Zaprtje Slovenske ceste v Lj

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:

Pa kaj bi še rad ta [cenzura]?

Res ni daleč od tega, da bo prepovedu avte znotraj obroča
bonk.gif

Fak kaki debili, čas je da spoka kufre.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Če koga motijo avti se komot lahko preseli v kakšno hipi komuno na Pohorje in si goji bio zelenjavo na vrtu. Katastrofa da ureja prometno poltiko ljubljane peščica eko teroristov, v gužvi pa zapravljamo čas davkoplačevalci. Res ne vejo od koga živijo....

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.616
3.982
113
Hradeckega se je odprla... na Roški pa še vedno vse stoji....

Čakam na odgovore tistih, ki so napovedovali da se bo vse odprlo in da samo hejtamo najboljšega župana najboljšega mesta na svetu.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.859
2.154
113
Hradeckega zaradi vseh možnih ležečih ovir ni normalno prevozna. Jaz se je izogibam, čeprav bi bila kdaj hitrejša opcija.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.745
6.515
113
Danes je bila nora gneča...

Ljudi, ki so spremljali prižiganje novoletne razsvetljave v najlepšem mestu na svetu.
cheer.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Parkomati bi mogl delat 24 ur na dan.....ne rabm gledat okoliskih kmetov, k pridejo lucke gledat u centr kako mi guzvo delajo pred blokom. Nej gre svoje lucke gledat v svojo vas....

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
...ja danes je bilo noro. Mi ni bilo jasno zakaj takšna gužva v center. Dunajska in Celovška sta bili zabasani, da se ju je težko prečkalo. Vsa križišča polna in vse stalo.

Te zapore cest ne vem če so najbolj smiselne in ne vem kakšen je način merjenja onesnaženosti glede na to, da so vozila v mestu dlje časa in stalno speljujejo in ustavljajo. Ali ima mogoče kdo razlago zakaj bi bilo v takšnem primeru ozračje manj onesnaženo?

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Dalj časa ko avti stojijo večje so emisije, in prav to je naredu šerif s tem. Če na eni relaciji dolgi par 100 metrov manj emisij, jih je posledično drugje toliko več. Pa govori o čistejšem zraku za LJ, koliko ljudi pa živi s pogledom oz razgledom na slovensko cesto? Če ga tako skrbi za zdravje meščanov zakaj je pa potem dovolil izgradnjo novih blokov kateri dobesedno visijo na najbolj prometne ceste v Sloveniji. Nje

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Kakšni zastoji? Ko sem šel ob 20 iz Šiške proti centru, je blo vse tekoče. Celo v Trnovem sem našel parking brez problema, kar je bilo včasih misija 30minut....

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Iz odgovora:

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Danes je vse dobesedno stalo v centru, tivolska je npr stala kamor je segel pogled. Nisem bil fouš voznikom.

Okoli 17:30

sem razbral, da bi znal biti problem slovenska. Glede na to, da je naslov teme "zaprtje slovenske", sem predvideval, da so pritožbe v tej smeri letele... Dopuščam pa vedno možnost, da sem se motil.