) ne spoštujejo sočloveka. Come on.
Dejstvo je, da vsak malo razgledan človek ob asociaciji na 'ženska z vzhoda' pomisli na submisivno žensko oz. na tipa, ki ni sposoben, da mu ob strani stoji enakovredna ženska (ki ga seveda tudi spoštuje in vse normalno, kar pride zraven). Sprijazni se: nisi se rodil kot Kitajc, pa če se na glavo postaviš.
Zdej gremo pa delat
grin1.gif
. Ene smo pridne!

in potem ti meni predavaš o tem da posplošujem in da naj začenm živet v sedanjosti?
hysterical-1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ksz

nisme vse prebral, sam nikjer nisem zasledil, da bi kitajc povedal zakaj je uvozil kitajko.
Njegov originaln nick ti vse pove: Microjebaæ.
wink-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
KSZ...

@vse tiste, ki jokcate koliko časa morate preživet v lepotilnih salonih zaradi nas moških: Mene ne zanima s kako ogabno farbo si ženska pofarba lase pa kolikokrat to naredi, ampak kaj počneva skupaj, pa tukaj ni mišljeno samo tisto v horizontali. Tiste ki tukajle jokcate kaj vse morate narest zaradi tipov, se vprašte kakšne tipe mate.
Ženske lahko prav dobr zgledate brez poldnevnega stanja pred špeglom in treh seans v lepotilnem salonu dnevno.

Končno ena pametna od tebe!
grin1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Ali ne znaš malo brati med vrsticami? Sužnje so karikiran izraz tovariš....ne moreš ovreči dejstva, da so azijke precej bolj pohlevne in lahko vodljive ženske od naših. Tudi ugovarjajo ne, lepo strežejo in se prilagajajo...to sem imel v mislih....Samo ti tega nočeš razumet...si pač sovražno nastrojena osebnost....

In kaj je narobe v konzervativnem dojemanju družine? Poglej okoli sebe in se vprašaj kam pelje ta moderni svet poln hrepenenja po denarju, (kvazi) enopravnosti, turbo lepoti itd.

Seveda tebi je povsem OK, da je tvoja fancy žena cele dneve po shopingih, na fitnesu in lepotnem salonu. Otrok pa bo še pri 10 letih "lulal v posteljo". Sesalca verjetno še vklopit ne zna, kuhanje pa se konča pri Barilla specialitetah.

Hvala lepa za takšne revolucionarne ženske.

Ko človek bere tvoje poste se vpraša če si kdaj pokazal potni list.

Enostavno velja to kar je napisal Dekca. Real-life so spoznale na zaheban način in to cenijo neznosno.

PS: in niso vse azijke zasužnjene kitajke.

Imam kolega ki se je poročil z ukraijnko, deklina je pravnica, delavna pridna in svojega moža dobesedno obožuje, dela 2 službi in njun otrok tekoče govori 3 jezike pri svojih 6 letih. Ko je ni v službi, je doma pri svojem možu in otroku. O tem da so urejeni kot "vojaki" ne rabim razlagat. In vse to spontano, ker so jo to doma naučili, medtem ko se je njena vršnjakinja "slovenka" podila po nočnih lokalih in kadila travo
bonk.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Ali ne znaš malo brati med vrsticami? Sužnje so karikiran izraz tovariš....ne moreš ovreči dejstva, da so azijke precej bolj pohlevne in lahko vodljive ženske od naših. Tudi ugovarjajo ne, lepo strežejo in se prilagajajo...to sem imel v mislih....Samo ti tega nočeš razumet...si pač sovražno nastrojena osebnost....

In kaj je narobe v konzervativnem dojemanju družine? Poglej okoli sebe in se vprašaj kam pelje ta moderni svet poln hrepenenja po denarju, (kvazi) enopravnosti, turbo lepoti itd.

Seveda tebi je povsem OK, da je tvoja fancy žena cele dneve po shopingih, na fitnesu in lepotnem salonu. Otrok pa bo še pri 10 letih "lulal v posteljo". Sesalca verjetno še vklopit ne zna, kuhanje pa se konča pri Barilla specialitetah.

Hvala lepa za takšne revolucionarne ženske.

Ko človek bere tvoje poste se vpraša če si kdaj pokazal potni list.

Enostavno velja to kar je napisal Dekca. Real-life so spoznale na zaheban način in to cenijo neznosno.

PS: in niso vse azijke zasužnjene kitajke.

Imam kolega ki se je poročil z ukraijnko, deklina je pravnica, delavna pridna in svojega moža dobesedno obožuje, dela 2 službi in njun otrok tekoče govori 3 jezike pri svojih 6 letih. Ko je ni v službi, je doma pri svojem možu in otroku. O tem da so urejeni kot "vojaki" ne rabim razlagat. In vse to spontano, ker so jo to doma naučili, medtem ko se je njena vršnjakinja "slovenka" podila po nočnih lokalih in kadila travo
bonk.gif

Ne vem no, naši sosedi pa funkcionirajo- sem že enkrat pisala o tem. Model starejši ptujski podjetnik si je v okoliškem skorajda kurbnhauzu najdo Ukrajinko/ artistko. Sedaj imata družino, hčerko, furata 2 trgovini in tudi familija funkcionira tipi topi. Ženska je res fajna, prijazna, brihtna in sama vodi trgovine, medtem, ko mož fura firmo, ki jo že ima od prej.
Ne vidim problema.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi: In kaj je narobe v konzervativnem dojemanju družine?

Tud jaz mislim, da ni nič narobe v tem, clo bolj in bolj se nagibam k indijski varjanti "urejene poroke". Tastari ti zberejo enga modela in ga imaš za ceu lajf. Pomoje bi moji tastari meni boljš modela zbral kot ga sama zberem, bolj celostno bi gledal na osebnost, men je dost, da ma lepe okice
grims-1.gif

majčy
crazy1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
v indiji pa res gledajo na osebnost ja. važn da ima primern status in da dost stvari za tamalo
priden.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
nisem rekla da v indiji, sem rekla, da bi moji tastari to gledal, jao tle morš res podčrtat, dej berte mal bolj zbrano no

majčy
wink-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
pozabi na to kaj si napisala. jz mam vedno prav.

poglej si mojo fotko___
<--------------------------------I

tongue-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tole da mali govori tri otroke je srhljivo. ker jih verjetno mama tudi.

in to me spominja na mladost ko smo igral kosarko. smo bli trije precej razbacani, visoki na eni strani, pa pet palčkov na drugi strani. pa vedno smo zgubil.
zakaj?
ja uni trije so otrosela k kombajn. civsa noni sa ljeva na desnja baci ljoipta hebeno sjeme..duvašuni marafine saberini..

in pol jest nisem mogu igrat, ker nisem vedel, ami jebe mater, a se reži k mam superge grde, al me gleda v jajca. če ne bi bili to 'koso braæa' bi jih še namahal, tko pa človk dvakrat premisli, preden si nabije OVK na hrbet.

zdej si pa zamisl, da se z babo spičita, pol pa una v mađarščini užge, ti pa k tele v nova vrata. k bi vsaj po 'naše' znala j*** mater , pa to. in še k se ugasne in ji rečeš ma ja, zastopiš se ti ko marica u [censored], te pa ona glede k krava.