Zaprtje Slovenske ceste v Lj

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
To sem pa že od nekdaj zagovornik javnega prometa oz. v tako lepem vremenu kot je danes kolesa. Danes sem šel po dolgem času izredno z avtom v mesto (pa nisem imel problemov z gužvo in parkiranjem), če ne vedno kolo zmaga.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Super tudi rumeni pas, ker si mimo cakajoce kolone en dva tri v centru.
evil.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Slaba stran zaprtja dela Slovenske ceste je manjši obisk garaže Kongresni trg. "Lahko bi vam povedal za vsak teden, koliko se je znižalo število uporabnikov, pa ne bom, ker bom počakal, da to obdobje mine in da potem ugotovimo, kako so se prebivalci in stanovalci navadili sprememb," je dejal Jankoviæ.

bonk.gif

Teh podatkov ki ne poveličujejo Šerifa pa se seveda modro zamolči.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jaz vedno najdem plac za parkirat v LJ.

ti tudi najdes miljon izgovorov zakaj je alenka carica, v bistvu ti sploh nimas problemov...btw...kak pa naj jaz z dvema (malima) frocoma iz MB grem gledat lucke v LJ? se z vlakom pripeljem? al naj v domžalah parkiram pa s taksijem? aja najboljse da sem doma ne...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:

ti tudi najdes miljon izgovorov zakaj je alenka carica, v bistvu ti sploh nimas problemov...btw...kak pa naj jaz z dvema (malima) frocoma iz MB grem gledat lucke v LJ? se z vlakom pripeljem ? al naj v domžalah parkiram pa s taksijem? aja najboljse da sem doma ne...

Najbolj optimalna rešitev! Dvojno doživetje za otroke in najmanjši riziko za nesrečo.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:

ti tudi najdes miljon izgovorov zakaj je alenka carica, v bistvu ti sploh nimas problemov...btw...kak pa naj jaz z dvema (malima) frocoma iz MB grem gledat lucke v LJ? se z vlakom pripeljem ? al naj v domžalah parkiram pa s taksijem? aja najboljse da sem doma ne...

Najbolj optimalna rešitev! Dvojno doživetje za otroke in najmanjši riziko za nesrečo.

še en pametnjakovič iz Lj...ti veš kako dolgo traja vožnja iz mb v LJ z vlakom ko ni ICS? 4 ure...ti misliš da bom šel z vlakom ob 4 iz mb da bom 1 uro gledal lučke potem pa 4 ure nazaj?! da bom do 1 zjutraj doma...

praznoglavci..itaq povsem razumljivo da se ne razumemo med sabo...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:

še en pametnjakovič iz Lj...ti veš kako dolgo traja vožnja iz mb v LJ z vlakom ko ni ICS? 4 ure...ti misliš da bom šel z vlakom ob 4 iz mb da bom 1 uro gledal lučke potem pa 4 ure nazaj?! da bom do 1 zjutraj doma...

Pejt v Graz, tm boš meu zastonj parking, zastonj kuhanca,... Ni potrebe, da bi hodu v Lj. Pa 2:40 vozi, če ti je težko reskirat tist € več za ICS.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.118
1.278
113
42
Pa sej imate lučke v MB. PA drgač imaš ogromno placa za parkirat v LJ. Tivoli, garažne hiše,

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:

Pejt v Graz, tm boš meu zastonj parking, zastonj kuhanca,... Ni potrebe, da bi hodu v Lj. Pa 2:40 vozi, če ti je težko reskirat tist € več za ICS.

nic ne provociram...jaz tak vem kak je v lj...samo ne da goba pravi kaj pa se te vsi vozijo v center z avtom...brez avta v lj se vozit zvecer je NO GO...5 ur na vlaku cepet, v najboljsem scenariju je mimosunek...

imaš pa prav glede Graza...tam je parking dejansko zastonj popoldan, kuhanca dobra in cenejša kot v LJ, dogajanje pestro, pa še blizu je...

samo že tako ali tako za vse poskrbim v avstriji..včasih si želim kaj tudi v Sloveniji še počet...samo me debili nekako odvrnejo od tega saj takoj ugotovim zakaj se imam v avstriji fino...

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
kak pa naj jaz z dvema (malima) frocoma iz MB grem gledat lucke v LJ? se z vlakom pripeljem? al naj v domžalah parkiram pa s taksijem? aja najboljse da sem doma ne...

a) Parkiraš na fužinah P+R in greste s trolo v center.
b) Parkiraš v garažni hiši kongresni trg in si že v centru (to je najbrž ceneje kot opcija a).

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
nic ne provociram...jaz tak vem kak je v lj...

Potem tudi veš, da ni nikoli gneče, parkirišče pa tudi dobiš brez problema.

Včeraj je bil pač izredni dogodek in očitno se nekdo pri organiziranju ni dovolj dobro pripravil, da bi organiziral redarje za usmerjanje prometa oziroma kakšno policijsko pomoč, pa jasno označena parkirna mesta. Ampak tako pač je, pri velikih dogodkih je vedno gneča. Tudi Vojkova je bila nonstop zabasana, ko je bil Eurobasket. Pa okrog Rockefellerjevega centra danes tudi verjetno ne bo prav lagano hoditi okrog...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
kak pa naj jaz z dvema (malima) frocoma iz MB grem gledat lucke v LJ? se z vlakom pripeljem? al naj v domžalah parkiram pa s taksijem? aja najboljse da sem doma ne...

a) Parkiraš na fužinah P+R in greste s trolo v center.
b) Parkiraš v garažni hiši kongresni trg in si že v centru (to je najbrž ceneje kot opcija a).
Oz. parkiraš na Prulah, pred Narodno galerijo, v Trnovem itd - tako rekoč v centru.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
A se hecate, da poskušate z resnimi nasveti najti parkirplac, pa še po možnosti zastojnskega?
In to pomoč ponujate človeku, pri katerem je na daleč očitno, da hoče le šimfat in jamrat?
Pa lepo vam je povedal, da on itak vse že ve...

A mu ne bi rajši v miru pustili njegovega veselja?

BTW, saj bo čez cajt tudi po Grazu in Avstrijcih pljuval, brez skrbi. Če že tako ali tako ne...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:

BTW, saj bo čez cajt tudi po Grazu in Avstrijcih pljuval, brez skrbi. Če že tako ali tako ne...

ne serji gaston, pa preberi od začetak...vprašanje je blo zakaj silimo z avti v center...sem razložo da nimamo druge izbire eni pač..je pa alternativa blizu...in še nikoli nisem šinfal avstrije in graza...ker še ni bilo razloga...

niti nisem iskl zastonjkarskega parkplaca...tudi tega ne vem kje si pobral...

glavno da imas najlepse mesto na svetu in si zadovoljlen...

jamram? jao gasto kje jamram? slab dan mas ocitno pa si kr nekaj po svoje razlagas

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Če ti paše z avtom v center, pojdi. Parkirnih prostorov je precej. Komur to ne paše, naj pač gre na bus ali vlak, I don't see any problem.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Lej, tole si napisal:

Citat:
kak pa naj jaz z dvema (malima) frocoma iz MB grem gledat lucke v LJ? se z vlakom pripeljem ? al naj v domžalah parkiram pa s taksijem? aja najboljse da sem doma ne...
in

Citat:
nic ne provociram...jaz tak vem kak je v lj...

Kaj pa je to drugega kot provociranje in jamranje, če sta ti dva ponudila povsem uporabne rešitve, pa jih niti nočeš slišati, ampak raje še naprej pizdiš.

Jaz ti ponujam še tretjo: zdajle lahko prideš v strogi center LJ in parkiraš na Cigaletovi ali pa na parkingu ob Vilharjevi (4 EUR za 10 ali celo 12 ur). Placa je dovolj, preverjeno.
Do lučk imaš od tu z otrokoma cca. 10 minut.

A je to dovolj dobro? A zdaj razumeš, da ti ni treba parkirati v Domžalah, ne klicati taksija, niti ostati doma...
Ti kar lepo napokaj mularijo v avto in veselo na pot v LJ!
cool-1.gif

Razen če je morda problem kje drugje, in ne v ljubljanskih parkingih? Samo potem bi bilo prav, da tako tudi poveš.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
jao gaston...to kar citiras je bil odgovor na gobino vprasanje ZAKAJ Z AVTOM SILIMO V CENTER..sem mu napisal da je to EDINA MOZNOST za nekatere...in sem mu napisal da nimam druge izbire da grem zaradi tega in tega...in ne jamran da je pramlo placa

drugače pa meni je jasno, da je sedaj placa kolko češ, pa se na cestah ni prave guzve...ampak jaz ga sedaj ne rabim...ali?

dejstvo je, da vam ke KRALJ zjeba**** prometni flow v LJ...nic druga...jaz bom že našel placa za sebe...