Ne, plavi plusek na testuCitat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ter zadane glavni jackpot. STD
Ne, plavi plusek na testuCitat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ter zadane glavni jackpot. STD
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Mogoče je pa poden v postelji, jo boš vsaj lažje pozabil
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Citat:
Uporabnik Fancy_Boy pravi:
Nikoli še nisem bil v takšni situaciji... ko se samo spomnim na njeno telo in na njene oči... want it!
Čeprav vem, da ni najbolj pametno kar delam, vendar enostavno ne vem kaj naj...
Prepustiš Alter zaganjačem in ti potem povedo mnenje, če je vredno ?
Seveda nista šla do konca, ker si ti računal na nekaj drugega kot ona. Ona je hotela zabavo, sprostitev, fuk. Ti ji zadnjega nisi dal.Citat:
Ej nisva šla do konca, tko da... sicer pa, zakaj mi potem pravi da že nekaj časa razmišlja kako in kaj, ker so s strani tipa bili pritiski, ker je hodila ven... torej, je tudi to en razlog da bi mogoče vseeno rada kaj drugega...
Citat:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ona je premislila in se odločila za njenega deda. Zdaj te ima za kolega, stvar je zaključena.
S tvojo pojdita nekam za par dni, kjer bosta sama.
Zjutraj mi je poslala sporočilo sem pa tja, kako sm, in da se slisva se kaj... ZAKAJ potem, ko sva na kavi, se gledava iz oči v oči, strmiva drug v drugega in čutim tisto energijo... če bi se 100% odločila za njenega tipa, potem verjetno tega ne bi delala, ali pač?
Citat:
Ej nisva šla do konca, tko da... sicer pa, zakaj mi potem pravi da že nekaj časa razmišlja kako in kaj, ker so s strani tipa bili pritiski, ker je hodila ven... torej, je tudi to en razlog da bi mogoče vseeno rada kaj drugega...