imata prav, sem šel v delavnico pa malo po "piksnah" prebrat, litijeva je res samo do 130st.C,
dejta mi sam tole povedat ker vidim da se kar spoznata na masti, pol pa najbolje da nehamo z offtopicom
Kakšno mast bi potem uporabljala za homokinetične zglobe? jaz ko sem menjal manšete in bral kaj bi uporabljal sem dobil odgovor da ravno to litijevo z dodatkom MoS2 (molibidendisulfid al kaj že
) ker je baje edina ki ne nažira gume in tudi zraven manšete ki sem jo kupil kasneje kot mast je bila notri tubica ravno te masti, potem ta mast ni dobra za vodila bremz, samo zaradi temperaturne obstojnosti ali so protiprašne gumice bolj občutljive? zaenkrat vodil se nisem nekaj hudo mazal bolj pogledam kakšna so, in če zgleda vredu raje pritisnem gumice nazaj pa pustim
drugace za ploščice namazat pa res jaz uporabljam bakreno in zaenkrat se nisem imel problemov, mast tudi zdrži in ostane na bremzah, praktično tako dolgo kot zdrzijo ploščice ali diski, za silikonsko sem pa res mislil da zdrzi veliko manjše temperature, tako da se opravičujem