Zaprtje Slovenske ceste v Lj

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
drugače pa meni je jasno, da je sedaj placa kolko češ, pa se na cestah ni prave guzve...
...
dejstvo je, da vam je KRALJ zjeba**** prometni flow v LJ...

Sicer se meni ta dva stavka zdita skorajda diametralno nasprotna, ampak kdo sem jaz, da bi sodil.

Itak je pa glavno, da si zadovoljen in da je vse ok.
Peace!
pozdrav.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
A se hecate, da poskušate z resnimi nasveti najti parkirplac, pa še po možnosti zastojnskega?
In to pomoč ponujate človeku, pri katerem je na daleč očitno, da hoče le šimfat in jamrat?
Pa lepo vam je povedal, da on itak vse že ve...

A mu ne bi rajši v miru pustili njegovega veselja?

BTW, saj bo čez cajt tudi po Grazu in Avstrijcih pljuval, brez skrbi. Če že tako ali tako ne...

Mislim, da je bilo tole enkrat tvoje razmišljanje - sicer odgovarjam cepcu, ampak moj odgovor bodo verjetno prebrali tudi normalni ljudje in za njih je vredno napisati uporaben nasvet.
wink-1.gif

trance0

Fizikalc
13. jan 2013
498
51
28
Slovenija
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jaz vedno najdem plac za parkirat v LJ.

ti tudi najdes miljon izgovorov zakaj je alenka carica, v bistvu ti sploh nimas problemov...btw...kak pa naj jaz z dvema (malima) frocoma iz MB grem gledat lucke v LJ? se z vlakom pripeljem ? al naj v domžalah parkiram pa s taksijem? aja najboljse da sem doma ne...

Najbolj optimalna rešitev! Dvojno doživetje za otroke in najmanjši riziko za nesrečo.

še en pametnjakovič iz Lj...ti veš kako dolgo traja vožnja iz mb v LJ z vlakom ko ni ICS? 4 ure...ti misliš da bom šel z vlakom ob 4 iz mb da bom 1 uro gledal lučke potem pa 4 ure nazaj?! da bom do 1 zjutraj doma...

praznoglavci..itaq povsem razumljivo da se ne razumemo med sabo...

Kje si pa našel, da vlak vozi iz MB do LJ 4 ure??! Najpočasnejši potniški vozi manj kot 3 ure, imaš pa 6 parov ICS dnevno, ki vozijo manj kot 2 uri v eno smer! Pripelje te pa iz centra MB do centra LJ in nimaš težav s parkiranjem. Seveda pa je lažje pretiravati in iskati razloge, da ne greš z vlakom, da izpadeš bolj bogi. Je že res, da so slovenski vlaki počasni, niso pa tako počasni, da ne bi bili sprejemljivi vsaj za občasno malce daljšo relacijo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Danes je vse dobesedno stalo v centru, tivolska je npr stala kamor je segel pogled. Nisem bil fouš voznikom.

Okoli 17:30
16:45 sem strartal z brezovice. 17:00 se bil v centru (pri MNZ), 5 min kasneje je bilo na vosnjakovi se kar nekaj prostih parkingov. Nobene resne guzve (tudi v kontra stran ne). Pol ure kasneje in okoli 18:30 ni bilo nic slabse. Tako da ni bilo tako hudo, je pa res da danes nisem dibil parkinga v samem centru (vsaj ne v 5 minutah, dlje se mi pa ni dalo krozit).

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Danes je vse dobesedno stalo v centru, tivolska je npr stala kamor je segel pogled. Nisem bil fouš voznikom.

Okoli 17:30
16:45 sem strartal z brezovice. 17:00 se bil v centru (pri MNZ), 5 min kasneje je bilo na vosnjakovi se kar nekaj prostih parkingov. Nobene resne guzve (tudi v kontra stran ne). Pol ure kasneje in okoli 18:30 ni bilo nic slabse. Tako da ni bilo tako hudo, je pa res da danes nisem dibil parkinga v samem centru (vsaj ne v 5 minutah, dlje se mi pa ni dalo krozit).

Jaz sem 16.25 štartal iz Viča, na Poljanah parkiral in plačal parkirnino ob 16.35. Gneče na cesti pa je bilo letos bistveno manj kot lani, čeprav je bilo ljudi po mojem občutku več.

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
hmm

kako pa to izgleda da je manj gneče pa več ljudi?

Več ljudi pride peš/uporabljajo javni prevoz
smile-1.gif

Letos je bilo res ogromno ljudi. Še zvečer je bila gužva nepopisna. Se mi je pa zdelo, da je bila tudi gužva na cesti kar precejšnja.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Jaz sem 16.25 štartal iz Viča, na Poljanah parkiral in plačal parkirnino ob 16.35. Gneče na cesti pa je bilo letos bistveno manj kot lani, čeprav je bilo ljudi po mojem občutku več.

Jaz sem bil 17.00 v Šentvidu, ob 17.30 pa na Masarykovi. Celovška je bila blokirana...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.745
6.514
113
Omejiti bodo morali promet

Trdi delci PM10 povzročajo kronično vnetje dihal, rakava obolenja na dihalih ter bolezni srca in ožilja, v zadnjem letu pa ugotavljajo, da vplivajo tudi na pojavitev sladkorne bolezni ter alzheimerjeve in parkinsonove bolezni, pravijo na IVZ.

Ljubljančani naj bi na podlagi izračunov živeli okoli leto in pol manj zaradi povečane količine trdih delcev.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

Trdi delci PM10 povzročajo kronično vnetje dihal, rakava obolenja na dihalih ter bolezni srca in ožilja, v zadnjem letu pa ugotavljajo, da vplivajo tudi na pojavitev sladkorne bolezni ter alzheimerjeve in parkinsonove bolezni, pravijo na IVZ.

Ljubljančani naj bi na podlagi izračunov živeli okoli leto in pol manj zaradi povečane količine trdih delcev.

Končno bodo lahko dali eko vinjete.....
bonk.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.245
7.027
113
pri taščici
Kako se zaprtje slovenske pozna s prašnimi delci pri ortu? Najbrž so skoraj popolnoma izginili. Še vlak spravijo v podzemlje in bodo v TNP bp vključili vse kar je med tivolijem in golovcem.

krko

Guru
5. sep 2010
2.782
1.470
113
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

bonk.gif

O joj vidim, da se moje pisanje počasi uresničuje...samo vprašanje časa je še
jezen.gif

https://www.alter.si/tabla/showthreaded.php/Cat/0/Number/1860990/page/0/vc/1

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

bonk.gif
hvala bogu, in ce bodo pametno postavljene bo to ena izmed boljsih potez zokija. (nemci imajo odlicno ureditev)

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

bonk.gif
hvala bogu, in ce bodo pametno postavljene bo to ena izmed boljsih potez zokija. (nemci imajo odlicno ureditev)

Verjtono si mislil švico, saj smo druga švica ne pa nemčija.
Drugače pa ko boš drugič v lj poglej malo na parkirišča in starost vozil, kaj bodo morači lublancani menjat avte ali kaj?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.150
16.391
113
Bo Zoki izboril subvencije za nove avtomobile ljubljančanov potem pa uvedel še te eko vinjete, če si kralj, si kralj, a ne goba?
tongue-1.gif