Ženske iz vzhoda

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Kaj ti ob zanič vleku pomaga to dejstvo?
confused-1.gif

Aja, puhloglavih glupih pičk, ki mislijo, da bodo celo življenje krožile med trgovinami in lepotnimi saloni na stroške tipa, tudi ne maramo. Zadnjič je ena taka kešarca napadla mojega kolega, pa je nanjo spustu konja...

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
ksz

moje mnenje je pa takole, pobje, ki si niso sposobni neke poštene slovenske dekline dobit, potem gredo v azijske predele in tam najdejo nekega pohlevnega cucka....
Naše dekline imajo svojo voljo, azijske pa so že od malega vzgajane kot sužnje in se tako do moža tudi obnašajo. Slovensko dekle ti pove, če jo kaj moti, azijska sužnja pa je raje tiho in mirno vse prenaša. Ker nima svoje osebnosti jo tak zmazek od moškega lahko vrti levo, desno, gor, dol... Meni se zdi pa grozno imeti partnerko brez hrbtenice, brez svojega jaza....Nesposobnežem pač sedejo azijske sužnje....

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
ksz

moje mnenje je pa takole, pobje, ki si niso sposobni neke poštene slovenske dekline dobit, potem gredo v azijske predele in tam najdejo nekega pohlevnega cucka....
Naše dekline imajo svojo voljo, azijske pa so že od malega vzgajane kot sužnje in se tako do moža tudi obnašajo. Slovensko dekle ti pove, če jo kaj moti, azijska sužnja pa je raje tiho in mirno vse prenaša. Ker nima svoje osebnosti jo tak zmazek od moškega lahko vrti levo, desno, gor, dol... Meni se zdi pa grozno imeti partnerko brez hrbtenice, brez svojega jaza....Nesposobnežem pač sedejo azijske sužnje....

Ti si bolan, majkemi. Kakšne sužnje?
bonk.gif
Dokazuješ, da si plitek in da ti pamet ne seže dlje od sivih cest in dolgih luči.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Govoriš, kot da samo ženske (Slovenke) ne spoštujejo sočloveka. Come on.
Dejstvo je, da vsak malo razgledan človek ob asociaciji na 'ženska z vzhoda' pomisli na submisivno žensko oz. na tipa, ki ni sposoben, da mu ob strani stoji enakovredna ženska (ki ga seveda tudi spoštuje in vse normalno, kar pride zraven). Sprijazni se: nisi se rodil kot Kitajc, pa če se na glavo postaviš.
Zdej gremo pa delat
grin1.gif
. Ene smo pridne!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Uau, poosebljena pridnost slovenske ženske, ob pol desetih začne z delom...azijka ima tedaj odmor za kosilo...

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Ali ne znaš malo brati med vrsticami? Sužnje so karikiran izraz tovariš....ne moreš ovreči dejstva, da so azijke precej bolj pohlevne in lahko vodljive ženske od naših. Tudi ugovarjajo ne, lepo strežejo in se prilagajajo...to sem imel v mislih....Samo ti tega nočeš razumet...si pač sovražno nastrojena osebnost....

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Govoriš, kot da samo ženske (Slovenke) ne spoštujejo sočloveka. Come on.
Dejstvo je, da vsak malo razgledan človek ob asociaciji na 'ženska z vzhoda' pomisli na submisivno žensko oz. na tipa, ki ni sposoben, da mu ob strani stoji enakovredna ženska (ki ga seveda tudi spoštuje in vse normalno, kar pride zraven). Sprijazni se: nisi se rodil kot Kitajc, pa če se na glavo postaviš.
Zdej gremo pa delat
grin1.gif
. Ene smo pridne!

Ja orientalizem je qrba.
crazy1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Ali ne znaš malo brati med vrsticami? Sužnje so karikiran izraz tovariš....ne moreš ovreči dejstva, da so azijke precej bolj pohlevne in lahko vodljive ženske od naših. Tudi ugovarjajo ne, lepo strežejo in se prilagajajo...to sem imel v mislih....Samo ti tega nočeš razumet...si pač sovražno nastrojena osebnost....

Ne, kolega. Jaz TOČNO vem o čem govorim. TI ne veš o čem govoriš. Pišeš tako kot retardirani komentatorji na neki spletni strani ob novici, da so v Kopru odkrili 60 ton kitajskega junk fooda. Eno samo posploševanje...
Po drugi strani pa nikomur od njih ni jasno, da tistega sranja ne je nihče drug kot samo Kitajci. Roba ni bila namenjena restavracijam ampak Kitajcem samim, najbrž za kak kitajski supermarket v Avstriji.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Zakaj si sedaj začel omenjati hrano? Pa ti povej kako je s tako deklino? Sigurno je precej bolj pohlevna, že zaradi dejstva, da je daleš od doma...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
ChaoRen, Elvir in stieber...

Če se že kregate, mejte vseen mal spoštovanja drug do drugega.

@Don Sej jz mam tud neki spoštovanja do tebe, zato ti pa pustim, da tle take pišš
evil.gif

Šalo na stran: Sj sm reku, da se s tem delom, da imajo vsega polno rit, strinjam, a vseeno pa nemorš rečt, da nej pogledajo 100 let nazaj, pa bojo vidle, kak razkoš imajo sedaj. Seveda ga imajo, sam [censored] ga. Časi se spreminjajo. 100 let nazaj tud ni imel vsak pamž avta, ga 2x razbil pa novga kupu. Pa 100 let nazaj..mah,tega je še velik... Hočm sam rečt,da se časi spreminjajo in tko pač je.

Res pa je, da so pristne slovenske dekline še vedno t nar ta bul.
roza.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Sploh ni res. Pohlevna je točno toliko, kot se meni zdi normalno. Ne vem, kako lahko mislite da te ženske komaj čakajo na poroko in selitev na Zahod. Običajne ženske zelo pogrešajo domače, prijatelje in vse, kar jih je spremljalo recimo 25 let. Misliš da materialne dobrine (če bi že bil to razlog) odtehtajo vse nematerialne izgube? Hvala tehniki, da moja žena vsak dan komunicira s svojimi.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
KSZ...

@vse tiste, ki jokcate koliko časa morate preživet v lepotilnih salonih zaradi nas moških: Mene ne zanima s kako ogabno farbo si ženska pofarba lase pa kolikokrat to naredi, ampak kaj počneva skupaj, pa tukaj ni mišljeno samo tisto v horizontali. Tiste ki tukajle jokcate kaj vse morate narest zaradi tipov, se vprašte kakšne tipe mate.
Ženske lahko prav dobr zgledate brez poldnevnega stanja pred špeglom in treh seans v lepotilnem salonu dnevno.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Ti pač nisi izbirčen.....
wink-1.gif
, saj veš, v sili še hudič muhe žre....

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
In koliko je tebi normalno?

Neodvisni opazovalec bi rekel, da pri nas hlač ne nosim jaz. Pretiravam, a vseeno je zame zakon zveza dveh samostojnih in enakopravnih bitij, kjer se sklepajo kompromisi za zadovoljstvo vseh vpletenih. Nihče ni nikomur podrejen.

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
To je pa vsekakor pametno razmišljanje, torej pohlevnost v tvojem primeru ne velja...