oboje sem jemal-dobival pol leta oziroma dobro leto (poleg vseh ostalih predvsem antibolečinskih tablet, sedaj dobivam samo profilakso extencilina na 4 tedne, samo sem že prej imel zamaščena jetra, tako da....
diabetes kot vem nimam ? (najbrž bi ga že odkrili ob vseh lab. izvidih)
hiperlipidimija: kaj je to : prevelika količina maščob v krvi?
hepatitisi: če ga imam so mi ga po vsej verjetnosti podarili "zdravniki". Sicer nisem čisto na jasnem s čim je možna okužba, ampak špikali so me samo oni (+ transfuzija, čeprav upam da je ta način precej pod ?), sex se mi tudi ne zdi "rizičen", kaj še ostane....
Krvna slika mi redno pokaže nekoliko povišano vrednost MCHC ki je ponavadi okoli 360 (sicer normalno od 310-do 350). KAj pove ta vrednost, zdravnica ni panična zaradi te vrednosti?!
diabetes kot vem nimam ? (najbrž bi ga že odkrili ob vseh lab. izvidih)
hiperlipidimija: kaj je to : prevelika količina maščob v krvi?
hepatitisi: če ga imam so mi ga po vsej verjetnosti podarili "zdravniki". Sicer nisem čisto na jasnem s čim je možna okužba, ampak špikali so me samo oni (+ transfuzija, čeprav upam da je ta način precej pod ?), sex se mi tudi ne zdi "rizičen", kaj še ostane....
Krvna slika mi redno pokaže nekoliko povišano vrednost MCHC ki je ponavadi okoli 360 (sicer normalno od 310-do 350). KAj pove ta vrednost, zdravnica ni panična zaradi te vrednosti?!